alexandramk

Malene jeg brukte til bursdagen!

 • Publisert: 30.04.2014, 20:36
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Hei på dere! ♥

  Jeg har brukt ekstremt lang tid på å få ut disse innleggene, men det har vært så mye som jeg måtte gjøre med de, og derfor har jeg aldri fått fingen ut og gjort alt som skal gjøres, men her er i alle fall malene så kommer det andre innlegget en dag når jeg har tid. Beklager. Dere er gode, dere som orker å vente på trege meg. ♥

  Bakgrunnen jeg brukte som jeg har laget selv. Her er i litt forskjellige farger! ♥
  Her er alle bokstavene man trenger til "Gratulerer med dagen" og "1 år". 


  Håper dere likte dem! Si gjerne i fra om dere ønsker flere slike innlegg, og gjerne forslag til hva dere ønsker som jeg kan lage på photoshop, men det må ikke være for vanskelig for jeg er langt i fra ekspert på photoshop! Men kom gjerne med ønsker. :-)

  #bursdag #barnebursdag #maler #mammablogg #interiør #hjem #interiørblogg #innredning #detaljer 

   

 • Publisert: 30.04.2014, 20:36
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 1 kommentarer
 • Tips; Gjennomført bursdag - DEL 1

 • Publisert: 22.03.2014, 21:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Hallo fininger! ♥

  Siden jeg har fått så mange spørsmål ang. 1 årsdagen til Liam, tenkte jeg å lage en liten "oppskrift" på hele bursdagen. Jeg tar med alt jeg brukte for å få til bursdagen som den ble. Legger med hvor  ting er kjøpt og hvordan jeg har laget dem, men jeg har måttet dele "oppskriften" opp i deler, fordi det ble alt for langt å ha alt i ett innlegg. Derfor kommer det jeg har laget selv i dette innlegget, så kommer linker i neste innlegg og eventuelt malene på bokstavene jeg har brukt i banneren og krona i et tredje innlegg om noen er interessert i det?   Papir duk/voks duk. Papirduk får du kjøpt på de fleste dagligvare butikker. Jeg er helt sikker på at de har det på Coop Obs har det, og butikker som Nille kan også ha det. Voksduk fant jeg på Princess. En papirduk-rull koster vel mellom 50-100,-? Ikke så altfor mye altså, og så får du jo en hel rull. Jeg betalte 39,- for en meter med gjennomsiktig voksduk, så det også er ganske rimelig. Ellers kan du kjøpe på nett også. 

   Papp tallerker. Dette får du også kjøpt på dagligvare butikker, Nille og slike butikker, men jeg kjøpte mine på eBay. Der er det meste mye billigere enn å kjøpe i butikk. 

   Plastikk skjeer. Dette kjøpte jeg på Coop Obs. Fant noen gjennomsiktige skjeer som ikke var så altfor stygge. Så jeg gikk for de, men det fåes jo kjøpt skjeer overalt. Går nok an å kjøpe dette på eBay også, men det er så billig i Norge uansett at det er nesten ikke vits å lete og stresse når man kan finne det samme her for nesten like mye. Derfor orker jeg ikke å lete meg ihjel på eBay for å finne link, hehe.

   Engangs glass. Dette også får du kjøpt overalt. Det er heller ikke noe jeg gadd å kjøpe på eBay, så har ingen link til dette heller. Men det er nokså billig å kjøpe i Norge også. Tenker også på at frakten kan knuse glassene, så jeg ville nok ikke tatt sjangsen på det. 

   Ballonger. Det har jeg kjøpt på eBay. Der er det mye billigere med ballonger enn det det er her i Norge. Og i tillegg får man de fargene man vil på eBay, slik at man slipper å kjøpe store pakker med alle slags farger kun for å bruke den ene fargen. 

   Sugerør. Dette er såå mye billigere på eBay enn det er i Norge. Tror jeg betalte 11-12 kr for en pakke med 25 stk i. 

  ♡ Servietter. Jeg fant de perfekte serviettene på Kremmerhuset! Fant faktisk ikke noen "fine nok" på eBay. Så det ble litt dyrere enn nødvendig, men alt skulle jo være perfekt så... 

