alexandramk

Takk til dere og takk for meg!

 • Publisert: 30.04.2014, 23:50
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • Hei herlige lesere! ♥

  Jeg har lenge merket at blogglysten har sunket helt ekstremt, og jeg har følt at jeg ikke fortjener dere gode lesere som kommer innom bloggen hver dag selv om jeg ikke oppdaterer dere. Samvittigheten min får gjennomgå for tiden for å si det mildt. Men nå sa det bare stopp. Jeg føler ikke bloggen er profosjonell nok, og jeg føler det er et eneste stort rot her, akkurat som på den gamle. Tror det er noe som går igjen at jeg blir lei av både bloggnavnet og at det blir for mye rot og for uoversiktlig etterhvert som bloggen blir fylt opp med innlegg. Jeg vil ha en inspirerende og oversiktlig blogg der det er lett og finne frem og der kun de viktigste og mest interessante tingene er med. Føler jeg blogger om alt for mye uinteressant som dere egentlig ikke bryr dere om i det hele tatt. DERFOR, kjære lesere, har jeg IKKE sluttet å blogge, men KUN byttet blogg (igjen...). UNNSKYLD, men jeg måtte ha en ny start for å få opp blogglysten igjen. 

  Jeg sa til meg selv når jeg begynte å blogge at jeg ikke skulle bli en av de bloggerne som slettet bloggen og skaffet meg ny hele tiden, men her sitter jeg og er på blogg nr. 3 nå.. Så mye for det løftet gitt. Huff, men håper dere forstår. ♥ Den nye bloggen heter mammahjem.blogg.no, så jeg håper dere vil følge meg videre der. ♥ Den bloggen kommer hovedsaklig til å handle om mammalivet, interiør, tips, DIY's, mat, oppskrifter og det som interesserer meg. Det samme som her egentlig, men med litt mer oversiktlige meny og innlegg. 

   


   

  Takk for meg, og tusen takk til alle som har følgt meg her, og en ekstra liten nuss til dere som kommenterer. Jeg setter uendelig stor pris på dere alle, det må dere bare vite! Og det er derfor jeg aldri har gitt opp bloggingen, selv om jeg har vært ekstremt nære mange ganger. Igjen, tusen takk, herlige mennesker! ♥

  Skal du følge meg videre? 

 • Publisert: 30.04.2014, 23:50
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Lisa

  01.05.2014 kl.00:19

  Haha, jeg er akkurat som deg. Er på min 3. blogg nå. Men tenker at det er lov å prøve og feile til man finner noe man er fornøyd med. Hva er vitsen med å blogge hvis man ikke er fornøyd med den bloggen man har liksom?

  Syns forresten bloggen din er helt fantastisk og skulle ønske du blogget oftere! Skal følge den nye bloggen din :)

  Eva Catrine

  01.05.2014 kl.07:32

  Følger deg såklart videre! :)

  MalinogLucas

  01.05.2014 kl.07:47

  Så klart jeg følger deg videre :D

  alexandramk

  01.05.2014 kl.09:52

  MalinogLucas: ????

  alexandramk

  01.05.2014 kl.09:52

  Eva Catrine: ????

  Skriv en ny kommentar

  hits