alexandramk

Reima

 • Publisert: 17.12.2013, 23:00
 • Kategori: Babyshopping
 •  

  Hei kjære lesere! ♥

  Selvom jeg er rolig her på bloggfronten så må dere ikke tro at jeg har glemt dere. Jeg tenker på dere hele tiden og går rundt og skammer meg for at jeg er så dårlig til å oppdatere, men tiden strekker bare ikke til. Det er så frustrerende, for jeg har egentlig veldig mye jeg vil blogge om for tiden. Så kjære julenisse, jeg ønsker meg flere timer i døgnet til jul i år ♥

  Men over til innlegget. Jeg har hørt så utrolig masse bra om Reima og jeg har nå fått muligheten til å teste ut noen av produktene dems selv.  Nå har Reima åpnet egen nettbutikk, som dere kan finner HER. De har utrolig mye fint på nettsiden, og jeg slet virkelig med å velge hvilken dress og lue jeg skulle bestille. Valget falt til slutt på en Balaklava Josu lue (direktelink HER) og Overall Nyam dress i lyseblå (direktelink HER). 

  Liam bruker 86 og 92 i klær, det har han brukt en god stund nå, og det vil han sansynligvis bruke en stund fremover også. Dressen er i størrelse 86. Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta 86 eller 92, men jeg er glad for at jeg tok 86, for 92 tror jeg hadde blitt for stort til han denne vinteren. De er veldig store og gode i størrelsen. Noe jeg jubler over, for denne kan han bruke leenge! 

  I hodeomkrets var Liam ca. 50 cm når jeg målte han sist. Derfor bestilte jeg også lua i 50, og den er også stor og god i størrelsen. Han kan nok bruke både dressen og lua hele vinteren og til våren, til min store glede. Det blir nok ikke de eneste Reima produktene Liam kommer til å bruke opp gjennom årene for å si det sånn. Jeg er kjempe fornøyd med produktene! 

   

  Med og uten blits, for her er det refleks på dressen dere! Det må man ha på dressene til våre små skatter, slik at de blir sett nå når det er så mørkt ute. 

  Lua valgte jeg for jeg synes det er praktisk med hals på lua, slik at ikke vinden blåser rett ned i hals og nakke. 

   Vi var ute og testet klærne i snøen som kom samme dag som vi fikk klærne, så det er jo en stund siden, men som sagt har jeg hatt lite tid, så dette innlegget kom ikke ut før nå. Men bedre sent enn aldri, hehe.

  Her er noen av bildene med dressen og lua på:

  Jeg kan fint bruke dressen selv om den er stor og god.

  Jeg er virkelig fornøyd med klærne, og som sagt kommer jeg garantert til å kjøpe klær til Liam herfra igjen. 

  Har du reima klær til ditt barn? 

  Hva er dine erfaringer med reima? 

 • Publisert: 17.12.2013, 23:00
 • Kategori: Babyshopping
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Eva Catrine

  19.12.2013 kl.09:54

  Så utrolig fin dress! Er det dun? Og kan jeg spørre hvor du har kjøpt babyuggs?

  Vi er også kjempefornøyd med Reima, har fleecedress, balaklava, vanlig lue, fotposer og vintervotter. Også vet jeg at det ligger en fin mørkeblå dundress fra oldemor under juletreet :D Jeg valgte str 92 så den skulle passe neste vinter også, så den er nok aaltfor stor denne vinteren ettersom Noah bruker str 74 nå. Men vi har en annen dress i str 74 som forhåpentligvis passer hele denne vinteren.

  alexandramk

  19.12.2013 kl.10:05

  Eva Catrine: Ja den er kjempe fin! :-) Ææ nå spør du godt! Skal sjekke senere. Er på vei ut dørene nå, hehe :-)
  De har vi faktisk kjøpt på KappAhl trooor jeg. Men det er lenge siden da. :-p
  Den blir kanskje litt stor ja :-O Men da passer den jo neste vinter sikkert :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits