alexandramk

Playing out in the sun.

 • Publisert: 19.08.2016, 23:00
 • Kategori: Alexandra
 • Hey guys!♥ 

  Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen hos Annelin. Jeg trengte å skifte stue i dag, så da tok jeg turen ut til henne. Ingen plasser er bedre enn her når jeg trenger litt tid for meg selv for å bare være meg. Dette er blitt mitt andre hjem, sånn helt seriøst. Det er godt å kunne ha et "tilfluktssted" når jeg trenger å lufte meg litt, haha. Nå høres det ut som om jeg har det fælt hjemme og at noe er skikkelig galt. Det er ikke det altså, ingen krangling, ikke noe dramatisk. Bare en sliten mamma som trengte en liten luftetur og koble ut litt fra en ellers travel hverdag. 😊

  I går var vi ute på en liten tur med ungene etter at Christoffer kom hjem fra jobb. De synes det er så kjekt å vandre i gatene i nabolaget, så vi tok like så godt turen gjennom gatene og opp til fotballbanen som er 2 minutter fra huset vårt. Eller 25 minutter når vi har med tvillingene som går selv, haha. 

  Tok med kameraet og fikk tatt litt bilder til en forandring, så her kommer et lite bildedryss fra gårsdagens tur; 

  Nå skal jeg og Annelin bestille litt mat og kose oss med noe gøy på skjermen. Håper dere har en like koselig fredagskveld som meg. ♥

 • Publisert: 19.08.2016, 23:00
 • Kategori: Alexandra
 • 0 kommentarer
 • Har ett år gått så fort?!

 • Publisert: 06.06.2016, 08:57
 • Kategori: Alexandra
 • Hei og hopp! Håper dere har hatt en fin lørdag til nå. Her flyr dagene avgårde og dette innlegget skulle egentlig vært publisert for to dager siden, men det gjorde det altså ikke, så her kommer det; 

   

  Da jeg ble gravid med tvillingene var jeg helt ærlig livredd for hvordan den nye hverdagen kom til å bli. Jeg tenkte på alt som kunne gå galt. Kom begge til å få kolikk? Kom de til å være våkne annenhver gang slik at jeg aldri fikk sove? Kom jeg til å greie å amme? Hva med Liam da? Hvordan skulle det gå? Jeg så for meg det verste av det verste, og jeg grudde meg egentlig mer enn jeg gledet meg i begynnelsen. Det gikk heldigvis over etterhvert, og jeg greide å glede meg litt i slutten, men det var kanskje fordi jeg var så sliten og lei av å være gravid at alt annet var bedre enn å gå slik.

  For ett år siden den 2 juni kom dagen jeg hadde gru-gledet meg til. Dagen jeg skulle bli trebarnsmamma. Tvillingene kom til verden kl. 12:01 og 12:06 på dagen og jeg var rimelig utslitt etter en hard og brutal sete/sete fødsel uten smertelindring. Det er det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv og det har satt sine merker i meg for å si det sånn. Det å miste så kontroll over kroppen var ingen god følelse og jeg får nesten angst av å tenke tilbake på det. Dere kan lese fødselshistorien HER.

  Til tross for en vond og rask fødsel er jeg i dag evig takknemlig for at det var akkurat Lucas og Theo som kom til oss, og at det var TO og ikke ÉN baby. Det er så ufattelig gøy med tvillinger og jeg tror ingen kan forstå gleden av det før de får oppleve det selv. Tenk å bli født sammen med sin beste venn! Det må jo være som en drøm. 

  Hadde jeg visst det jeg vet i dag hadde jeg aldri gruet meg til tvillingene kom, slik jeg brukte store deler av graviditeten på å gjøre. Det har gått så mye bedre enn forventet, og faktisk synes jeg det har vært lettere å ha to babyer enn det var å ha én baby om gangen. Tro det eller ei, men så har jeg hatt verdens enkleste babyer også da, så vi har vært veldig heldige. 

  Jeg kan ikke fatte at det er ett helt år siden disse to kom til verden. Tiden har gått så ufattelig fort og det er faktisk helt sykt å se hvordan de har utviklet seg og hvor mye de har lært seg på ett år og hvor mye selskap alle guttene får av hverandre og hvordan de kjeder seg uten hverandre. Jeg er så stolt og lykkelig, selv om de også kan drive meg til vanvidd noen ganger. Det å være mamma kan nesten ikke beskrives med ord, for på mange måter er det det beste, men også det skumleste som har skjedd meg. Jeg har aldri før vært så redd for hva som skjer i omverdenen fordi jeg tenker at det er den mine barn skal vokse opp i og leve i, og en dag er ikke jeg her for å passe på dem lenger. Men jeg har aldri før følt enn sånn kjærlighet og glede før jeg fikk guttene mine, og den kan virkelig ikke måles med noe i hele verden. Jeg ville aldri byttet det bort mot noe. Jeg elsker å være mamma, og det beste er at jeg fikk være mammaen til Liam, Lucas og Theo. Noe bedre her i livet kunne jeg ikke fått. 

  Nå har jeg fått være mammaen til Lucas og Theo i ett år og tanken på alle de årene som venter på oss får meg til å smile. Alle minnene vi skal lage i sammen, alle tårene jeg skal tørke, alle klemmene jeg skal gi og få, all latteren jeg skal få høre og få selv, stoltheten jeg kommer til å få av nye ting de mestrer, ja, nei, det kribler i magen av å tenke på resten av livet. 

  Tenk at de er ett år allerede, jeg kan virkelig bare ikke forstå det. Ikke er jeg klar med noe bursdagsfeiring heller. Har ikke gjort noen forberedelser i det hele tatt og det er IKKE likt meg. Jeg må bare henge i og få ting gjort slik at det blir feiring av ettåringene våre neste helg. Til og med dette innlegget ble to dager forsinket, haha. Nei, altså.. Tiden kan gå litt saktere fremover nå, takk. 

  Så gjenstår det bare å si hipp hurra for Lucas & Theo!

  Håper dere får en fin lørdagskveld!

 • Publisert: 06.06.2016, 08:57
 • Kategori: Alexandra
 • 0 kommentarer
 • Året som gikk!

 • Publisert: 02.01.2014, 13:55
 • Kategori: Alexandra
 • 2013 har vært et spesielt år for meg. Mesteparten av året har vært helt fantastisk, men tungt på mange måter også. De tunge tingene kommer jeg ikke til å skrive her på bloggen da det er litt for personlige ting som jeg ikke vil dele, men jeg kommer meg gjennom det. Jeg har ikke noe valg. Dessuten velger jeg å fokusere på det positive jeg har i livet mitt nå som er Liam. Han er mitt alt, og jeg ville aldri i verden levd et liv uten Liam. Det er det aller beste som har skjedd meg at jeg har fått bli mammaen hans, og livet mitt har nå fått en annen mening. 

  Jeg vil dele litt bilder og de tingene som har gjort året mitt så fantastisk som det har vært med dere. 

   


  ★ Vi feiret det nye og det gamle året i Haugesund sammen med gode venner. Siste nyttåret vi kunne feire med venner før vi ble en familie på 3. 

  ★ Gravidfotografering.  ★ Det ble holdt surprise babyshower for meg og Liam! Det var så koselig, og jeg ble så rørt! Jeg har virkelig verdens beste venner og familie! 

   

  ★ Jeg bestod oppkjøringen på første forsøk! Så endelig fikk jeg meg lappen i en alder av 20 år! 