  ♡ Pom poms. Jeg lagde pompoms selv til dåpen til Liam, men de stod som pynt på bordet, og denne gangen skulle de henge, så det var bedre å kjøpe nye som var til å henge opp. Dette var ikke så dyrt på eBay, og mye billigere enn i Norge. Ellers har de veldig fine lanterner/pompoms på nettbutikkene jeg har skrevet ned nederst i innlegget. 

   Cupcake stand. Dette kjøpte jeg på Living, men de har det på f.eks Jernia, andre kjøkkenbutikker som Kitch´n osv. 

   Muffinsformer. Dette kjøpte jeg faktisk på Partydesign.no, men det går an å kjøpe på eBay også. Det er billigere enn i butikkene. 

   Silikon former. Brukte dette til å smelte sjokolade slik at de fikk andre former, så brukte jeg det til å forme marshamallows fondanten til kakene og muffinsene. 

   Pinner til cake pops. Kjøpt på partydesign.no, men fåes sikkert kjøpt på eBay også. 

   Dymo label. Dette kjøpte jeg på Clas Ohlson. Brukte dette til å skrive ut navnelapper som vi hadde på glassene. 

  ♡ Strøssel. Kjøpte dette på lykkefryd.no. Det lønte seg faktisk ikke så mye å kjøpe på eBay, så da kjøpte jeg heller bare på lykkefryd, der visste jeg hva jeg fikk, og er fornøyd med det. 

  ♡ Spiselig spray. Dette får man kjøpt på Jernia, Traktøren og Kitch´n som jeg vet om. Får sikkert tak i det flere plasser også. Det er bare til å høre rundt der du bor. 

  ♡ Blått/rosa godteri. Rosa godteri finner man jo overalt, men blått er litt vanskeligere å finne. Jeg fant noe på eBay som jeg kjøpte, og de var faktisk utrolig gode. Resten av det vi hadde kjøpte jeg på Dropsen, men rosa godteri finner man som sagt overalt, så det er bare til å gå på en vanlig daglivarebutikk, så finner du nok der. 

  ♡ Bånd.  Dette er mye billigere på eBay enn det er i butikker tror jeg. 

   

   

  BURSDAGSKRONE

  Du trenger: En mal (du kan lage en selv, ellers er det mange flotte på http://bursdagskroner.blogspot.no), saks, papir, dobbeltsidig teip og pynt. 

  Slik gjør du: Print ut og klipp til malen din. Legg malen på papiret du vil ha og tegn rundt. Tegn og klipp ut litt lengre slik at du kan måle hvor stor den skal være etterpå og få rett størrelse på krona. Mål rundt hodet på bursdagsbarnet og merk med en blyant hvor du må klippe. Fest krona enten med stift, dobbelsidig teip eller slike "knapper" som man fester sammen hefter med (husker ikke hva det heter). Så pynter du bare krona slik du vil ha den. Super enkelt. 

  Jeg kan legge ut et innlegg med malene til bokstavene og tallene jeg har på krona til Liam om noen ønsker det?

   

  BURSDAGS BANNER

  Du trenger: Papir, saks, dobbeltsidig teip og bånd. 

  Slik gjør du: Lag en mal eller finn en på nettet av en trekant (eller en annen form om du ønsker det) og klipp til. Tegn opp på arket du vil ha dem på og klipp ut. Print ut bokstavene du vil ha og bruk dobbeltsidig teip for å feste dem på vimplene. Når dette er gjort på alle fester du dobbeltsidig teip i toppen av vimplene på hele den øverste kanten slik at den ikke detter av når du henger den opp. Legg opp alle vimplene på gulvet og fest på båndet. Jeg brukte bånd både foran og bak slik at det hang enda bedre. Jeg tok litt ekstra bånd på hver side av banneren slik at banneren kunne henges opp og det kunne brukes som et feste. Husk å kun ta en av sidene om gangen (foran eller bak) slik at du får limt det nøyaktig på uten at det setter seg fast i gulvet/bordet. 

  Jeg kan legge ut bokstavene jeg har brukt på banneren i et eget innlegg slik at de kan lastes ned om noen ønsker?

   

  NAVNELAPPER

  Du trenger: Dymo label, saks, ark og dobbeltsidig teip.

  Slik gjør du: Finn en form du vil ha, og klipp til en mal. Tegn opp så mange navnelapper du vil ha på ark og klipp ut. Skriv navnet med dymo labelen og fest den på arkene. Fest med dobbeltsidig teip på glassene.   

  HJEMMELAGET GELE I MIDDAGSGLASS

  Du trenger: Middagsglass, bånd og saks.

  Silk gjør du: Legg de brukte middagsglassene i vannbad med zalo i, og la dem ligge en stund slik at etiketten blir bløt og lettere å fjerne. Bruk en stålskrubb og skrubb vekk alle restene av lim. Vask glassene og knyt bånd rundt toppen. 

  Oppskriften på geleen finner du HER
  BURSDAGSKAKE

  Du trenger: en pakke (ca. 250 g) marshmallows, 2 ss matfett, 500 g melis, noe til å røre sammen alt med, en kjevle, noe til å kjevle ut på,

  Slik gjør du: Ha marshmallowsene oppi en bolle sammen med matfettet, ha i mikroen og smelt det. Ta det ut når det har "hovnet opp". Rør sammen slik at matfettet smelter, og bland så melisen i. Kna til det blir en jevn og ikke klissete "deig". Bruk melis på en overflate og kjevle ut mmf'en. Legg mmf'en over en smurt kake for å få den jevn. Stryk den ned langs kantene slik at den blir jevnest mulig og så skjærer du rundt bunnen. Veldig dårlig forklart, men det finnes uttallige youtube videoer som viser hvordan det gjøres. Etter det pynter du kaka slik du vil. 

  Jeg har egentlig ikke noe oppskrift på den kaka jeg brukte. Har brukt litt forskjellige, men bruk en sjokoladekake oppskrift som du liker (eller en annen kake oppskrift).   

  CAKE POPS

  Oppskrift finner du HER

   

  SJOKOLADE

  Dette er superenkelt å få til, og ser kjempe søtt ut å servere. Man smelter sjokoladen i vannbad og har det oppi silikonformer med de motivene man ønsker. Silikonformer kan du kjøpe enten på kjøkkenbutikker eller på eBay. Da søker du bare på "silicone mould".

  Men ett tips til dere hvis dere skal ha blå/rosa sjokolade. Ikke smelt hvit sjokolade og bland konditorfarge i. Fargen skiller seg nemlig. 

   

  SOLSKINNSBOLLER

  Oppskrift finner du HER


   

  Resten kommer i neste innlegg! ♥

  Var det noe jeg forklarte dårlig som dere ikke skjønte eller noe mer dere lurer på? 

   #bursdagsplanlegging #bursdag #planlegging #interiør #hobby #mammatilværelsen #mammablogg 

 • Publisert: 22.03.2014, 21:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 10 kommentarer
 • Bursdagsinnlegg og tips?

 • Publisert: 20.03.2014, 13:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Hallo! ♥

  Jeg holder på med et spennende innlegg til dere. Siden så mange av dere har spurt om hvordan jeg laget ting til bursdagen til Liam, og hvor jeg kjøpte ting tenkte jeg å lage en "oppskrift" på det. Tenkte å skrive litt om hva jeg brukte, hvordan jeg laget ting og hvor jeg kjøpte alt. Noen som gleder seg til innlegget er ute? Håper dere kommer til å like det, for jeg har brukt mye tid på det. Gøy å se litt respons på ting jeg bruker lang tid på, hihi. ♥ Skal prøve å få det ut i kveld, men hvis ikke kommer det nok innen de nærmeste dagene.

   

  Liker du slike innlegg? 

  Er det andre ting dere kunne tenke dere å lese her på bloggen fremover? Er litt tom for idéer for tiden. Kom gjerne med forslag! Det setter jeg stor pris på. ♥ Ha en fin dag så lenge! ♥

  #mammablogg #mamma #hverdag #bursdag #bursdagsplanlegging #inspirasjon #interiør #detaljer #selskap

   

 • Publisert: 20.03.2014, 13:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 6 kommentarer
 • 1 årsdagen i bilder.

 • Publisert: 05.03.2014, 11:21
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • H E L L O !  ♥

  Nå har jeg endelig fått ut fingen og lagt inn bildene fra bursdagen til Liam på pc'en! Så her får dere et lite bildedryss. Bildene er fra både lørdagen og søndagen, så noen av tingene er litt forskjellige fra de forskjellige dagene. I tillegg hadde vi bare én hovedkake per dag. Kaka jeg lagde hadde vi på lørdagen og kaka jeg bestilte hadde vi på søndagen, så vi hadde ikke begge på samme dag altså. Men har med bilder av begge to så dere skulle få se dem. Håper dere liker bildene. ♥  Jeg fikk mye skryt over hvor fint det var stelt i stand, og jeg må si at jeg synes det var veldig søtt selv også. Er jo alltid ting man kunne gjort bedre, men jeg tror at siden det var jeg som stelte i stand, så er det også jeg som legger merke til alt som "manglet", men dagene ble vellykket og det er det som betyr noe. Så får resten bare være. 

  Cakepopsene jeg lagde er de beste jeg har smakt, så jeg kan gjerne dele oppskriften med dere om noen ønsker det? Eller gjerne dere vil vite hvordan man lager hjemmelaget blå gele? Hyl ut i såfall så skal jeg dele oppskriften med dere. ♥

  Hvordan synes dere det ble?

  #mammablogg #bursdag #dekor #interiør #dekorasjon #innredning #diy #baking #cakepops #sjokolade #mat #oppskrift #hjem 

 • Publisert: 05.03.2014, 11:21
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 41 kommentarer
 • Lifestone

 • Publisert: 19.10.2013, 15:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Nå har vi endelig fått Lifestonen til Liam i posten, og jeg må si meg meget fornøyd med den! Den var virkelig nydelig! Enda finere i virkeligheten, og avtrykkene er SÅ detaljerte. 

  Øverst står det "Liam 4 måneder" og nederst står fødselsdato, kl, vekt og lengde.


  Det var gaven Liam fikk til dåpen sin fra oss. For oss var ikke selskapet en gave, det var mer en selvfølge å gi han det og en gave i tillegg. 

  Jeg synes det er så merkelig med dåpsgaver, for egentlig er de jo til barnet, men det er jo foreldrene som tar vare på det og har det stående hos seg. I hvertfall er det slik her. Jeg hadde nok fått dem om jeg hadde spurt mamma om jeg kunne få dem, men jeg føler liksom at det er mamma sine ting og minner om meg, haha. Så jeg føler ikke at vi har kjøpt den til Liam for at han får så mye utav det, men det er gøy å ha når han blir stor, og han skal selvfølgelig få den når han en dag flytter ut, om han ønsker. Jeg har flere avtrykk som jeg skal ha som minner for alltid, så er denne Liam sin. ♥

  Har du Lifestone til ditt/dine barn? Eller har du andre avtrykk?

  Har du dine dåpsgaver, eller er det foreldrene dine som har dem enda?

 • Publisert: 19.10.2013, 15:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 5 kommentarer
 • Dåpsgavene

 • Publisert: 15.06.2013, 20:41
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Her kommer endelig innlegget om gavene Liam fikk til dåpen. Egentlig ville jeg vente til jeg har fått det siste jeg venter på i posten også, men jeg får bare lage et nytt innlegg om de andre tingene. Det hadde tatt  alt for lang tid å vente på det. Så da kjører vi på! 

  Han fikk så utrolig mye fint, og jeg er takknemlig som har en så snill familie og  så snille venner! Må igjen si tusen takk til alle sammen hvis noen av dere leser dette her! ♥

  Fikk hele 4 barneserviser! Det er utrolig praktisk med slike. Husker jeg også hadde noen i Ringeren i Notre Dame (Disney filmen for dere som husker den) og Karius & Baktus. Hadde sikkert flere også, og jeg brukte dem heele tiden når jeg var liten. Så barneserviser kommer nok godt med! Tåler så sinnsykt mye også. 

  Mummitroll serviset fikk han av Jan-Ove (onkelen til Christoffer) og familien.

  Karius og Baktus serviset fikk han av Inger (tanta mi) og familien. 

  Det blåe serviset fikk han av Anette.

  Knerten serviset fikk han av Trude og ungene. 

  En bok med god natt historier. Veldig koselig å få. Gleder meg til å lese for Liam når han blir litt større. ♥ Denne fikk han av Elin (tanta mi) og familien pluss penger. 

  Mitt første år bok som jeg allerede er godt i gang med å fylle ut! Kjempe kjekt med slike bøker! Denne fikk han av oldemor Else og oldefar Jan Erik. 

  Første hårlokk og tann bokser. Kjempe kjekt å ha slike! Dette fikk han av tanta og onkelen til Christoffer, Annie og Tor. 

  Dåpsattest holder. Denne fikk han av oldemor Liv. 

  Smykkeskrin. Dette hadde jeg ønsket meg. ♥ Denne fikk han av Emma og Thomas.   En nydelig rangle i sølv! Denne fikk han av Anette.

  Koffert med barnebestikk inni. Dette fikk han av tanta og onkelen til Christoffer, Annie og Tor.   Obos medlemsskap. Utrooolig greit når han blir stor og skal ut på boligmarkede selv. Dette fikk han av oldemor Else og oldefar Jan Erik. 

   Nydelig ramme. Denne fikk han av Christin (tanta mi) og familien, som også er fadderen hans.  

  Søteste sparebøssa. Denne fikk han av fadderen sin Monica og familien. Monica er Christoffer sitt søskenbarn. 


  Dåpsskje som han fikk av farmoren sin pluss penger.   Nydelig lommekniv, som jeg faktisk hadde ønsket meg til han, men som jeg ikke hadde sagt til noen. Denne fikk han av morfaren sin.   Et helt nydelig armbånd i hvitt gull med diamant i. Navnet hans på fremsiden og dato på innsiden. Dette fikk han av tippoldemoren sin.

  Herregud, jeg har virkelig ikke ord for hvor takknemlig jeg er og hvor mye fint han fikk. I tillegg til ALT dette fikk han også 8100,- inn på konto!  

  Tror jeg fikk med alle gavene nå utenom de jeg venter på i posten, som sagt. 

  Hva synes du om gavene? Er han ikke heldig??

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 15.06.2013, 20:41
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 10 kommentarer
 • Dåpen - bilder

 • Publisert: 14.06.2013, 15:17
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Her kommer endelig bildene fra dåpen! Har ikke fått gjort noen ting denne uka fordi jeg har hatt såå vondt etter operasjonen. Har ikke orket å rydde hjemme en gang. Så i dag er første dagen jeg har greid meg uten paracet. Har nesten spist en hel pakke siden mandag!! Sykt. Men nok om det. Her kommer bildene.  Innlegg om gavene kommer senere. Må få tatt bilde av alle gavene først. Tar tid dette her, hehe. 

  Hva synes du om bildene?

  // Alexandra ♥

   

 • Publisert: 14.06.2013, 15:17
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 21 kommentarer
 • Dåpen vel overstått

 • Publisert: 09.06.2013, 21:16
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Beklager dårlige oppdateringer, men tiden har virkelig ikke strukket til i disse travle tider. Har holdt på med dåpen fra jeg har stått opp til jeg skulle legge meg de siste dagene, men nå er den endelig over, så nå håper jeg at jeg får blogget litt mer med mindre jeg er smålig handikappa denne uken. Skal nemlig operere ut visdomstennene i  morgen, og gruer meg ihjel til det! Så må se hvor vondt jeg har og hvilken form jeg er i. 

  Men over til hovedpoenget med dette innlegget. Nå er Liam endelig blitt døpt. Han gråt litt i kirka fordi han kjedet seg, men etter hvert begynte han å prate så mye og høyt at presten måtte skru opp lyden på mikrofonen haha! Festen gikk også kjempe bra, maten og kakene var fantastisk gode og Liam fikk såå mye fint! