alexandramk

Home of a prince

 • Publisert: 12.01.2014, 17:00
 • Kategori: Prinserommet
 • Min aller største lidenskap er interiør, og innenfor interiør er gjerne barnerom det jeg synes er kjekkest å innrede. Jeg har brukt lang tid på rommet til Liam og har planlagt hver eneste detalj, og jeg har storkost meg i prosessen. Har virkeligt lagt mye tid og kjærlighet i dette rommet, så det er vel gjerne ingen hemmelighet at rommet til Liam er det jeg liker best i leiligheten og det jeg er mest stolt av. Synes det er så kjekt med barnerom, og jeg gleder meg til han skal få et gutterom når han blir større, men det tror jeg ikke at jeg begynner på før vi finner oss noe nytt, og det blir nok gjerne en stund til enda. Så jeg får glede meg litt til! 

  Har laget et slikt innlegg før også, men jeg synes det ble så rotete og i tillegg er det lenge siden, så jeg lager bare et nytt et med noen gamle og noen nye bilder. 

  Hvis dere lurer på hvor ting er fra så står alt HER. Er det noe jeg har glemt å skrive i det innlegget så spør meg gjerne i kommentarfeltet her.

  Har du innredet barnerom til dine/ditt barn så legg gjerne igjen link i kommentarfeltet. Elsker å se andre barnerom og hvordan andre har gjort det. ♥

  Hva synes du om om rommet hans? 

  #interiør #barnerom #prinserom #gutterom #babyrom #detaljer #inspirasjon #diy #innredning #hjem #dekor #dekorere #baby #barn #familie #mamma #mammatilværelsen #mammablog #familieliv 

 • Publisert: 12.01.2014, 17:00
 • Kategori: Prinserommet
 • 46 kommentarer
 • Prinserommet FERDIG!

 • Publisert: 27.08.2013, 15:09
 • Kategori: Prinserommet
 • ENDELIG! ♥ 

  Nå sier jeg meg helt ferdig med rommet til Liam! Det har tatt sin tid å få på plass alt, men nå kan jeg endelig slå meg til ro med at alt er på plass og alt er ferdig. Endelig. 

  Det har vært veldig mye fokus på barnerom i det siste føler jeg. Jeg føler at mødre som gjør mye ut av rommene til de små får veldig mye tyn og kritikk for det. Om det er sjalusi vet jeg ikke, men i hvertfall vet jeg at det blir slengt kommentarer om hvorfor mødrene er så egoistiske og innreder slik de vil ha det og hva vitsen er med å innrede et barnerom når barna ikke får røre rommet. Jeg ser hva folk TROR, men det er jo overhodet ikke slik det ER i mitt tilfelle. Jeg har riktig nok gjort veldig mye ut av rommet til Liam, både fordi jeg synes det er utrolig gøy med interiør, men også for hans del. Hver gang jeg tar han med inn på rommet hans lyser han opp og blir helt vill i blikket og vil ta på ALT. Blikket hans flyr frem og tilbake på alt det spennende som er på rommet hans, og han får ikke sett ferdig på noe før han får øye på noe nytt som han strekker seg etter. Jeg ser på hele han at han elsker rommet sitt, og han spreller så mye at jeg må holde han fast. 

  Jeg har vært veldig opptatt av at ALT som er på rommet hans er HANS, og alt skal han få lov å leke med og herje som han vil med. Jeg har pyntet og lagt alt fint og perfekt for bildene sin skyld, men når han blir stor nok til å leke med alt, er det ingen mor som skal sitte og si "nei ikke røre!" når han vil leke med lekene sine. Så bare for å oppklare det for dere før dere begynner å spekulere i hvor egoistisk jeg er som innreder slik jeg vil så må dere vite at han får lov til å leke og rote alt han bare orker på rommet sitt, og jeg skal ikke si et ord til han. I tillegg elsker han rommet sitt! ♥

   

  Her bor min prins, Liam! ♥

  Dette er faktisk det eneste han ikke kommer til å få leke med på rommet sitt. Det er alle babybøkene hans, men disse skal jeg flytte før han blir stor nok til å dra og rive i disse.   Hvis det er noe du lurer på hvor er i fra, så sjekk i innlegget HER. Der har jeg skrevet hvor jeg har kjøpt alt. 

