alexandramk

Siste innspurt!

 • Publisert: 22.12.2013, 13:06
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • God "morgen" kjære lesere! ♥

  Jeg hadde tenkt til å oppdatere litt i går kveld etter at jeg hadde lagt Liam for kvelden, men vet dere hva? Jeg sovnet sammen med han jeg! I det siste har jeg gått så kraftig på underskudd med søvn at jeg til tider har holdt på å besvimt. Har måttet holde meg fast i ting for å ikke dette om når jeg er på jobb eller er i butikken. Så når Christoffer kom inn å spurte om jeg bare skulle sove videre svarte jeg bare ja, for jeg trengte det virkelig sårt. Jeg angrer ikke, for i dag er jeg helt uthvilt og føler meg bra! Er ekkelt å gå rundt å føle deg syk fordi man ikke får nok søvn, så i går tok jeg "fri" med god samvittighet. Men over til innlegget.

  Nå holder vi på med de siste forberedelsene til julaften. Vi har levert julegaver, klippet og farget  håret hos frisøren, gjort klar klær, det eneste som gjenstår er gaven til Christoffer. Den må jeg ut å handle i dag. 

  I går var vi ute å spiste på restaurant med Liam for første gang. Det var en litt sen feiring av bursdagen til Christoffer som var den 9 desember. Så farfaren til Liam og kjæresten hans var med, og onkelen og tanten til Liam var også med.

  Liam var også heldig og fikk en gave av Kristian og Carina (onkelen og tanten til Liam). 

  Hihi, det måtte jo være en politiuniform. Den var så kul at vi måtte prøve den på så fort vi stod opp i dag. Var ikke Liam tøff i den??

  Senere i dag skal vi ut til Hommersåk på middagsbesøk til et vennepar, og kjæresten til Liam! ♥

  Begynner dere å bli ferdige med alle forberedelsene til jul?

 • Publisert: 22.12.2013, 13:06
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  sofieengevik

  22.12.2013 kl.13:18

  Så fine bilder! Ønsker deg en fin dag videre :)
  Tror jeg er så og si ferdig med julegavene nå, så nå kan julen bare komme! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits