alexandramk

GRATIS BABYPAKKER!

 • Publisert: 12.02.2013, 11:12
 • Kategori: Graviditeten
 • Tenkte jeg kunne lage en oversikt over hvor man får gratis babypakker fra. Kan komme godt til nytte. Jeg har hentet en del gratis babypakker selv! Genialt å få prøve ut produktene før man kjøper inn en haug selv. 

   

  1. Libero pakken! 

  Registrer deg på Libero.no så får du en pakke i posten fra 2 mnd før termin til fødsel. 

  MOTTA PAKKEN HER

   

  2. Rimi pakken!

  Klikk deg inn på linken under og registrer deg, og du mottar en "hentelapp" i posten. Når du får den går du bare i en rimi butikk og henter pakken. 

  MOTTA PAKKEN HER 
  3. Apotek 1 pakken!

  Registrer deg på linken under og fyll ut informasjonen. Du får mail etter kort tid som du kan printe ut og gå på Apotek 1 og hente pakken.

  MOTTA PAKKEN HER 
  4.  BAM pakken

  Du registrerer deg på linken under, og du mottar pakken i posten.  

  MOTTA PAKKEN HER  5. Baby Box pakken!

  Klikk deg inn på linken under og fyll ut informasjonen. Du får opp en kvittering på skjermen, som du printer ut og går til Barnas Hus og får pakken.

  MOTTA PAKKEN HER

   

  6. Babybaby pakken!

  Klikk deg inn på linken under, registrer deg og du mottar kvitteringen på epost. Den printer du ut og henter på ditt apotek eller vitus apotek. 

  MOTTA PAKKEN HER

   

  Jeg var jo selvfølgelig ikke smart nok til å ta bilder av pakkene når jeg mottok dem selv, så det får bli lånte bilder fra google for denne gang desverre!

  // Alexandra ♥ 

 • Publisert: 12.02.2013, 11:12
 • Kategori: Graviditeten
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Mariann R

  12.02.2013 kl.11:39

  Syns det er helt fantastisk at de har disse gratispakkene! Jeg fikk alle sammen :-D syns Rimi pakken hadde veldig masse, bra innhold! Veldig fornøyd :-))

  alexandramk

  12.02.2013 kl.14:01

  Mariann R: Ja det er helt genialt med slike gratispakker! Jeg også synes rimi pakken hadde kjempe mye fint innhold! Skal prøve å få hentet en av pakkene man henter på apotek i dag hvis bekkenet mitt samarbeider. Gleder meg til å se hva som er i ! :-)

  Elisabeth

  26.09.2013 kl.13:07

  hei hei.

  Ser at det er en stund siden du la ut disse pakkene, men jeg lurer på om Baby Box pakken.. kan hentes ut på barnas hus butikker, i Norge? :)

  Elisabeth

  Skriv en ny kommentar

  hits