alexandramk

Påskesol!

 • Publisert: 21.04.2014, 23:02
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • Hallo dere!  ♥

  Har dere hatt en fin påske? Dagene går i ett her og vi har hatt så utrolig nydelig vær de siste dagene. Det har vi måttet utnytte til det fulle, så i dag har vi beiset verandaen her. Det var så varmt ute (22,5 grader i skyggen), at jeg ikke maktet å gå i noe mer enn singlet og shorts, men jeg glemte selvfølgelig solkremen, og da var det gjort. Men jeg overlever nok. 

  Vi har gjort ganske mye denne påsken egentlig. Vi har matet svaner sammen med Liam for første gang, vi har vært på hyttetur, vi har beiset verandaen, sparklet skruehull her hjemme som jeg har irritert meg over i en evighet, vært på tivoli med Liam for hans første gang, vært på en gård og sett på dyr og vært masse med venner. Så nå kan jeg endelig si at jeg har slappet totalt av. Vi har jo gjort ting hver eneste dag, men det har vært spontant og derfor ikke vært noe press over det, og derfor føles det så mye mer avslappende ut om dere skjønner hva jeg mener?

  Ellers har jeg så sinnsykt skrivesperre for tiden at det er helt latterlig! Får virkelig ikke til å skrive ned noen ting. Aner ikke hva som skjer, men håper det løser seg fremover. Så dette var det mest meningsløse innlegget på denne bloggen på så lenge jeg kan huske! Men jeg har så dårlig samvittighet at jeg bare måtte oppdatere dere, selv om det er tidenes mest uinteressante innlegg. 

  Ellers vil jeg bare minne dere på spørsmålsrunden jeg har gående HER, der dere kan spørre om det dere lurer på. Jeg svarer når det kommer inn litt flere spørsmål, så det er bare til å stille spørsmål!  

  Håper dere har hatt en fin påske. ♥

  #mammablogg #mamma #mammatilværelsen #hverdag #påske 

   

 • Publisert: 21.04.2014, 23:02
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Hanne

  22.04.2014 kl.11:58

  Fine bilder da!! :) Skrivesperrer kommer nå og da, hva med å dele bilder en stund, og ikke fokusere så mye på skrivingen? :)

  Skriv en ny kommentar

  hits