alexandramk

Spotify listene mine.

 • Publisert: 24.03.2014, 09:28
 • Kategori: Uncategorized
 • Hallo ♥

  Bursdagsinnleggene tar mye lengre tid enn jeg forventet, og det er veldig mye jobb, så jeg holder på med det hver gang jeg får litt tid for meg selv, men imens tenkte jeg at jeg kunne dele spotify listene mine med dere. Noen av dere som har samme musikksmak som meg?? Hyl ut i såfall! ♥

  Lallå! ♥ Rolige og behagelige sanger som jeg elsker å høre på når jeg skal sove eller slappe av.

  PARTY UP 2014. Denne lista har jeg ikke mye bruk for lenger, hehe. Men er greit å samle partysangene et sted allikevel. 

  SUMMER Jeg lager nye lister hver sommer, men det er alltid et par sanger som går igjen på hver liste som bare er mine absolutte favoritt sommersanger år etter år.  

  Old party spice Gamle sanger som jeg elsket før når de var "inn". 

  I♥it Sangene jeg aldri blir lei! 

   

  Hvilken musikksmak liker du?

  Har du noen gode lister eller sanger til meg? 

  #musikk #spotify #mammablogg #spillelister #mamma #hverdag #mammatilværelsen 

 • Publisert: 24.03.2014, 09:28
 • Kategori: Uncategorized
 • 5 kommentarer
 • Mangel på inspirasjon?

 • Publisert: 17.02.2014, 10:24
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei ♥

  Merker dere at vinteren og mørketiden legger en liten demper på både humør, selvfølelse og inspirasjonen din? Det merker i alle fall jeg, og jeg synes det er utrolig dumt at det er slik, for egentlig er vinteren en nydelig og koselig årstid, men det at det blir så fort mørkt ute stjeler virkelig energien i fra meg. Det er jo ganske tidlig på året enda, og selv om det har begynt å bli litt lysere ute, er det enda ikke vår, så jeg tenkte å fortelle hva jeg gjør for å få tilbake spiriten og inspirasjonen i slike tider. Det er nemlig blader og magasiner. 

  Før synes jeg egentlig det var sløs av penger å kjøpe blader. Jeg leste dem aldri heller. Bare bladde fort gjennom hvis jeg satt på legekontoret eller hos tannlegen og ventet på å bli ropt inn. Det var bare tidsfordriv og langt ifra noe inspirasjonskilde for meg. Dette har snudd litt på seg nå. Jeg synes det er veldig inspirerende og løfter hele humøret mitt av å se på flotte fine bilder og lese tips osv. 

  Det er mange blader jeg kunne tenke meg å lese fast, men dessverre sier økonomien nei til det. Så jeg kjøper litt blader når jeg merker at inspirasjonen og humøret er på vei ned. Da setter jeg meg godt til rette i sofaen med en kopp te, under et pledd og leser blader for å få litt inspirasjon og for å drømme meg bort litt. ♥

   Noen av favorittene mine er disse under:

  Rom 123   //   Bo Bedre   //   Vakre Hjem & Interiør

  Vogue   //   Costume   //   Style

  Alle bladene får du kjøpt på bladkongen.no, og de kommer rett i postkassa! Utrolig lettvint og spennende å gå å vente på inspirasjonen i postkassa. 

  Leser du noen magasiner fast? 

  Hva hjelper for deg når du ikke har inspirasjon og merker du er litt nedenfor?

 • Publisert: 17.02.2014, 10:24
 • Kategori: Uncategorized
 • 0 kommentarer
 • Tips til Valentine's Day

 • Publisert: 13.02.2014, 23:09
 • Kategori: Uncategorized
 • Heisann! ♥

  Jeg er litt sent ute med dette innlegget, men hvis det er noen av dere lesere som er sent ute og i tillegg er like håpløs på romantikken som meg, så kommer nok dette innlegget godt med. 

  Jeg skrev "tips" istedenfor "gavetips" i overskriften fordi at man ikke alltid trenger å gi noe i gave på Valentine's Day. Selv hadde jeg satt mye mer pris på en koselig opplevelse enn en gave. F.eks en helaften der du og din kjære lager middag sammen, spiller kort og koser dere istedenfor en gave. Mulighetene er mange, så derfor tenkte jeg å lage et innlegg med tips til hva dere kan gjøre eller gi til deres kjære. 

   

   

  ♥ Konfekt/sjokolade ♥

  Alle liker vel sjokolade? Det er jo en perfekt gave å få. 

   

  ♥ Roser/blomster ♥

  Denne er gjerne mest for jenter, men gutter kan også sette pris på en blomst en gang i blant. Christoffer ble nærmest fornærmet en gang da jeg kommenterte at jeg aldri fikk blomster av han. Da sa han "Jeg får jo aldri jeg heller", og det fallt meg ikke inn en gang at gjerne gutter også hadde satt pris på en blomst! Så dette kan jo prøves ut? Kan være din kjære også tenker likt som han? Haha!

   

  ♥ Øredobber, ring eller smykke ♥

  "Diamonds are a girls best friend" sies det, så dette faller garantert i smak! Samme om det er til en gutt. Du kan kjøpe et guttete armbånd gravert med "I love you" eller noe. Det hadde vært en kjempe flott gave! 

