alexandramk

Kommer seg!

 • Publisert: 02.04.2014, 22:42
 • Kategori: Interiør
 • God kveld, kjære lesere! ♥

  Jeg nevnte til dere for en stund siden at vi kjøpte litt nye møbler her hjemme, og nå har vi fått dem i hus.  Vi har ikke fått alt på plass enda. Vi mangler å sparkle og male veggen bak konsollbordet. Der hang det et vitrineskap før og ei vinhylle som vi ville bytte ut. Bak der var det jo såklart skruehull som må sparkles og deretter males, så det er vel det som gjenstår. Vil jo egentlig legge ny tapet på veggen bak TV'en også, men det får bli et sommerprosjekt sammen med soverommet vårt. Det ser heller ikke ut, så jeg håper vi får fikset noe der også. Men vi tar en ting om gangen, og nå har vi i alle fall fått gjort litt i stua, så får vi se hva sommerprosjektet blir. Har også veldig lyst til å lage mine egne hagemøbler faktisk! Haha syns jeg ser meg selv med snekkerbuksa og hamrer på verandaen, men det hadde vært sykt kult om jeg hadde fått det til! We'll see! 

  Det begynner å komme seg her og jeg kommer nærmere og nærmere noe jeg kan si meg fornøyd med. Gleder meg til alt er som det skal her hjemme. Gjerne jeg viser bilder av leiligheten da. Det har jeg vel strengt tatt aldri gjort, så om det er av interesse kan jeg legge ut bilder av leiligheten vår når alt er som det skal her? 

  #mammablogg #mamma #hverdag #interiør #innredning #hjem 

 • Publisert: 02.04.2014, 22:42
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  mnee

  02.04.2014 kl.22:43

  Så fin blogg. Håper du har hatt en strålende dag. Hadde vore kosleg om du stilte meg noen spørsmål på spørsmålsrunden min :D

  Myiie - en mammablogg

  02.04.2014 kl.22:56

  Så fint!:)
  Kjempefint, vil gjerne se mer :)

  Charlotte

  04.04.2014 kl.21:48

  Jeg vil gjerne se hele leiligheten :)

  Skriv en ny kommentar

  hits