  Hvordan synes du rommet ble?

  #interiør #barnerom #prinserom #innredning #inspirasjon #mammablogg #mamma #hverdag #hjem #rom 

 • Publisert: 27.08.2013, 15:09
 • Kategori: Prinserommet
 • 31 kommentarer
 • Kjøpt seng til Liam!

 • Publisert: 25.08.2013, 10:27
 • Kategori: Prinserommet
 • Nå har vi  E N D E L I G  fått kjøpt seng til Liam! Det var jaggu meg på tide! 

  Det ble desverre ikke senga som jeg brukte da jeg var liten, da det bare ble tull og stress med de skruene vi mista som vi ikke fant noen plass. Vi får heller ha det som prosjekt til nr 2 kommer en gang... hehe. Men nå måtte jeg bare kjøpe en seng til han. Kunne virkelig ikke vente lenger, så nå står senga klar til å brukes på rommet hans. Og nå begynner prosjekt sove-på-eget-rom! 

   
  Det kommer bilder av hele rommet nå når senga også er på plass. 

  Tror du det blir bra til slutt?

 • Publisert: 25.08.2013, 10:27
 • Kategori: Prinserommet
 • 7 kommentarer
 • Prinserommet - Hvor ting er fra

 • Publisert: 12.08.2013, 08:12
 • Kategori: Prinserommet
 • Har fått en hel haaug med spørsmål om hvor tingene til prinserommet er i fra, så jeg tenkte å lage et innlegg om nettopp det siden det er så mange som lurer. 

  Har også lagt ut en video på Instagram av rommet for dere som vil se det. (@alexandramk )  Nedenfor er en liste over hvor tingene er fra samt et bildedryss:

  ♥ Jeg kan begynne med døren, så får vi "lukket" den. Wallstickersene er to individuelle og selges derfor hver for seg, men begge er kjøpt på Kidsparadise.no.

  Kronen er i matt svart og er størrelse S kostet 59,- og skriften er matt svart og kostet 98,-

  (Direkte linker HER og HER)

  ♥ Teppe fra Missmuffet.no kostet 1 190,- (utenom frakt. Jeg betalte 1300,- med frakt ca.)

  ♥ My first year ramme er fra Kremmerhuset og kostet 149,- Har desverre ikke link til denne.

  ♥ Skiltet er fra eBay og kostet under 40,-  Har desverre ikke link til denne heller, men om du søker på Gisela Graham så kommer det opp masse annet fint inkludert disse skiltene!   ♥ Vimpler er fra Denlillevimpelfabrikken.com og kostet 250,-

  ♥ ABC bokstavene er fra Kidsparadise.no og kostet 299,-

  ♥ Prince skiltet er fra Fem Høns tror jeg, men er usikker på både butikk og pris da dette var en gave.

  ♥ L I A M bokstavene er fra lindasinterior.no og kostet rundt 100,- per bokstav. 

  ♥ Den blå boken "Da jeg var liten" fikk vi i gave, men vet de selges på babyshop, men usikker på pris. 

  ♥ Tallerkenhylla er fra Ellos.no og kostet 599,- (Direktelink HER)

  ♥ Bamsen er kjøpt i USA, husker ikke butikk eller pris desverre. Trommestikkene hører til trommen under. 

  ♥ Trommene er av merket Lisbeth Dahl og kostet 98,-

  ♥ Lampe fra Kids Concept er fra kidsparadise.no og kostet 359,-  (Direktelink HER)

  ♥ Dørskiltet mener jeg er fra Nille, men jeg er usikker på pris. 

  ♥ Maracas fra Lisbeth Dahl, kostet 129 ,-

  ♥ Den blå kaninen er fra sykehuset (kiosken der) i gave, så jeg er usikker på pris. 

  ♥ Blå koffert med pingviner fikk Liam til dåpen (med bestikk inni). Den er fra Brødrene Pedersen og koster 499,-


  ♥ Kuleramma er fra Lisbeth Dahl og koster 179,- (Den produseres desverre ikke lenger)  ♥ Noahs Ark kjøpte jeg på eBay og kostet rundt 200,- men det finnes større, noe jeg vurderer å kjøpe, for disse var veldig små!

  ♥ Denne boksen har jeg malt selv. Den var originalt stripete i pastellfarger, veldig fin, men ikke passende til et gutterom, så jeg tok saken i egne hender og malte den.

  ♥ Klosser fra kidsparadise.no kostet mellom 200-300,- hvis jeg ikke tar helt feil? Husker ikke nøyaktig pris, og fant dem ikke på nettsiden lengre.

  ♥ Skilt fra princess (tror jeg?), usikker på pris da dette også var en gave.


  ♥ Disse figurene er fra eBay og kostet rundt 100,- per stk. Har desverre ikke link til disse heller. 

   

  ♥ BOY bokstavene er fra Skeidar, men er opprinnelig hvite. Kostet 19,- eller 29,- per stk.

  ♥ Den lille blå trebilen er fra Linus Leker og kostet 49,- Malt 

  ♥ Den hvite stjerna er fra Living og kostet mellom 20-40,-

  ♥ Sparegrisen er fra Skeidar og kostet 200,- hvis jeg ikke tar helt feil, men det er lenge siden og jeg har ikke sett dem i butikken der på lenge.

  ♥ Hvit ramme med håndavtrykket til Liam vet jeg ikke hvor er fra da dette var en gave i Babyshoweren jeg fikk.

  ♥ Den lyseblå elefant-sparebøssa er fra Brødrene Pedersen og koster 799,-

  ♥ Lampe fra eBay, men de selges også på glowy.no, tror den koster rundt 900,-  ♥ Rammen er fra IKEA, og kostet 149,- hvis jeg ikke tar helt feil, under 200,- ialle fall. 

  ♥ Bamsen vet jeg ikke hvor er kjøpt eller hva den kostet da den var en gave.    ♥ Krittavle fra Kremmerhuset, koster 99,- (Direktelink HER)  ♥ Bamse fra eBay (Mamas & Papas), usikker på pris. Har desverre ikke link til denne heller. 

  ♥ Bokstøtter fra Living, 129,- 


  ♥ Tretårnet er fra bambam.nl og kostet ca. 150,- (Direktelink HER)


  ♥ Spilledåsen er fra Sofiesvilla.no og kostet rundt 250,- Har ikke link til denne, da jeg tror de har sluttet å selge disse. 


  ♥ Klossene er fra Glowy.no, og kostet 299,- Har malt dem selv. (Direktelink HER)

  ♥ Bord og stoler er fra kidsparadise.no og kostet 779,- (Direktelink HER

  ♥ Putene til stolene er også fra kidsparadise.no og kostet  159,-  (Direktelink HER

  ♥ Trehesten er fra Bohus og kostet 149,- 

  ♥ Bildet er laget i photoshop og blitt trykket på lerret i en fotobutikk. Kostet rundt 300,- hvis jeg husker rett.

  Noe jeg har glemt, eller er det noe mer dere lurer på?

 • Publisert: 12.08.2013, 08:12
 • Kategori: Prinserommet
 • 38 kommentarer
 • Prinserommet - bildedryss

 • Publisert: 09.08.2013, 09:53
 • Kategori: Prinserommet
 • Nå er jo egentlig rommet til Liam så og si ferdig, men mangler enda senga og å ommøblere litt inni hylla. Er ikke helt fornøyd der, haha. Men jeg tenkte at jeg kunne vise dere litt bilder av hvordan det ser ut der til nå.    

  Hva synes du om rommet? ♥

 • Publisert: 09.08.2013, 09:53
 • Kategori: Prinserommet
 • 28 kommentarer
 • Back to reality

 • Publisert: 05.08.2013, 13:16
 • Kategori: Prinserommet
 • I dag begynte Christoffer på jobb igjen, mens jeg enda har permisjon til midten av oktober. Det har vært kjempe deilig å ha Christoffer hjemme sammen med meg så lenge, så jeg grua meg litt til at han skulle begynne på jobb igjen. Fikk en knall start med en som trodde det var morgen klokka 1 i natt. Han lå å jabba og lo i senga til klokka var nærmere halv 3, og da han endelig sovna fikk ikke jeg sove, og så plutselig hører jeg det er liv i gubben. Lå å prata om hvilke karuseller og berg-og-dal-baner han tok i drømmeland, haha. Så duppa jeg av litt innimellom, men har sovet skikkelig dårlig i natt. I tillegg våknet jeg av tidenes største drittbleie som hadde gassa ut hele soverommet. Haha god start på dagen det! Det er da du vet du er småbarnsmamma i alle fall. ♥

  Jeg sa jo at når sommerferien var over skulle rommet til Liam være ferdig, og det er det. Jeg mangler bare senga, men den får jeg ikke før vi har laget ny bunn til den eller fått spesiallagd skruer. Han skal ha senga jeg brukte da jeg var liten, og vi tror den er fra USA. Selvfølgelig har vi mistet skruene så det er det vi sliter med nå. Enten få tak i skruer som passer eller lage ny bunn til senga, men her er iallefall et bilde med vugga der inne. 

  Mangler også å feste ledningene til ovnen og lampa, men han har jo ikke begynt å krype enda, så det er ingen hastverk helt enda. 

  Jeg har fått så sinnsykt mange spørsmål om hvor ting er fra, så jeg vurderer å lage et innlegg om hvor alle tingene er fra. Er dere interesserte i det?

   

 • Publisert: 05.08.2013, 13:16
 • Kategori: Prinserommet
 • 7 kommentarer
 • Prinserommet; One step closer!

 • Publisert: 04.07.2013, 13:42
 • Kategori: Prinserommet
 • Her er litt flere og bedre bilder enn det jeg la ut tidligere. 

  Er jo som sagt langt i fra ferdig enda, og kommer nok til å flytte på ting og endre hele tiden, men slik ser det i hvertfall ut foreløpig.

   
  Dette er jeg absolutt ikke ferdig med. Har bare plassert det der midlertidig. Er ikke fornøyd med det så det skal nok omplasseres litt på.

  Mangler jo fortsatt senga og gulvteppe. Så tenkte jeg å kjøpe en hylle til, og så kommer det masse kjekke ting i posten nå snart. Gleder meg til å vise dere resultatet når det er 100% ferdig! ♥

 • Publisert: 04.07.2013, 13:42
 • Kategori: Prinserommet
 • 20 kommentarer
 • Prosjekt babyrom!

 • Publisert: 04.07.2013, 10:35
 • Kategori: Prinserommet
 • Barnerommet til Liam har jeg planglagt og handlet inn til helt fra jeg visste hva han var i magen min, men har aldri kommet skikkelig i gang med det. Alt har bare ligget i esker inne på rommet hans, men i går fikk jeg et lite kick og prøvde meg litt frem med pynt og plasseringer osv. Så slik ble det:

  Beklager dårlig bilde. Det ble tatt med mobilen, og i tillegg var det nesten mørkt ute så det ble ikke så bra. Skal ta nye og bedre bilder i dag tenkte jeg. Kommer nok også til å forandre litt på rommet hans før det blir helt ferdig. Gleder meg til å få inn seng og teppe! ♥ Har jo masse nytt på vei i posten også nå som skal opp. Tenkte også å kjøpe en til hylle og ha på den andre veggen, men redd det kan bli litt for mye. Men vi får se.

   Åååh gleder meg til det blir ferdig! ♥ Håper det blir bra. 

 • Publisert: 04.07.2013, 10:35
 • Kategori: Prinserommet
 • 6 kommentarer
 • Nytt til barnerommet!

 • Publisert: 02.07.2013, 09:22
 • Kategori: Prinserommet
 • Jeg har som mål at når sommeren er ferdig skal rommet til Liam også være klart, så da er det bare til å handle inn siste rest. Mangler vel egentlig bare senga og ei hylle og pynte litt, men de som kjenner meg vet at jeg aldri får nok til barnerommet, så jeg handler og handler. Herregud. Se disse skattene jeg fant i går da! Klarte jo ikke å la det være, men kan dere klandre meg?? 

  See ♥ :

  Har du noen av disse tingene til barnerommet? Eller kunne du tenkt deg noe av det?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 02.07.2013, 09:22
 • Kategori: Prinserommet
 • 16 kommentarer
 • Spilledåse og vimpler.

 • Publisert: 16.06.2013, 19:27
 • Kategori: Prinserommet
 • Hver gang jeg ser noe søtt som jeg kan ha på rommet til Liam klarer jeg virkelig ikke å holde tilbake, i hvertfall ikke når jeg blir så forelska ved første øyeblikk! Det er såå vanskelig altså! Denne gangen ble jeg offer for en spilledåse og noen flotte vimpler til rommet hans. Jeg har leita lenge etter noen perfekte vimpler og en spilledåse, men har ikke funnet. Så når jeg da endelig fant ble fristelsen rett og slett for stor!

  Jeg må virkelig få rumpa i gir og få gjort ferdig rommet hans. Det har jeg som mål til over sommeren; få gjort ferdig rommet hans slik at vi kan begynne med skikkelige leggerutiner.   Hva synes du om tingene?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 16.06.2013, 19:27
 • Kategori: Prinserommet
 • 12 kommentarer
 • Fødselstavle

 • Publisert: 25.03.2013, 11:00
 • Kategori: Prinserommet
 • Se denne nydelige fødselstavlen jeg fikk laget til Liam. Det var Ann Helen Moen som står bak http://mammamoen.blogg.no som laget den til meg. Den er så nydelig! Tuusen tusen takk!!  Tenkte jeg skulle gå til en fotobutikk og printe den ut og henge den opp på barnerommet. Tror den passer perfekt inn der! ♥

  Hva synes du om fødselstavla? Er ikke Ann Helen superflink?? 

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 25.03.2013, 11:00
 • Kategori: Prinserommet
 • 4 kommentarer
 • Bokstavene til barnerommet!

 • Publisert: 26.02.2013, 20:04
 • Kategori: Prinserommet
 • Tidligere skrev jeg jo at bokstavene til Liam sitt soverom har kommet! Fikk bare lagt ut et lite bilde jeg tok i farta på vei ut, så her skal dere få se hvordan bokstavene er. Jeg synes de er kjempe søte, og gleder meg til å få hengt de opp på rommet hans! ♥

  Planen er å henge bokstavene opp på knaggene til tallerkenhylla jeg kjøpte til rommet hans. Der er det akkurat fire knagger, så det passer jo perfekt. Har kjøpt hvitt bånd til å henge dem opp med også, men må vente til jeg får sprinkelsenga på plass så jeg ser hvor jeg kan henge tallerkenhylla. Gleder meg! 

  Er jo en litt oppbrukt idé nå egentlig, men jeg synes det er så søtt at jeg må bare!

  Synes du bokstavene var søte?

  Tror du det blir bra å henge dem opp under tallerkenhylla?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 26.02.2013, 20:04
 • Kategori: Prinserommet
 • 3 kommentarer
 • Wants til barnerommet!

 • Publisert: 21.02.2013, 12:58
 • Kategori: Prinserommet
 • Nå har jeg jo for så vidt det meste jeg trenger til barnerommet, men må jo ha en del dekorasjoner og pynt og leker og sånt for å fullføre rommet litt mer. Ser så uferdig ut slik som det er nå. Så jeg kikker enda på ting jeg har lyst på til rommet hans. Her er noe jeg har sett på nå som står i fare for å komme hjem i posten snart!   Hva synes du?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 21.02.2013, 12:58
 • Kategori: Prinserommet
 • 3 kommentarer
 • Bordet og stolene til barnerommet.

 • Publisert: 20.02.2013, 18:48
 • Kategori: Prinserommet
 • Alt har gått i ett i dag siden kl. halv 10, så har ikke fått tid til å legge ut bilder av hvordan det ble på barnerommet med bordet og stolene, men her har dere et bilde i det minste.    Synes det ble veldig søtt. Så nå må jeg bare finne noe å ha på veggene rundt og lage det litt koselig til han der. 

  Hva synes du?

  Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre på veggen ved siden av?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 20.02.2013, 18:48
 • Kategori: Prinserommet
 • 5 kommentarer
 • Pakke fra Kids Paradise!

 • Publisert: 20.02.2013, 00:09
 • Kategori: Prinserommet
 • Da har jeg fått enda en pakke fra Kids Paradise. Jippi! Denne gangen var det bordet og stolene til barnerommet som kom. 

  Skal vise dere hvordan det ble i morgen. Skal også på kontroll hos jordmor kl. 10, så det kommer nok en oppdatering om den også. 


  Nå har jeg ihvertfall såre fingrer etter å ha skrudd opp denne greia! Men gleder meg til å se resultatet når rommet blir helt ferdig. Begynner å nærme seg litt etter litt nå. Skal lage et koselig lite hjørne der bordet skal stå. Vet ikke hva jeg skal ha på veggene rundt bordet enda da, men finner nok på noe lurt. 

  Hvordan tror du det blir på rommet til Liam?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 20.02.2013, 00:09
 • Kategori: Prinserommet
 • 2 kommentarer
 • Sneak peek på bokstavene!

 • Publisert: 16.02.2013, 21:17
 • Kategori: Prinserommet
 •  

  Bokstavene ble blå! Emma har hjulpet meg og malt alle bokstavene på den tiden jeg rakk å male bilen. Hun satt til og med å glodde på når jeg konsentrerte meg om de små detaljene på bilen i sånn 5-10 minutter, haha! Perfeksjonist hvor? 

  Her ser dere hvordan det ble: 
  Kommer bedre bilder senere. 

  Hva synes dere? Burde jeg hatt dem hvite eller ble de fine i blå også?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 16.02.2013, 21:17
 • Kategori: Prinserommet
 • 4 kommentarer
 • Males blå??

 • Publisert: 16.02.2013, 18:23
 • Kategori: Prinserommet
 • Vet ikke om jeg skal male bokstavene blå eller om jeg skal ha dem hvite?! Hva synes dere??

  Skal stå inni denne hylla her tenkte jeg:

  Hva synes dere? Hvite eller blåe bokstaver?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 16.02.2013, 18:23
 • Kategori: Prinserommet
 • 8 kommentarer
 • Nytt til barnerommet!

 • Publisert: 16.02.2013, 18:00
 • Kategori: Prinserommet
 • Har gjort litt innkjøp i dag til barnerommet.

  Ikke så mye, men et par småting.

  Hylla fra Ellos. Den var mildt sagt et helvete å skru opp, og det skal sendes mail til ellos for skruene gikk jo i oppløsning når man prøvde å skru hylla sammen. Helt jævelig!  I tillegg var det ene hjørnet øverst på hylla "knust" så det mangler litt tre på hjørnet. Det er jo ikke noe man ser, men forventer jo bedre kvalitet når man betaler 500,- for en så liten hylle.

  Kjøpte bokstavene BOY på Skeidar som jeg tenkte å male blå. Rundt 20,- eller noe per bokstav. 

  Stjerne fra Living, tenkte å male den også blå. Rundt en 20-30,- kostet stjerna tror jeg.   Rammer fra Ikea. 39,- per stk tror jeg de kostet. 

  Hva synes du om innkjøpene?

  Ville du malt bokstavene og stjerna blå? 

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 16.02.2013, 18:00
 • Kategori: Prinserommet
 • 6 kommentarer
 • Sneak peek på barnerommet!

 • Publisert: 13.02.2013, 16:45
 • Kategori: Prinserommet
 • Klarer ikke å holde meg med å vise litt av barnerommet til det er ferdig, så her kommer det noen sneak peek bilder! ♥


   

  Rommet er jo langt i fra ferdig. Satte bare inn alle pyntetingene jeg har til nå i hylla. Skal bøker og kanskje noen bilder og rammer, og bamser inn, og skal enda en hylle til opp på veggen, pluss gulvteppe og taklampen skal opp. Så det er jo ikke ferdig, men det begynner å komme seg nå! Tror det blir kjempe fint til slutt jeg! ♥

  Christoffer tror forresten at Liam kommer den 9ende mars, det er derfor den datoen står oppe. Han hååper sånn at det blir 9ende mars, for han har 9ende desember. Da håper jeg han kommer 24 februar, siden jeg har 24 mai, hehe♥

  Hva synes du om barnerommet til nå? 

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 13.02.2013, 16:45
 • Kategori: Prinserommet
 • 34 kommentarer
 • hits