   

  ♥ Parfyme ♥

  Parfyme er jo en standard gave, men det er jo fordi dette også alltid faller i smak. Jeg hater å bruke penger på parfyme selv, men er totalt avhengig, og hva er vel bedre enn å få det i gave da?

   

  ♥ Et koselig kort ♥

  Å si noen fine ord til hverandre skjer faktisk skjeldnere enn folk tror. Jeg vet i alle fall at vi ikke er så flinke til å rose hverandre, gi komplimenter og fortelle hverandre hvor glade vi er i en annen, så dette er et must på Valentine's Day føler jeg. Man burde gitt et sånn kort til hverandre 1 gang i måneden eller noe synes jeg. Man må huske å være flinke til å rose hverandre over ting, så kjøp/lag et kort der du skriver noen fine ord eller kanskje et dikt?

   

  ♥ En godtepose med søtt hjertesnop i (f.eks. lovehearts, hjertesjokolader, rosa vingummi hjerter osv.) ♥

  For dere som er like glade i gofteri som vi er, er det jo perfekt med en liten skål med romantisk snop i til en koselig kjærestekveld, eller hva? 

   

  ♥ Jordbær dyppet i sjokolade ♥

  Du kan enten kjøpe ferdig, eller kjøpe inn jordbær og sjokolade selv og dyppe det. Kjempe koselig og utrooolig godt! Gjerne ha annen frukt til også.   


  ♥ En opplevelse ♥

  Jeg planla f.eks å ta med Christoffer på en flytur i småfly når vi hadde 2 års jubileum. Det skjedde aldri, men det var fordi været ikke var bra nok, men det er jo en super opplevelse dere begge kommer til å huske lenge. Bare fantasien setter grenser for hvilke opplevelser du kan finne på til din kjære. 

   

  ♥ Billetter til konsert/show ♥

  Det hadde jeg virkelig blitt glad for om jeg hadde fått til Valentine's Day. En konsert er noe man husker for alltid, i alle fall jeg som har vært i underkant av 5 konserter/show i hele mitt liv. 

   

  ♥ Barnefri ♥

  Hva med en kveld barnefri der dere har hele kvelden for dere selv til å finne på noe gøy sammen? 

   

  ♥ Dra på restaurant ♥

  Det er veldig koselig og stas å dra ut å spise også en gang i blant. Pynt dere litt og dra ut og spis sammen. Det er lov til å unne seg det. 

   

  ♥ Glasskrukke med komplimenter i ♥

  Dette nevnte jeg til morsdagen også, men det er en like fin gave å gi til Valentine's Day. Dette er jo på en måte en opplevelse også. Super søtt å gi/gjøre for din kjære. 

   

  ♥ Lag en koselig film/bilde serie ♥  

  Dette er vel også gjerne mer en gave, men hvis du samler alle minnene dere har sammen i en film, setter inn litt tekst til bildene og litt musikk, så er det en super gave. Og det er virkelig koselig å mimre tilbake til gode minner dere har sammen. 

   

  ♥ Gå ned på kne ♥

  Du kan jo slå på stortromma å gå ned på kne å fri om du tørr?! Dette hadde jo vært den ultimate gaven, så lenge du får et JA til svar da, hehe. 

   

  ♥ Kino/filmkveld ♥

  Ellers holder det i massevis med en koselig kveld der dere kan dra på kino, eller om dere bare vil være hjemme å se på film. Lag middag og dessert sammen, spill litt spill, spis godteri og avslutt kvelden med en god film i armene til hverandre. Det høres ut som den perfekte Valentine's Day dagen/kvelden. 

   

  Her var tipsene mine for denne gang. Kommer nok på masse senere som jeg har glemt, men det får vi i såfall ta til neste år. 

   Fikk du noen gode tips?

  Har du noen å tilføye?

  Ha en fin Valentine's Day alle sammen! ♥

  #valentinesday #tips #romantisk #mammablogg #mamma #mammatilværelsen #råd #kjærlighet 

 • Publisert: 13.02.2014, 23:09
 • Kategori: Uncategorized
 • 6 kommentarer
 • LOVE MY TATTOOS

 • Publisert: 08.02.2014, 01:12
 • Kategori: Uncategorized
 • Nå er det siste innlegget om tattoveringer for en stund, jeg lover. Men måtte jo vise dere et skikkelig bilde av de nye tattoveringene. Er skummelt hvor hekta man blir. Sitter og planlegger de mange andre tattoveringene jeg har lyst på senere i livet nå. Det er så gøy. Finnes så mye kult! Sliter å bestemme meg for hva jeg vil ha og hvor jeg vil ha det. Hele jeg kommer jo til å være dekket av blekk til slutt, haha. 

  ♥♥♥

  Har du tattovering?

  #tattoo #tattovering #mammablogg #mamma #mammatilværelsen #foto 

 • Publisert: 08.02.2014, 01:12
 • Kategori: Uncategorized
 • 7 kommentarer
 • BURSDAGSPLANLEGGING

 • Publisert: 05.02.2014, 13:37
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei dere! ♥

  Planleggingen for 1 årsdagen til Liam er i gang for fullt, og jeg er snart ferdig med å handle inn det jeg trenger til 1 årsdagen. Tror jeg i alle fall. Jeg må innrømme at jeg ikke har så mye oversikt, og at disse innleggene egentlig er mest for min egen skyld slik at jeg får en fin oversikt over ting, haha. Men det er jo gøy å dele med dere, så det er like så greit at jeg bare har oversikten min her, så kan andre som skal feire bursdager gjerne få litt inspirasjon? 

  Heldigvis er det ikke så mye som gjenstår nå. Må bare få laget banneren slik at den er klar. Bursdagskrona lager jeg et par dager i forveien slik at den ikke står å samler støv, men banneren kan jo pakkes bort i mens, så den begynner jeg med ganske snart tenkte jeg. Lurer litt på hvordan jeg skal gjøre med invitasjoner. Jeg vil ikke gjøre like mye ut av bursdagen som jeg gjorde i dåpen, og det har jeg heller ikke tid til, så jeg lurer på om jeg bare skal gjøre det veldig enkelt å sende rundt sms. Det er kun til mine nærmeste uansett, så jeg tror ikke de blir noe fornærmet om de ikke får en hjemmelaget innbydelse i postkassa. 

   

  Her er den fine oversikten min over det jeg har handlet inn og det som gjenstår. 

  Dette har jeg kjøpt inn til nå:

  ♦ Engangsservise

  ♦ Servietter

  ♦ Sugerør

  ♦ Ballonger

  ♦ Godteposer til barna (mangler bare innholdet)

  ♦ Muffinsformer

  ♦ Cupcake stand

  ♦ Strøssel

  ♦ Spiselig spray (den samme som jeg brukte i dåpen)

  ♦ Cakepop pinner

  ♦ Silikonform til sjokoladene (dette får jeg låne)

  ♦ Alfabet silikonform - til sukkerpasta

  ♦ Middagsglass til geleen (dette har jeg spart opp)

  ♦ Vannkaraffler (dette har jeg fra dåpen, men aner ikke hvor de er blitt av)

  ♦ Blåe marshmallows lignende godteri

  ♦ Pompoms

  ♦ 1 års ballong

   

   

  Dette mangler jeg enda:

  ♦ Sukkerpasta (mulig jeg lager dette selv)

  ♦ Ark til å lage bursdagskronen med

  ♦ Helium til ballongene

  ♦ Blått bånd

  ♦ Bukseseler til 1 års fotoshoot

   

  Noe jeg mangler??

  Jeg prøver å begrense meg litt for hva jeg kjøper inn, men det er vanskelig for ei som er perfeksjonist (mildt sagt) å kun nøye seg med at det blir sikkert helt OK...

  Noen som kjenner seg igjen i det å være perfeksjonist?

  Hvilket tema hadde du til ditt/dine barn(s) første bursdagsfeiring? 

  #bursdagsplanlegging #mammablogg #mamma #hverdag #planlegging #bursdag #familie #mammatilværelsen #1år

 • Publisert: 05.02.2014, 13:37
 • Kategori: Uncategorized
 • 16 kommentarer
 • Tattoveringene

 • Publisert: 28.01.2014, 14:28
 • Kategori: Uncategorized
 • Hallo fine lesere! ♥

  Jeg skulle legge ut bilde av tattoveringene i dag, men det var litt vanskeligere enn jeg trodde å ta bilde av dem selv, så jeg har ikke fått gjort det enda siden Christoffer er på jobb. Men her er i alle fall mobilbilder fra i går og i dag. Er enda litt rød og hoven, men jeg ble utrolig fornøyd i alle fall! Elsker dem! ♥

  Den andre tattoveringen jeg tok var "promise" på lillefingen. Har hatt lyst til å ta det lenge, og nå når sjansen bøy seg tok jeg den. Tok ikke 5 minutter en gang, men det er den vondeste jeg har tatt til nå. Rett over beinet og helt inn i "gropa" var det vondeste, men det var overkommelig. Den andre var nesten bare deilig å ta. Det kilte og jeg følte nesten jeg fikk massasje siden det dirret sånn, haha. Kjente jo at det var tattovering jeg tok, men det var aldeles ikke så vondt som jeg hadde forberedt meg på. 

  Nå sitter jeg og søker og finner inspirasjon på internett til nye tattoveringer. Det er skummelt hvor avhengig man blir av det, haha. Men jeg føler meg så naken uten tattoveringer. Føler jeg må dekke kroppen min for å få den litt "fin", hvis dere skjønner? Haha, det høres helt teit ut, men det er slik jeg føler det. Jeg ser på tattoveringer som pynt på kroppen, nesten som sminke som man ikke kan ta av. Huff, nei nå begynner jeg å høres helt gal ut. Tror jeg skal runde av her og gjøre litt fornuftige ting heller. 

  Har du tattoveringer? 

  I såfall, av hva og hvor?

  Håper dere får en strålende dag. ♥

  #tattovering #tattoo #mammablogg #mamma #hverdag #mammatilværselsen 

 • Publisert: 28.01.2014, 14:28
 • Kategori: Uncategorized
 • 12 kommentarer
 • TATTOOED

 • Publisert: 27.01.2014, 22:37
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei dere! ♥ 

  Nå har jeg akkurat kommet hjem og slengt meg i sofaen. Har fått meg to nye tattiser, haha. Har ikke fått tatt bilder av dem enda, men det får dere se i morgen. Kjenner at jeg blir helt hekta og har lyst på enda flere tattoveringer nå. Har planene klare for hele kroppen omtrent! Men neste skal jeg ikke ta før om en stund. Et par år tenker jeg. 

  Valget i dag fallt på denne tattoveringen:

  Synes det ble mer "ryddig" og oversiktlig med bare tall i fødselsdatoen. Så da ble det den. Jeg skulle egentlig ta den langs armen mellom håndleddet og albuen, på siden hvis dere skjønner hva jeg mener? Men så tenkte jeg at jeg skal antageligvis ha en til rampetuss, og da må det jo være plass til enda en tattovering, og siden jeg har planer om å ta sleeve på den ene armen, gikk jo ikke det. Så jeg lot armene være og tok den i nakken heller. Det gikk som en lek. Det kilte bare. Det som var vanskelig var å sitte i ro mens det kilte sånn. Den andre tattoveringen jeg tok  derimot var litt værre. Er glad det er over nå for å si det slik, og jeg tror neppe jeg skal ta på samme plassen igjen, for det var ganske vondt faktisk. Måtte bite tennene sammen og tenke på noe fint, haha. Det er virkelig ikke tull det de sier at man må lide for skjønnheten, men det var SÅ verdt det! Hvor den andre tattoveringen er og hva den er av får dere se i morgen. 

  Nå må jeg dra den late stumpen min opp av sofaen og få i meg noe mat før jeg detter om. Usj, hater å være så sulten at jeg nesten kaster opp. 

  Hva har dere gjort i dag? 

  Hvor tror dere jeg har tatt den andre tattoveringen og hva tror dere det er av?

  #tattovering #tattoo #mammablogg #mamma #hverdag #familie #skjønnhet 

 • Publisert: 27.01.2014, 22:37
 • Kategori: Uncategorized
 • 4 kommentarer
 • Tattoo - Hjelp!

 • Publisert: 26.01.2014, 09:05
 • Kategori: Uncategorized
 • Jeg deler det meste av livet mitt med dere her på bloggen, og derfor er dette ingen unntak. I morgen skal jeg ta tattovering! Bare en liten da, men jeg kjenner det kribler litt i magen uansett. Har hele tiden sagt at når jeg en dag får unger skal jeg tattovere navnet dems på kroppen min, og det står jeg fortsatt ved. Derfor skal jeg ta navnet til Liam en plass på kroppen. Jeg står og vipper mellom to plasseringer, men heller mer mot den ene, så det får bli en overraskelse for dere. Det jeg trenger hjelp med er å bestemme skrift og dato.

  De to øverste bildene er en skrifttype og de to nederste en annen. Jeg vet ikke hvilken jeg synes var finest, så der må dere hjelpe meg litt med å si hva dere synes. Og etterpå er spørsmålet om jeg skal ha 03.03.2013 eller 03 Mars 2013? Hva synes dere?
  På de to nederste skal jeg ta bort den ene krøllen som er over a'en i Markhus, så bare se bort i fra det. Men allikevel synes jeg skrifttypen på det ble litt mye med den nederste, så jeg tror jeg likte best den øverste. Eller jeg er ikke sikker. AAAH, skjønner dere hva jeg mener?? Det er virkelig vanskelig å velge. Vil liksom ha det helt perfekt og jeg vil ikke angre på hvordan det ender opp til slutt, så nå er jeg virkelig i tenkeboksen altså. Har til i morgen å bestemme meg, så jeg skal forhøre meg litt med familie og venner også å høre hva de synes, men må jo selvfølgelig spørre dere også.

  Hva ville du valgt?

  #tattoo #tattovering #mammablogg #mamma #mammatilværelsen #hverdag 

 • Publisert: 26.01.2014, 09:05
 • Kategori: Uncategorized
 • 18 kommentarer
 • Planlegging av 1 årsdag

 • Publisert: 07.01.2014, 22:31
 • Kategori: Uncategorized
 • Nå er det mindre enn 2 mnd igjen til Liam fyller 1 år, og så gira som jeg er må jeg bare begynne planleggingen nå. Jeg begynte smått allerede i oktober å planlegge og finne inspirasjon, men tenkte at jeg måtte drøye det bittelitt. Så jeg tenkte å begynne etter jul å planlegge for fullt. Gjett om jeg har gledet meg til denne tiden da dere! Ææ det blir gøøy!! 

  Her er litt inspirasjon jeg har samlet:

   


   


   

  Jeg sliter litt med hva vi kan kjøpe til Liam til 1 årsdagen. Han har alt han trenger, og vel så det, men jeg tror nok vi kommer til å kjøpe enten saccosekk, lekekjøkken, eller et lekebord/gåbord eller noe annet kjekt han får glede av, så skal vi sette inn litt penger på konto til han, og gjerne kjøpe noen Disney filmer.  

  Bursdagen til Liam blir nok ikke SÅ gjennomført slik som på bildene over. Det sier faktisk lommeboka mi nei til, så jeg får gjøre det beste utav det jeg kan og håpe det blir bra, og sånn noenlunde gjennomført.

  #mammablogg #mamma #hverdag #familieliv #familie #bursdag #planlegging #inspirasjon #barn #baby

 • Publisert: 07.01.2014, 22:31
 • Kategori: Uncategorized
 • 5 kommentarer
 • Hvem er du?

 • Publisert: 16.11.2013, 08:22
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei og god morgen! ♥

  Jeg synes egentlig ikke at jeg har så mange lesere hver dag, men hvis jeg skulle ha samlet alle som leser bloggen min i en sal hadde det faktisk blitt en del. Men tall ser så mye mindre ut når de er på en sjerm enn det det hadde gjort i virkeligheten hvis alle sammen skulle stått foran meg. Så derfor, så nysgjerrig som jeg er, synes jeg det hadde vært utrolig koselig å lese litt om dere også, siden dere leser om meg og det som skjer i min hverdag.

   

   Jeg vet at ikke alle pleier å kommentere, men jeg hadde satt så utrolig stor pris på om dere la igjen en kommentar. ♥

  For dere fantastiske lesere som vil legge igjen kommentar, her er det jeg lurer på:

  Hvem er du?

  Hvor bor du?

  Hvor gammel er du?

  Har du barn selv, eller er du gravid?

  Hvorfor leser du bloggen min?

   Hvor lenge har du lest den? Og hvordan fant du den?

  Nå skal jeg snart på jobb, så jeg må gjøre meg klar. Ha en fantastisk helg, fine dere! !♥

 • Publisert: 16.11.2013, 08:22
 • Kategori: Uncategorized
 • 17 kommentarer
 • Jeg vant!

 • Publisert: 05.11.2013, 22:24
 • Kategori: Uncategorized
 • Jeg vant en kjempe søt Lamaze leke på malingoglucas.blogg.no! Det som var så morsomt var at samme dagen hun la ut konkurransen hadde jeg stått med den samme leken i hånda og lurt på om jeg skulle kjøpe den, men jeg fikk det for meg at jeg skulle vente med å kjøpe den. Da jeg kom hjem og gikk gjennom blogglista mi så jeg at hun hadde lagt ut denne konkurransen, og selvfølgelig måtte jeg bare melde meg på. Så det var utrolig morsomt at jeg vant. Det var nesten som om det var ment at jeg skulle vinne, haha.

  Gleder meg til den dumper ned i postkassa! 

  (Bildet er lånt av www.malinoglucas.blogg.no)

  Med det samme må jeg bare anbefale dere bloggen til Malin! Hun er mamma til en liten sjarmør ved navn Lucas Matheo. Hun er en kjempe dyktig blogger, og det er definitivt en av mine absolutte favorittblogger for tiden. MÅ innom hver dag. Hun skriver bra, tar lyse fine bilder, og har konkurranser bokstaveligtalt hele tiden. Alltid noe spennende å lese på bloggen hennes, så den anbefaler jeg virkelig for dere som ikke har vært innom. 

  Leser du bloggen til Malin?


 • Publisert: 05.11.2013, 22:24
 • Kategori: Uncategorized
 • 9 kommentarer
 • Liam's first Christmas wishlist

 • Publisert: 29.10.2013, 19:35
 • Kategori: Uncategorized
 • Det er fortsatt bare oktober, men allikevel har jeg hele ønskelista til Liam klar allerede. Man må være tidlig ute vet du, hehe. Så her er det Liam ønsker seg til jul! ♥


  1. Veggdekor 

  Den ene veggen på rommet til Liam står fortsatt tomt. Den bak døra, så det hadde vært supert om jeg hadde klart å fylle den med noe veggdekor. Synes dette fra Jollyroom var supersøtt og passer inn hos Liam. Det fåes kjøpt HER for 129,- 

   

  2. Barneservise 

  Jeg trodde vi hadde nok barneserviser etter dåpen, men der tok jeg feil. Så jeg ønsker meg litt skåler eller tallerker fra Silly U til Liam. Fåes kjøpt på noen babybutikker eller på Jollyroom HER og HER for 49,- og 59,- Ellers er det jo veldig mange andre fine også jeg kunne tenke meg som disse under.
  De fåes HER, HER, HER og HER.

   

  3. Maileg 

  Disse bamsene synes jeg er så søte, så en liten sånnen kunne jeg tenkt meg til Liam. De fåes kjøpt på Vesla og Broremann i Stavanger vet jeg. 

   

  4. Disneyfilmer 

  Jeg vil begynne å samle på Disneyfilmene, og til slutt ha alle sammen. Det hadde nemlig jeg når jeg var liten. Vi har et par nå, men mangler mange! Så de vi ønsker oss først er blant annet Mulan, Aristokattene, Bambi, Bolt, Robin Hood, Peter Pan, Sjørøver Planeten, Oliver & Gjengen, Alladin, Bernard & Bianca, Bernard & Bianca i Australia, Ringeren i Notre Dame, Monsterbedriften, Biler 1 & 2, De Utrolige, Jungelboken og Oppdrag Nemo. Det er jo mange flere, men disse er de kjekkeste synes jeg og de jeg tror Liam hadde likt best når han begynner å forstå såpass og finner glede i å se på barneTV og slikt. De fåes kjøpt over alt. Både på lekebutikker, platebutikker, spillebutikker, ja til og med vanlige matbutikker. 

  5. Cotton Lights

   Synes disse hadde vært perfekt på barnerommet. Fåes kjøpt på Brødrene Pedersen og slike butikker for 299,- ca. Eller HER

   

  6. Matbokser 

   Det er jo greit å ønske seg når det ikke er så lenge til han skal begynne i barnehagen. Elsker disse matboksene og kommer definitivt til å kjøpe dem om de ikke er under juletreet i år, hehe. Fåes kjøpt på kidsparadise.no HER for 228,- for hele settet. 

   

  7. Gåbil

   Dette har vi kjøpt til Liam selv. Vi synes at første julegaven skulle være litt spesiell, og denne har jeg hatt lyst til å kjøpe til han så lenge at jeg følte bare at jeg måtte. De har også sluttet å selge den i nettbutikker. Jeg finner den  i hvertfall ingen plass, så jeg måtte forte meg å kjøpe den i en lekebutikk her i Stavanger. Heldigvis hadde de den der.  

   

  8. Stokke Tripp Trapp stol

  Nå må dere ikke tro at jeg er kjempe bortskjemt og ønsker meg bare dyre ting, for det gjør jeg ikke altså. Jeg forventer ikke å få noe dyrt til Liam til jul, men jeg har skrevet disse tingene opp slik at folk eventuelt kan gå i sammen om ting vi trenger til han heller. Vi har jo en spisestol til han nå, men vi skal kjøpe nytt spisebord og stoler, og da er det greit med en skikkelig stol, og ikke bare en til 150,- på IKEA, som vi har nå i mellomtiden. Man får kjøpt den på diverse babybutikker, eller babyshop.no.

   

  9. Tinnkoffert 

  Det er gjerne veldig kjekt å ha på rommet til oppbevaring av småleker, eller hvis han skal ha med seg litt større matpakker på tur og sånt.

   De fåes kjøpt HER og HER

  10. Lekematte

   Lekematta vi har nå føler jeg ikke er noe bra. Den er så tynn og altfor myk på en måte, og den tåler veldig lite, så jeg ønsker meg denne lekematta fra XXL. (Eller HER)

   

  11. Ullklær fra Lillelam

   Ull er gull å få i julegaver altså! Vil ha masse ull til Liam til jul. Fra Lillelam må han nok ha størrelse 98, da kan han vokse litt i dem. De fåes kjøpt på omtrent alle babybutikker.

   

  12. Leker

   Leker generelt. Synes dette toget er kjempe søtt, men er også MASSE annet jeg vil ha av leker til han. Der setter bare fantasien grenser altså. Leker kan være alt fra duplo, ting han kan lære av som bøker, musikkinstrumenter, you name it!

   
  Lekene finner du her: Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5

   

  13. Ullklær fra Hust & Claire

   Igjen, ull er gull! Har falt skikkelig for hele denne kolleksjonen til Hust&Claire, og vil ha ALT derfra. Så jeg ønsker meg masse ullklær fra dette merket til Liam i 92 og 98. Både brunt og blått. Fåes forresten kjøpt på de fleste babybutikker.

   

  14. Sakkosekk

   Den er jo genial å ha til alt egentlig, men gjerne TV-titting før han skal legge seg og i helgene. Finnes kjempe mange fine, men jeg falt litt for den på bildet. Den fåes kjøpt HER

   

   

  Hvis noen i familien ikke vet hva de kan kjøpe til Liam til jul nå, nei da vet jammen ikke jeg, for mer detaljerte ønskelister skal man lete LENGE etter altså, haha!

  Hva ønsker dine barn seg til jul?

 • Publisert: 29.10.2013, 19:35
 • Kategori: Uncategorized
 • 5 kommentarer
 • Mobbingen tar jo helt av!

 • Publisert: 27.10.2013, 12:47
 • Kategori: Uncategorized
 • Det er helt vanvittig hvordan det har blitt den siste tiden. Overalt er det mobbing og drittslenging på nettet. Jeg føler nesten at 3 verdenskrig er kommet, bare at krigen er over internett. Det virker som om folk sitter hjemme og kjeder seg og derfor bare leter etter feil andre gjør slik at de kan være bedrevitende og slakte vedkommende og skjelle dem ut og fortelle hvor dårlig mor man er and so on. Det er tydeligvis ikke lov til å gjøre feil disse dager. Det er helt sykt! 

  Jeg får ikke mye stygge kommentarer på bloggen, men det hender at det kommer en stygg en i ny og ne. Jeg har ikke vært så veldig flink tidligere med å passe på hva jeg legger ut, men jeg har alltid vært flink til å tenke over hvordan jeg formulerer meg, men fremover kommer jeg til å passe veldig på hva jeg legger ut av bilder av Liam osv også. Jeg ser at folk som legger ut bilder av barna sine ofte blir rett og slett angrepet og blir fortalt hvor dårlig mor man er osv. Men herlighet, jeg er så stolt av sønnen min, og elsker å dele bilder av han med dere. Jeg vannmerker dem alltid, men jeg deler bilder av han. Jeg tar ikke bilder av han når han bader, er naken, eller andre sånne ting. Han har jo rett på privatliv han også, men noen bilder deler jeg, og jeg ser faktisk ikke hva som er galt i å dele noen bilder så lenge det ikke tar helt av og barnet blir tatt bilder av av alt den gjør og blir lagt ut. Men noen skrytebilder må være lov altså! 

   

  (Bare for å provosere, hehe)

  På disse populære "unge mødre" gruppene på Facebook kan man jo ikke spørre om hva som er feber på et barn en gang, da tror folk at man ikke er skikket til å være foreldre for man ikke vet det og folk ringer barnevernet og legger inn bekymringsmeldinger. Neida, så gale er det faktisk ikke, men det hadde ikke kommet som et sjokk om det hadde blitt en diskusjon utav det i alle fall. 

  Dekorerer man barnerommet og gjør det fint før man skal ta bilde av det får man slengt etter seg hvor dårlig mor man er, og hvor egoistiske man er og at barnet ikke får leke på rommet sitt. Det har blitt helt SINNSYKT i det siste. Det er mye dette som har gjort at jeg ikke gidder å blogge så mye, for folk er bare ute etter å ødelegge og lete etter feil og kritisere og faktisk MOBBE! 

  Det er så slitsomt å tenke over hvert eneste ord man skriver, hvert bilde man legger ut og hvordan man formulerer seg. Det er tydeligvis ikke lov til å gjøre feil i disse dager. Det er så mye drama overalt! Jeg skjønner ikke hvorfor det har blitt sånn! Forstår ikke hva folk oppnår med å rakke ned på andre og være bedrevitende og gi andre leksjoner og lange taler om hvordan man skal oppdra barnet sitt, hvordan det skal være hjemme, og at man ikke må gjøre ditt og datt! Herregud, det finnes ikke en håndbok om hvordan man skal være foreldre (det gjør sikkert det, men dere skjønner hva jeg mener). Ingen har det likt, og det skal heller ikke være likt hos alle. Folk oppdras forskjellig, og det er slik det BØR være. Hvorfor skal alt være så A4? 

  Jeg begynte å blogge for jeg synes det var kjekt at folk fant inspirasjon i ting jeg gjør og det jeg blogger om, men det er jo ikke gøy lenger når man bare blir kritisert for det og etter andres mening bare gjør feil. Det er jo aldri bra nok. Jeg tørr nesten ikke å legge ut bilder av ting jeg kjøper inn til Liam, for jeg får jo slengt etter meg at jeg er egoistisk for at jeg bruker for mye penger på utstyr til Liam, altså hallo... ?

  Det er så dumt at det skal være sånn! Kan ikke folk heller bare holde tankene sine for seg selv hvis de bare skal komme med negativitet, usaklig kritikk og rakke ned på andre? Det er greit med konstruktiv kritikk, men når jeg stadig vekk ser kommentarer andre bloggere har fått som "Du er ei dårlig mor! Stakkars barnet ditt! Du har et stygt barn!" osv. Da er det ikke greit lenger altså...

  Hvordan ser du på dette?

  Føler du det er mye mobbing og drittslenging for tiden?

  Del gjerne innlegget videre hvis du er enig med meg. 

  Utenom det, HA EN STRÅLENDE SØNDAG! ♥

 • Publisert: 27.10.2013, 12:47
 • Kategori: Uncategorized
 • 9 kommentarer
 • Er min tid over?

 • Publisert: 27.10.2013, 01:12
 • Kategori: Uncategorized
 • God kveld ♥

  Jeg har tenkt en del over noe i det siste. Jeg går rundt og har kjempe dårlig samvittighet for at jeg oppdaterer så sjeldent, men jeg har rett og slett ingenting spennende å blogge om for tiden. Ja, så var det den tiden. Den er også et av problemene. Den strekker liksom aldri til. Jeg får aldri tid til å finne på noe interessant å blogge om og rekker aldri å ta lyse og fine bilder mens det enda er lyst ute. Så jeg må spørre dere om det er noe dere vil lese om eller noe dere vil jeg skal blogge om? Jeg er rett og slett tom for ideer. Føler også at den dietten jeg går på nå stjeler mye av energien min, og det jeg har igjen bruker jeg på Liam, så når kvelden da kommer og han er lagt, sitter jeg her som en zombie og fungerer ikke i det hele tatt. Skal ikke gå på den så mye lenger heldigvis, da jeg kun har 4 kg igjen til jeg har nådd trivselsvekta mi. Og da blir det nok bedre, men til da må jeg ha litt hjelp til å komme på noe interessant å blogge om.

  Jeg har også tenkt en del på å slutte, men de gangene jeg faktisk har noe å blogge om synes jeg det er kjempe gøy å dele med dere. Så jeg vil jo ikke slutte heller, men jeg har faktisk lent veldig mot det alternativet i det siste. Rett og slett fordi jeg ikke kommer på noe å blogge om, og føler at jeg oppdaterer alt for lite. 

  I tillegg vil jeg spørre dere om dere er tilfeldig innom bloggen, eller om dere leser den fast? Er veldig motiverende å vite om det faktisk er noen som leser blogge min fast? ♥

  Så har dere noe dere vil lese om? Hva synes dere er interessant?

  Setter veldig stor pris på om du tar deg tid til å slenge inn noen forslag! 

  Ha en fortsatt fin helg kjære gode lesere som fortsatt stikker innom selvom jeg ikke oppdaterer så mye!  

 • Publisert: 27.10.2013, 01:12
 • Kategori: Uncategorized
 • 15 kommentarer
 • Sweet Christmas

 • Publisert: 22.10.2013, 23:05
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei skjønne dere! ♥

  Jeg vet helt ærlig ikke hvilken årstid jeg liker best. Det er så vanskelig å bestemme seg, for det er så mye flott med alle årstidene. Men det som også er så merkelig med årstider, er at i slutten av hver årstiden er jeg luta lei den og gleder meg til den neste inntreffer. 

  Men i år gleder jeg mer mer enn noen gang til jul. Grunnen er ganske enkel; det er Liam sin første jul. Åh jeg skulle ønske jeg kunne spole frem til 1 desember nå. Jeg elsker alt ved jul. Det er så koselig og jeg føler det er en tid som er ment å tilbringe masse kvalitetstid sammen med gode venner og familie. Det er så harmonisk og fantastisk. Nei jeg kan faktisk nesten ikke vente til jul jeg altså! Gud så kjekt det blir! ♥  Juletre, julepynt, julebakst med familien, snø og lys i gatene, votter og luer, pepperkakehus, Grinchen og alle de andre fantastiske julefilmene, pepperkakehjerter, tøfler, levende lys, dalende snø, kjærlighet, familie, innekos, varm kakao med krem og kjeks, julekaker, julekuler, gaver, krans, pakkekalender, snøkrystaller, varme klær, finstas, god mat og drikke og avslappende men hektisk på samme tid.

  Alt dette minner meg om jul. Kiler i magen av å tenke på det, hihi! ♥ 

  Gleder du deg til jul? ♥

  Hva er det første du tenker på når du tenker på jul?

  Hvilken årstid er din favoritt?

 • Publisert: 22.10.2013, 23:05
 • Kategori: Uncategorized
 • 2 kommentarer
 • Tilbud hos smartkids.no

 • Publisert: 12.06.2013, 22:33
 • Kategori: Uncategorized
 • Nå har de masse gode tilbud på Smartkids.no! Har lyst til å kjøpe masse selv, men har det jeg har mest lyst på fra før, og kan ikke kjøpe alt jeg har lyst på, men tenkte å tipse dere andre mødre om salget i hvertfall! 


  Alt finner dere på smartkids.no !

  Noe her du kunne tenke deg til ditt/dine barn?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 12.06.2013, 22:33
 • Kategori: Uncategorized
 • 6 kommentarer
 • Ebay tips til de små

 • Publisert: 28.05.2013, 10:00
 • Kategori: Uncategorized
 • Satt og surfet litt på eBay i kveld, og fant jo såå mye fint! Så jeg må bare dele litt med dere. Tenkte å kjøpe noe selv, men vet ikke hva enda, alt var jo såå fint! 

  1. HER, koster ca. 115,- inkl. frakt.

  2. HER, pris kommer an på hvor mange bokstaver, men frakten kommer på ca 44,-

  3. HER, koster ca. 240,- inkl. frakt.

  4. HER, koster ca. 130,- inkl. frakt.

  5. HER, koster ca. 230,- inkl. frakt.

  6. HER, koster ca. 300,- inkl. frakt.

  7. HER, koster ca. 170,- inkl. frakt.

   

  Lagde en til små prinsesser også. 

  1. HER, koster ca. 60,- inkl. frakt.

  2. HER, koster ca 50,- inkl. frakt.

  3. HER, koster ca. 40,- inkl. frakt.

  4. HER, koster ca 80,- inkl. frakt.

  5. HER, koster ca. 320,- inkl. frakt. Litt dyrt, men utrolig fint sett!

  6. HER, koster ca. 160,- inkl. frakt.

  Nå må jeg jo legge til at jeg har ikke kjøpt noen av disse tingene og vet derfor ikke om det er sikkert å kjøpe, men les litt på sidene og forhør dere litt hvis dere er usikre. Ikke kjøp noe før du er sikker. Jeg tar ikke noe ansvar ang det. 

  Var det ikke søte ting?

  // Alexandra ♥
   

 • Publisert: 28.05.2013, 10:00
 • Kategori: Uncategorized
 • 9 kommentarer
 • @alexandramk

 • Publisert: 12.04.2013, 18:46
 • Kategori: Uncategorized
 • Føler det er sykt mange som legger ut disse innleggene for tiden, så jeg hiver meg på jeg også! 

   Så følg meg på Instagram! 

  alexandramk 

  Hva heter du på instagram?

  Skriv det i kommentarfeltet, så kanskje du får en ny følger! ;-)

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 12.04.2013, 18:46
 • Kategori: Uncategorized
 • 3 kommentarer
 • hits