  Resten av måneden var veldig rolig. Jeg var sykemeldt hele måneden, og jeg begynte å bli veldig sliten ettersom bekkenet mitt var veldig kranglete og ville absolutt ikke samarbeide. Hadde også veldig mye vann i kroppen som gjorde det enda vanskeligere å bevege seg. Begynte å bli veldig utålmodig og ville bare ha lille gutten min ut, men han måtte ligge i magehuset en god stund til for å vokse seg stor og sterk! 

   

   

  ★ Babyshower for Christoffer. Jeg stelte i stand hjemme hos oss med konkurranser, quiz og premier mens gutta var på bowling, så kom de hjem hit til "pyntet lokale" og masse gøy. Tror de koste seg. 

  ★ Permisjonen min begynte denne måneden! 

   ★ Mensentermin kom og gikk, men jeg hadde fortsatt ingen baby. Denne måneden var lang og slitsom! Jeg hadde så ekstremt mye plager at jeg trodde ikke jeg skulle holde ut.Trodde fødselen startet et par ganger, men det gjorde den ikke. Hadde bare masse modningsrier. 

   


  ★ Så ble det endelig mars, og Liam ble født! 

  ★ Fikk reise hjem fra sykehuset med Liam.   ★ Vi måtte mye tilbake til sykehuset for å ta prøver av Liam og se at gulsotten var på vei ned. 

  ★ Hadde masse besøk den første tiden hjemme av alle som ville se Liam. 

  ★ Jeg og Christoffer hadde 3 år sammen.    


  ★ Dåp til Catharina (3 menningen til Liam) - Første selskapet Liam var i. 

   

  ★ Jeg begynte å planlegge dåpen til Liam.

  Resten av måneden var veldig rolig. Vi var bare på 6 ukers kontroll på helsestasjonen og hos legen.

   


  ★ Liam sin første 17 mai.

  ★ Vi var på dåpssamtale i kirka der Liam hører til. 

  ★ Bestilte mat til dåpen, og planla resten til dåpen.

  ★ Jeg ble 21 år.

   

   

   

  ★ Vi har bodd 1 år i leiligheten. 

  ★ Liam ble døpt.

   ★ Jeg opererte ut visdomstennene (et rent h******).

  ★ 1 år siden jeg fant ut at jeg var gravid.    


  ★ Reiste på hyttetur med et vennepar og Liam.

  ★ Christoffer fikk båtførerbevis slik at vi kan dra inn på hytta selv.

  ★ Liam sin første ferie!    


  ★ Kjøpte seng til Liam og ble helt ferdig med rommet hans.

  ★ Liam begynte å sove på eget rom. 

  ★ Jeg fikk meg briller.   ★ Vi fikk prøve å være 3 barnsforeldre for en kveld (vi satt barnevakt, haha).

   

  ★ Liam 6 mnd gammel.


  ★ Jeg begynte med Lekestuen (noe jeg har måttet tatt en liten pause fra pga mye jobbing på Living).

  ★ Jeg var på søskenbarntreff. 

  ★ Fikk et interiøroppdrag! 

  ★ Byttet til eget domene, men var kjapt tilbake til blogg.no, haha. 


  ★ Mammapermisjonen min var slutt, og Christoffer sin pappapermisjon begynte. 

  ★ Begynte julehandlingen.

   


  ★ Jeg fikk meg jobb på Living som ekstrahjelp. 

  ★ Jobbet ekstremt mye i november. 

  ★ Var på julebord. 

  ★ Fikset meg på håret og fikk meg ombre! 

  ★ Min første videoblogg!  

   


  ★ Bakedag hos mormor. 

  ★ Liam fikk kjenne på snøen for første gang. 

  ★ Jeg bakte mitt første vellykkede pepperkakehus som faktisk ble et hus. 

  ★ Christoffer 24 år.

  ★ Vi var ute å spiste på restaurant, og det var også Liam sin første gang. 

  ★ Liam sin første jul.

  ★ Masse julebesøk og middager rundt omkring.

   ★ Liam sin første nyttårsfeiring. 

   

  Har det skjedd noe minneverdig i 2013 for deg? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet! ♥

 • Publisert: 02.01.2014, 13:55
 • Kategori: Alexandra
 • 2 kommentarer
 • OM OSS

 • Publisert: 08.02.2013, 23:56
 • Kategori: Alexandra
 •  

   Mitt navn er Alexandra, jeg ble født en varm dag i mai 1992 i Stavanger. Helt siden jeg var liten har jeg vært en kreativ sjel og elsker å utfordre meg selv og bruke kreativiteten min. Noe annet jeg også brenner for er interiør, og derfor måtte utdannelsen min ta veien innenfor det. Så da rakk jeg å bli utdannet interiørkonsulent før jeg ble gravid som 20 åring. 

  Min største drøm er å få åpne min egen interiørbutikk, og jeg håper at det er en drøm jeg kan realisere en gang i løpet av livet. 

  18 mars 2010 ble jeg sammen med kjæresten min, Christoffer, og han har vært den største støttespilleren min siden!   April 2012 kjøpte vi leilighet sammen, som vi flyttet inn i 1 juni 2012. Den 22 juni 2012 fant jeg ut at jeg var gravid! Så da ventet vi plutselig vårt første barn sammen. ♥ Vi fant senere ut at det var en liten gutt som gjemte seg i magen. Og på termindatoen, den 03.03.13 kom lille Liam til verden. Vi var og er fortsatt verdens stolteste foreldre!

   

  Nå nyter vi dagene som foreldre med vår kjæreste skatt i hele verden. Etter hvert vil vi gjerne ha en bror eller søster til Liam, men planen er å kjøpe en større leilighet og en til bil før vi vil ha nr. 2.

  Følg oss gjennom vår hverdag mot drømmen om et stort og fint hus, to biler og to barn. ♥

  Er det noe annet du lurer på?

 • Publisert: 08.02.2013, 23:56
 • Kategori: Alexandra
 • 1 kommentarer
 • Første innlegg! Litt info.

 • Publisert: 17.01.2013, 09:07
 • Kategori: Alexandra
 • Alt ble bare et eneste stort rot på den gamle bloggen min, så nå lager jeg en ny blogg som jeg kommer til å blogge på fremover. Den skal handle om graviditeten, oppdateringer, utstyr, meg, livet mitt osv. Alt det gjorde på den gamle. Det var bare at jeg hadde så mye rot og tull på den gamle, så da fant jeg ut at det bare er bedre å lage en ny blogg der jeg starter på ny. Vil ikke ha så mange kategorier og tulleinnlegg på denne bloggen slik jeg hadde på den forige. Så forhåpentligvis får jeg til å holde orden. Men med dette rotehodet kan jeg ikke love noe. 

  For dere som ikke fulgte bloggen min fra den gamle, så var den www.allykolstad.blogg.no. Kan like så godt slenge med et par ord om meg selv for dere som ikke fulgte bloggen min tidligere. 

  Jeg heter da Alexandra, er 20 år, er fra Stavanger og venter mitt første barn sammen med kjæresten min. Vi kjøpte leilighet sammen i april 2012, og i mars 2013 har jeg både termin, og 3 års jubileum med kjæresten. Vi venter forresten en gutt som skal hete Liam den 03.03.13! ♥ 

  Vil dere vite mer så er det bare til å følge med! ;-)

  I begynnelsen nå kommer jeg til å poste alle ukesoppdateringene fra den gamle bloggen, og de innleggene jeg vil ha med videre på denne som jeg synes er  viktige. Lettere å holde styr på når alt er på ett sted. Så det blir nok mye innlegg her fremover! Men det er jo bare bra for dere som ikke har følgt bloggen min tidligere, så kan dere få med dere litt av graviditeten min i korte sammendrag.

  // Alexandra ♥ 

   

 • Publisert: 17.01.2013, 09:07
 • Kategori: Alexandra
 • 0 kommentarer
 • hits