alexandramk

Verpesyk!

 • Publisert: 02.12.2013, 14:43
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • Hei dere! ♥ 

  Herlighet i dag er det 2 desember allerede! Tiden flyr, og i morgen er Liam hele 9 (!!!) måneder. Snart er det jul også. Blir såå koselig med Liam's første jul, men tilbake til overskriften!

  Nå som Liam har blitt så stor og begynner å bli selvstendig føler jeg ikke at han er noe baby lenger. Det er både gøy og trist. Det er gøy fordi at det skjer ting hele tiden, og det er så fantastisk å se han utvikle seg, men samtidig er det litt trist, for jeg føler at babytiden har gått så fort og jeg ville den skulle vare lenger. Jeg synes han har blitt så stor nå. Han reiser seg opp etter møbler og har smått begynt å utforske hvordan det fungerer å gå rundt møblene. Han har så mye personlighet, og det er så fantastisk herlig å bli kjent med sønnen sin på et helt nytt nivå enn tidligere. ♥ Før var også fantastisk, men nå har han mer egne meninger, ting er mer gjensidig. Både når det kommer til kosing og prating. Alt skal utforskes og han viser så mye glede og gir så mye tilbake. Livet er herlig! 

  Siden Liam har blitt så stor og begynner å bli selvstendig nå, kjenner jeg på savnet etter en liten baby. Det er ingen tvil om at jeg vil ha en til baby. Jeg vil ha en til helst med en gang. Jeg har så mye kjærlighet å gi og jeg føler at jeg overøser Liam med kjærlighet. Vet ikke om det egentlig går an, men jeg koser såå mye med han at jeg er sikker på at han kommer til å løpe fra meg hver gang han ser meg når han blir større for jeg koser, klemmer og kysser han altfor mye. Så derfor må jeg nok ha to småtroll å gi denne enorme kjærligheten jeg har til. 

  Selv om jeg vil ha en baby til med en gang så vil jeg på en annen side også vente litt. Jeg vil bare ha et barn til, og det betyr at jeg kun skal gå gravid en gang til. Det vil jeg nyte, og for at jeg skal nyte det til det fulle vil jeg ha alt på plass først. Vil ha en større leilighet, fast jobb, gjerne enda en bil, og at Liam skal være litt eldre slik at han forstår litt mer og kan delta i tingene vi gjør med lillebror/søster slik at sjalusien kanskje blir mindre. Hvis han blir sjalu da, men det er jeg stygt redd for at han blir, for han blir sjalu bare jeg holder en annen baby og han ser det nå, haha. Søtingen som bare vil ha mamma for seg selv. ♥

  Vi har litt spennende ting på gang nå, men om det går i boks får vi bare vente å se, så jeg forteller det ikke enda. Men ting er virkelig spennende og livet er så bra! ♥

  Hvor mange barn har du eller kunne du tenke deg?

 • Publisert: 02.12.2013, 14:43
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Babyer er så søte :D Har en sønn på 2,5 år og vil ha to til :D

  ~ Cassandra ~

  02.12.2013 kl.15:24

  For en herlig gutt <3 Jeg ble selv verpesyk da prinsen var 4 mnd allerede. Vi ville også vente til vi hadde fått kjøpt oss hus, så da satte denne damen seg ned og 4 mnd senere flyttet vi inn i det nye huset. Og nå sitter jeg her 18 uker gravid med nummer 2 :D Her er planen å få 3 barn, men vi får se om den siste kommer like kjapt som nummer 2 eller om vi venter litt med den. Masse lykke til med alt det spennende som dere har på gang :) Gleder meg til å høre hva det er :)

  Marion

  02.12.2013 kl.21:27

  Jeg ønsker meg i hvert fall 2 barn! Vil at mitt barn skal ha søsken :) Synes det er babyboom overalt for tiden. Blir jo såå babysyk! Men jeg vil først skifte jobb.. For fulltidsstilling i barnehage og barn på hjemmebane blir for mye for meg altså!

  prinsessemammaen

  06.12.2013 kl.00:23

  Tiden flyr så utrolig fort med disse små :-)

  Har to tvilling jenter på 2år og har termin om 9 dager med en prinsesse til :-)

  Holder med tre for vår del men skal aldri si aldri med tiden :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits