alexandramk

En god gjerning.

 • Publisert: 11.04.2014, 12:32
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • Hallo! 

  Nå står påsken for tur, og det er mange som skal reise til hyttene sine. I den anledning handles det inn til hyttene, og derfor er det ganske travelt på jobb for tiden. Det er både gøy og får tiden til å gå fortere. Tror tiden er litt knapp for kundene også virker det som, for i går hadde jeg en kunde som glemte lommeboka si i farten. Jeg la ikke merke til det med en gang fordi det som sagt var en del kunder, så jeg rakk ikke å springe etter henne for å gi henne lommeboka. Men jeg fant førerkortet hennes og søkte opp nummeret og ringte henne. Hun ble SÅ glad da jeg ringte og det var så rørende å se hva så lite kan gjøre for å "redde" dagen til et annet menneske. Hun var så takknemlig at hun ville kjøpe blomster til meg! Jeg ble helt rørt, men sa høflig til henne at det var absolutt ikke nødvendig for jeg fikk nok igjen av å vite at jeg hadde reddet påsken hennes som hun sa, men hun stod på sitt og spurte hvilken farge jeg likte og gikk bort til blomsterbutikken. Hun kom tilbake med en nydelig bukett med rosa roser. Jeg var helt på gråten! For et herlig menneske. ♥ Jeg smilte fra øre til øre resten av dagen, og det gjorde min dag også så mye bedre. Det er så herlig at det finnes så snille og gode mennesker, og det er spesielt deilig å se at andre setter pris på ting du gjør for dem. ♥ 

   

  Jeg har mistet en del ting opp gjennom årene jeg også, og mange ganger har jeg fått ting tilbake, men det har aldri slått meg å gi noe til dem som finner det og er ærlige nok til å ringe og gi beskjed, men det skal jeg aboslutt gjøre fremover! Når jeg ser hvor mye jeg satt pris på den rosebuketten kommer jeg også til å ville gjøre noe fint for andre når uhellet er ute og jeg har mistet noe som blir levert tilbake. 

  Har dere funnet noe og levert det tilbake noen gang? 

  #mammablogg #hverdag #blomster 

 • Publisert: 11.04.2014, 12:32
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Catrine

  11.04.2014 kl.12:52

  Jeg har ikke finni noe, men en gang skreiv jeg opp reg.nr til ei som bulka en bil skikkelig. Da fikk jeg julegave og kort av det søte gamle ekteparet som eide bilen :) Siden det var like før jul.

  alexandramk

  11.04.2014 kl.12:54

  Catrine: Så snilt av deg, og så hyggelig av det gamle ekteparet! :-) Er så koselig å gjøre ting for noen når de viser at de setter pris på det! :-)

  Ronja <3

  11.04.2014 kl.14:36

  jeg fant en giftering en gang som jeg fikk levert tilbake en gang :)

  Alltid kos å få se ansiktet til personene når de får tilbake tingene sine <3

  karma ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits