alexandramk

Svarene på spørsmålsrunden.

 • Publisert: 24.04.2014, 21:08
 • Kategori: Konkurranser og spørsmål
 • - Favorittprogram?

  Regner med det var på TV du mente? Helt ærlig så ser jeg nesten aldri på TV, men på kveldene ser jeg ofte på serier. Da ser jeg på Sons Of Anarchy, Vikings, The Client List, The Vampire Diaries, The Originals, Under The Dome, Pretty Little Liars, Hit The Floor, Reign, Suits og 90201. 

   

  - Hvordan går det med deg om dagene?

  Takk som spør! ♥ Det går ganske greit faktisk. Håper jo ting ordner seg etter hvert, men andre biter som har vært et problem før har i alle fall begynt å falle litt på plass, og det er deilig. 

   

  - Hva savner du mest med å være gravid?

  Det tror jeg må være bevegelsene før uke 35. Haha, i slutten var jeg så stor at det var ubehagelig hver gang han bevegde seg. Mistet også følsomheten på noen partier på magen. Helt merkelig følelse. 

   

  - Hva gjør du for å kose deg litt ekstra en lørdagskveld? 

  Spiser godteri og gjerne shopper litt på nettet, eller spiser god middag med Christoffer mens vi spiller kort. 

   

  - Hvilke småting gjør deg glad i hverdagen?

  Glade og fornøyde kunder på jobb, et smil fra en totalt ukjent, fint vær, shopping, små overraskelser som å komme hjem til et ryddig kjøkken eller en ferdig klesvask, eller gjerne blomster

   

  - Hvordan sminker du deg til hverdag? Hvilke produkter bruker du?

  Det kan jeg lage et eget innlegg om, for det blir litt mye å skrive om her tror jeg.  

   

  - Hva står høyest på din ønskeliste til deg selv akkurat nå? (Klesplagg, møbel, veske, bil eller lignende). 

  Hagemøbler (sittegruppe), veske fra MK, armbånd og øredobber fra MBMJ. ♥     - Hva tenker du om barnehagestart? Føler du at både du og Liam er klar for det?

  Nå er jeg ganske rolig når jeg tenker på barnehagestart. Det er ikke lenge til, men nå har vi handlet inn alt vi trengte, og jeg føler at både jeg og Liam er klar. Han kommer til å storkose seg i barnehagen, og vi har vært og møtt alle som jobber der og de virker som kjempe flotte mennesker - hele gjengen. Så dette skal gå bra. 

   

  - Hva er det mest sjarmerende Liam gjør?

  Det må være når han gliser så bredt han bare klarer mens han ser på oss og begynner å le etterpå fordi han synes selv at han er så morsom, eller når han er super ivrig og skal fortelle noe på babyspråk og er skikkelig seriøs. ♥

   

  - Har han begynt med morsomme rampestreker enda?

  Han har begynt med litt små rampestreker ja, men de er veldig uskyldige da. Det er å rive ut alt av kjøkkenutstyr i skuffen på kjøkkenet, åpne døra til fryseboksen, plaske i vannet oppi doen, trykke på oppvaskmaskinen, trykke på dataen (det er det MORSOMSTE han vet!) osv. Bare sånne småting. Han har heldigvis ikke begynt å gjemme ting for oss enda f.eks. 

   

  - Hva har vært vanskelig til nå med det å være mamma? Er det noe spesielt som har vært vanskeligere enn andre ting?

  Helt ærlig må jeg innrømme og si at jeg trodde det skulle være mye tyngre enn det det faktisk er å være mamma, men jeg tror jeg kan takke de rundt meg for det. Jeg hadde både leilighet, bil, jobb, kjæreste og alt det grunnleggende for å kunne nyte mammalivet til det fulle, og det er jeg veldig takknemlig for. Såklart er det litt tungt til tider, men det er bare sånne småting som irriterer meg. F.eks at det tar såå mye lengre tid å bare dra i butikken for å handle mat nå enn før og at jeg må planlegge hver gang jeg skal dusje osv. Men det er jo ikke de tingene jeg trodde skulle være vanskelig. Men utenom det tror jeg det må bli søvn som har vært det vanskeligste til nå. Det å ikke få nok søvn utgjør alt. Hvordan dagen blir, tålmodigheten din, humøret ditt, selvfølelsen osv. Så om man har fått for lite søvn er det jo klart at det påvirker det meste den dagen, men heldigvis har vi jo vært to om Liam og vi har hatt annenhver dag i helgene der den ene får sove mens den andre står opp med Liam. Det har fungert kjempe greit, så jeg vil nødig klage på noe som helst i mammarollen egentlig. 

   

  - Er det noe du ville gjort anderledes som mamma når neste mann kommer? 

  Nei, det er det egentlig ikke. 

   

  - Hvilke butikk eller nettbutikk liker du best å handle klær til Liam i? 

  Ååh, det er så mange! Burde nesten skrevet et eget innlegg om det. Favorittene er vel Zara, Next, KappAhl (Newbie) og H&M som jeg kommer på nå. 

   

  - Hva mener du om merkeklær til de minste? 

  Jeg mener faktisk ingenting. Er det noe jeg mener så er det at det er TULL å henge seg opp i hva andre velger å kle sine barn i. Det er fullstendig opp til hver enkelt person hva de velger å kle opp barna sine i, og det respekterer jeg uten å nøle eller å dømme, og det synes jeg alle andre også bør gjøre. :-) 

   

  - Hva skal du gjøre når Liam blir større og ser bilder av seg selv? 

  Litt usikker på hva du mener med dette spørsmålet. Tenker du på på internett? Jeg tror ikke jeg skal gjøre noenting, men etterhvert som han blir større og får sine egne meninger er det jo klart at jeg kommer til å spørre han om det er greit at jeg legger ut bilder av han, men jeg tror at han kommer til å være så vandt til det at han ikke kommer til å bry seg. Men om han skulle bry seg og ikke ønske at det blir lagt ut bilder av han kommer jeg såklart til å respektere det. 

   

  - Hvordan takler du rollen som alenemamma? 

  Faktisk så har jeg ikke erfart hvordan det er å være alene enda. Bor fortsatt hos Christoffer, og kommer til å fortsette med det en god stund fremover fordi han skal pendle til jobben, så han blir borte i ukedagene og hjemme i helgene, og da vil vi begge bruke tiden vår på Liam, så det er like så greit at jeg bare bor her i mens, så sparer jeg penger på det også. Så jeg har ikke fått kjent på den alenemamma-følelsen enda, men når Christoffer begynner å pendle kommer det nok til å bli utfordrende og da får jeg nok kjent på hvordan det er å være alene. 

   

  - Hvordan løser dere dette med at dere enda skal bo sammen, men det er slutt? 

  Vi er såpass gode venner, og det har vi egentlig vært det siste året, så det er på en måte slik vi har levd i ett år fra før. Så det blir egentlig ingen forandring. Forskjellen er bare at nå har vi gjort det offisielt, men vi håper jo at på den tiden han er borte at vi enten løser det eller at jeg flytter ut til han kommer hjem igjen. Men det beste hadde jo vært at vi fant utav det sammen for Liam sin skyld. 

   

   - Er det noe spesielt du anbefaler å "oppleve" før man blir mamma?

  Hmm... Jeg har reist litt før jeg ble gravid og fikk opplevd å være russ, så det er jo ting man ikke kan oppleve på samme måte etter at man blir mamma, men jeg ville ikke sagt at det er nødvendig å oppleve før man blir mamma, men det er ting jeg er glad for at jeg fikk oppleve før jeg ble mamma, for hvis jeg skulle reist nå eller vært russ så hadde det jo vært en helt annen opplevelse enn den jeg ville hatt før jeg ble mamma.

   

  - Er det noe du så gjerne skulle ønske at du selv opplevde før du ble gravid?

  Jeg skulle jo ønske at jeg hadde giftet meg før jeg fikk barn. Det var alltid planen min fra jeg var lita jente, men nå skjedde ikke det da. Og det er jo mye vanskeligere å spare til et eventuelt bryllup nå når man har barn enn det hadde vært før, så det skulle jeg ønske at jeg opplevde, men det er ikke verdens undergang fordet om.  

   

  - Hvilke ting/drømmer måtte du "gi opp" da du ble gravid? Dette må ikke tolkes som et negativt spørsmål, for jeg vet at det kommer så uendelig mye gøy og positivt ut av å bli mamma, men det endrer jo også ens prioriteringer med tanke på hva man bruker tiden sin og pengene sine på. 

  Det er jo en del ting jeg hadde drømmer jeg ville gjennomføre før jeg ble gravid, som å reise bort og gå på skole og utdanne meg til interiørarkitekt. Det har jeg absolutt ikke muligheten til lengre, så det er jo én ting jeg måtte gi opp da jeg ikke kan forlate Liam i 2 år for å gå på skole i en annen by og deretter 2 nye år i utlandet en plass, så det er helt uaktuelt for meg nå. Jeg hadde også lyst til å reise verden rundt, men det var jo bare en drøm jeg hadde, og jeg hadde jo absolutt verken råd eller tid til å gjennomføre den før jeg ble gravid. Det hadde også tatt mange herrens år å fått til det før jeg eventuelt fikk barn, så det er en drøm jeg ikke regnet med kom til å skje uansett. Men jeg kan jo for så vidt gjennomføre den en gang også, når Liam blir voksen og ikke bor hjemme og har sin egen familie, så det får være en fjern drøm foreløpig. Ellers er det ikke så mye jeg føler jeg har måttet gi opp. 

   

  - Hvor mange barn ser du for deg å få?

  Tror nok bare jeg skal ha 2, men man skal ikke se bort i fra at det kanskje hadde blitt 3 om jeg ikke føler meg "ferdig" etter at jeg har fått nr. 2. Time will show ;-)

   

  - Hva har vært det vanskeligste med å bli foreldre, med tanke på forholdet? Hva har tært mest på forholdet mellom deg og Christoffer?

  Det har nok vært det å ikke få nok alenetid med hverandre. Vi har nesten aldri hatt barnefri og funnet på koselige ting for å bare være kjærester også, og det har jo resultert i at vi har mistet følelsene for hverandre. 

   

  - Er det mer eller mindre travelt å være mamma enn det du så for deg før du fikk Liam? 

  Jeg tror det er slik jeg så for meg. Jeg regnet med at det ikke ble tid til meg selv lenger og at det ville bli travelt, så forventningene mine til det å bli mamma stemte ganske godt på den delen vil jeg si. 

   

  - Når våkner Liam i helgene? Går det greit å legge ham og våkner han om nettene? 

  Han våkner mellom klokken 6 og 8 til normalt, og slik er det i helgene også. Han har jo ganger der han våkner tidligere/senere, men det skjer sjeldent. Han er ganske vanskelig å legge, og han våkner litt om nettene enda faktisk. Jeg har alltid vært så misunnelig på de som har barn som bare sovner av seg selv og sover alene helt rundt, for her har det IKKE vært slik. Men jeg har en mistanke om at det er mye fordi han ikke tar verken tutt eller koseklut. 

   

  - Hvordan har du råd til å kjøpe så dyre klær til Liam når du kun har hatt deltidsjobb? 

  Jeg kjøper ikke så mye klær til han lenger føler jeg, så når jeg først kjøper noe så kjøper jeg gjerne litt dyrere klær til han. I tillegg har jeg jo ikke vært alene før nå. Christoffer har jo også vært med og kjøpt klær til han. 

   

  - Hvor mye penger bruker du på utstyr til Liam i måneden? 

  Jeg har faktisk ikke peiling. Har aldri tenkt over det. Det varierer vel også en del, for noen måneder trenger han ingenting utenom bleier, mesoft og mat mens andre måneder (sånn som denne), må det jo handles inn en del til barnehagestart. Så det varierer veldig. Men opp i mot 2000,- i måneden gjerne. Er ikke helt sikker jeg. Kan godt være det er mer eller mindre enn det også altså. 

   

  - Kan du skrive en liste over hva en 1 åring trenger i barnehagen?

  Det holder jeg faktisk på med, men venter til jeg har alt og har tatt bilder av det før jeg legger det ut. Mye kjekkere med innlegg som inneholder bilder enn et innlegg med bare en liste. Er dere ikke enig? :-)


   

     - Tre interiørting du er mest fornøyd med i hjemmet ditt, gjerne med bilde :) ?

  De tre interiørtingene her hjemme må vel bli rommet til Liam, spiseområdet og der den ene kommoden står. Tror også det blir veldig bra der konsollbordet vårt står, men det er ikke ferdig enda, så derfor er ikke det favoritten enda. 


  - Har du noen prosjekter på gang i hjemmet, i så fall, hvilke?

  Det er faktisk veldig mye jeg holder på med eller har planer om å oppgradere her hjemme. Nå holder vi på å sparkle og male over skruehull (totalt uinteressant, men men) og så maler jeg et speil. Mitt neste prosjekt er å lage egne hagemøbler, tapetsere veggen bak TV'en i stua, male/tapetsere den ene veggen på soverommet og henge opp ei hylle eller noen knagger der, beise verandaen vår og legge fliser og stener ved inngangspartiet vårt, både på bakken og veggen. Hvor fort dette blir gjort, eller om det i det hele tatt blir gjort er jo en annen sak, men det er i alle fall ting jeg ønsker å gjøre her hjemme. Legger så klart ut innlegg om det når og HVIS vi bestemmer oss for å gjøre det. 

   

  - Hvor henter du inspirasjon i fra når du innreder hjemmet ditt? 

  Jeg henter det fra overalt egentlig. Har mange jeg følger på Instagram som jeg får inspirasjon fra, men leser også i blader og blogger, fra jobb, internett, hos andre, ja overalt. Tenker på interiør konstant! Jeg tror jeg er riv ruskende gal til tider for jeg tenker på interiør konstant!  

      - Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?

  Bloggen må ha et fint, lyst og ryddig design. Store fine og klare bilder, minimalt med skrivefeil, varierte innlegg som fanger min interesse (barn, gravid, mat, klær, innkjøp, interiør osv.). Det er vel de tingene som får meg interessert i en blogg. Så må bloggen bli oppdatert ofte, og ikke skrike etter oppmerksomhet! Det blir jeg rett og slett bare irritert over og da orker jeg ikke å klikke meg inn på bloggen en gang. Et eksempel er denne overskriften som ofte går igjen: "JEG ER GRAVID!" så står det i innlegget "neida, jeg er ikke det altså...men..." DET irriterer meg, og andre som legger ut helt absurde ting bare for å få flere lesere og mer oppmerksomhet. Dette er ikke blogger jeg gidder å bruke tid og energi på å lese en gang. Haha - er jeg kravstor? 

   

  - Hva skal man gjøre for å bli en god blogger synes du?

  Oppdatere ofte, variere innleggene, ha et fint design, gjøre seg interessant av å skrive spennende ting på bloggen som ikke virker provoserende for andre bare for å få flere lesere, skrive saklig og minimalt med skrivefeil og smilyer, ta fine og lyse bilder... Ja egentlig det meste jeg nevnte over. Men jeg synes en god blogger må være flink til å svare på kommentarer til leserne sine også, eller man må ikke, men personlig synes jeg det er veldig koselig å lese blogger til folk som svarer. Da føler man at man blir satt pris på, og det får i alle fall meg til å besøke en blogg igjen. 

   

  - De tre kjekkeste bloggene du leser?

  Åå vanskelig! Men det må bli http://mariecottem.blogg.no, http://etmammaliv.blogg.no og http://julieaster.blogg.no. 

   

  - Har dere et budsjett dere forholder dere til i måneden? Vil du eventuelt dele noen erfaringer og tips? Gjerne legge ut deres? 

  Vi har faktisk ikke noe som ligner et budsjett en gang. Vi har prøvd. Opp til flere ganger, men vi får aldri til å sette oss ned og skrive et budsjett. Vi burde gjerne prøvd å gjøre det for vi hadde absolutt hatt godt av å spare litt ekstra i måneden, for vi bruker altfor mye penger på masse unødvendige ting! Kan legge ut om vi klarer å sette oss ned å skrive et budsjett. :-) 

   

  - Hvilken sang er din yndlingssang for øyeblikket? 

  ♥ Seven Lions with Myon & Shane 54 Tove Lo - Strangers (Paris Blohm Remix) ♥

   

   

   

  - Hva pleier du å gjøre i påsken? Har du noen tradisjoner?

  Jeg har faktisk ikke én eneste tradisjon i påsken, men jeg vil gjerne innføre noen tradisjoner nå som Liam begynner å vokse til. Jeg husker når jeg gikk i første klasse. Vi hadde en amerikansk gutt i klassen som hadde en heelt fantastisk mor. Hun var SÅ god mot alle, og jeg var bare 6(?) år og la merke til det. Men uansett. Hun lagde masse bittesmå påskeegg som hun gjemte rundt omkring i skolegården som hele klassen skulle jakte etter. Det var SÅ gøy, og det vil jeg gjerne ta med videre og la Liam gjøre hvert år. Enten om det er mange små med en liten ting i hver, eller et litt større. Det får vi se på, men det tror jeg han vil like. 

  Ellers blir det nok en tradisjon å reise på hyttetur. Det er så utrolig koselig å reise bort og lage til påskefrokost og finne på gøyale aktiviteter. Elsker sånne koselige høytider jeg. ♥

   

  - Hva er planen for sommeren, skal dere noe spesielt?

  Vi har ikke planlagt noe spesielt i sommer nei. Jeg har ikke så mye rett på ferie når jeg ønsker nå siden jeg har fått fast jobb regner jeg med, så jeg må nok jobbe en del. Så vi tenkte eventuelt å reise til Kristiansand og dra i dyreparken med Liam eller noe enkelt nå i sommer, men til høsten/vinteren derimot har jeg veldig lyst til å reise. Gjerne ta Liam med på hans første sydentur. Det hadde vært utrolig koselig. Men vi får se hvordan ting blir, og om det lar seg gjøre. Håper det. ♥ 

   

  - Liker du Justin Bieber?

  Det sies at enten hater man Justin eller så elsker man han. Jeg gjør ingen av delene, så her er det et bevis til dere som mener at det er enten eller. ;-) Han har noen bra sanger, og han er vanvittig fin å se på (bare litt for tynn/spinkel etter min smak), men ellers er jeg ingen blodfan.

   

  - Hva synes du om mammatilmichelle?

  Kjenner henne ikke personlig, men hun virker som en kjempe god mor for Michelle og det kommende barnet. Er veldig imponert over hvor bra hun har taklet mammarollen faktisk. Jeg hadde ALDRI klart å gjort en så god jobb som hun har gjort, som 14 åring, så all ære til henne. Hun virker som en veldig sprudlende og glad person også. Synes også hun virker som "min type jente", så jeg tror vi hadde kommet godt hvis vi hadde kjent hverandre. 

   

  - Hvor mange lesere har du pr dag/uke?

  Det varierer veldig faktisk. Noen ganger har jeg oppimot 600 lesere på en dag, mens andre dager ( i perioder jeg ikke blogger så mye) har jeg gjerne 150-200 per dag. På sidevisningene mine på en uke står det 2 784.

   

  - Hvordan promoterer du bloggen din?

  Legger bare ut link på Facebook hver gang jeg har skrevet et nytt innlegg. Jeg har ikke tid til å kommentere masse på andre blogger, og jeg gidder ikke å kjøpe blogshouts. 

   

  - Hva går en jobb som interiørkonsulent ut på?

  Det går ut på å hjelpe kunder med å innrede, enkelt og greit - hehe. Er ikke alle som har like stor interesse for interiør, og da er det jo greit å få litt hjelp av noen som er det. Da er det jo spesielt viktig å ta for seg rett målgruppe og lytte til kunden for at kunden skal bli fornøyd og føle seg hjemme og føle at det er rett stil og godt tilpasset livsstilen dems. Gjerne litt på tryne forklart, men jeg er utrolig dårlig til å forklare. 

   

  - Jobber du som interiørkonsulent? Evt hva jobber du som?

  Jeg jobber ikke som interiørkonsulent, jeg er bare utdannet det. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal kalle meg som nå. Er vel strengt tatt bare interiørmedarbeider, men skal jo også være medieansvarlig på en måte, så.. nei jeg vet faktisk ikke hva jeg er. 

   

  - Hvor ofte er dere sammen med foreldrene deres? Hvor ofte kommer de på besøk til dere og hvor ofte besøker dere dem? Hvem sin familie tilbringer dere mest tid sammen med? 

  Vi er mest sammen med Christoffer sine foreldre. Jeg har ikke så god kontakt med mine foreldre, men jeg har derimot ekstremt god kontakt med mormoren min og tanten min, så de tilbringer vi også mye tid sammen med. Christoffer sine foreldre kommer innom oss mange ganger til uken bare for å si hei til Liam, noe jeg synes er kjempe koselig. Da får han sett dem masse, og det synes jeg er viktig at han ofte får treffe familien sin. Vi er også på besøk hos mammaen til Christoffer ca. en gang i uken. Da spiser vi middag hos henne. Vi er blitt veldig dårlige på å holde det til en gang i uken i det siste, så det må vi bli flinkere til. Vi er å spiser hos pappaen til Christoffer ca en gang annenhver uke, og der også kunne det vært oftere, men det er ikke alltid tiden strekker til til alt man skulle ha gjort dessverre. 

   

  - Hvordan er det å jobbe på Living? Kom du raskt inn i rutinene og arbeidsoppgavene? Er det noe som er vanskelig? 

  Det er kjempe gøy synes jeg. De andre som jobber der er så kjekke, og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Jeg føler jeg kom ganske raskt inn i rutinene og arbeidsoppgavene, men det er jo alltid noe nytt å lære og man er aldri helt ferdig utlært. Man lærer så lenge man lever. Det er jo ting som er vanskeligere enn andre, sånn som når det skjer komplikasjoner i kassen, da må jeg av og til be om hjelp osv. Men føler det går greit. Eneste jeg synes er vanskelig er hagemøblene. Det er så mye man må kunne der og man får ikke skikkelig opplæring i det, man må liksom spørre selv og lære av å feile rett og slett. Ganske flaut når man står med kunder og ikke kan svare på noen ting, men det er visst sånn man må lære det. Det synes jeg er litt dumt, for det er jo slik en butikk får dårlig rykte på seg når man ikke kan hjelpe kundene skikkelig, men heldigvis er de fleste der veldig flinke. Det er bare jeg som ikke har lært så masse enda. 

   

  - Får du noen personalrabatt på tingene du handler på Living?

  Ja vi pleide å få 30% på møbler og 40% på interiørvarer, nå får vi "bare" 30% på alt. Det er farlig med personalrabatter altså. Blir jo fattigere av å jobbe - haha. 

   

  - Hva spurte de deg om på jobbintervjuet?

  Åh, det husker jeg faktisk ikke. Det er jo de standard spørsmålene: Hva kan du bidra med? Positive og negative sider. Hvordan jobber du under press? Hvordan takler du forskjellige situasjoner. Osv. 

   

  - Hvor høy stillingsprosent har du?

  Nå har jeg egentlig bare ekstrahjelp stilling, men begynner i 100% stilling etter 1 mai. 

   

  - Hvordan ser du for deg at hverdagen blir når du begynner å jobbe 100%? Blir det kun dagvakter eller begge deler?

  Jeg tror det blir krevende og hektisk med tanke på at jeg er alene med Liam i hverdagene, og kun har meg selv til hjelp. Så jeg tror nok det kommer til å bli veldig tungt, men jeg må bare prøve så godt jeg kan. Det blir både dagvakter og kveldsvakter. Jeg jobber kveldsvakter på torsdager og fredager bare, og resten av uka blir det dagvakter.

   

  - Og så nevnte du at pappan også skal begynne å pendle, har han fått ny jobb da?

  Nei han har ikke fått ny jobb, men det er så lite prosjekter her, så de må reise bort for at de skal få jobbe og unngå permittering. Så i første omgang skal han pendle i et halvt år. 

  - Hva ser du for deg å jobbe med om 10 år?

  Jeg ser for meg at jeg jobber 100% med den prosjektstillingen jeg har fått nå (blogg, instagram og facebook osv). Det er det jeg håper på da, for dette er jo drømmejobben min. 

   

  - Kan du legge ut mer om bursdagen til Liam? Gjerne hvordan du lagde banneren og krona hans. 

  Det kan jeg. Jeg har faktisk laget klart litt andre innlegg om bursdagen, men har liksom aldri blitt ferdig med det, hehe. Men skal få lagt det ut så fort som mulig. Tenkte også å legge ut bokstavene og tallene jeg har brukt på banneren og krona slik at dere også kan bruke det. 

   

  Det ble et litt langt inlegg, men jeg håper dere kom dere gjennom det.

  Synes du det er gøy med spørsmålsrunder?

  Hva synes du om svarene?

  #mammablogg #spørsmålsrunde #svar #hverdag #interiør #barn #interiørblogg #jobb 

 • Publisert: 24.04.2014, 21:08
 • Kategori: Konkurranser og spørsmål
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  cheerchrissy.blogg.no

  24.04.2014 kl.21:55

  kjempe fine svar

  MalinogLucas

  24.04.2014 kl.22:19

  Kjempegøy å lese alle svarene <3 Og du tar så fine bilder! Også la jeg merke til de fine lysestakene du har på bordet, hvor har du kjøpt dem ? Jeg vil også ha! :D

  alexandramk

  24.04.2014 kl.22:52

  MalinogLucas: Tusen takk :-D Du tar jo så fine bilder selv også <3 De to lave lysestakene er fra IKEA, og den høye er fra Living :-)

  Marie - mamma til Leo

  24.04.2014 kl.23:23

  Så gøy å lese :) Enig med Malin, du tar super fine bilder :)

  Eva Catrine

  25.04.2014 kl.18:55

  Gøy med spørsmålsrunde! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits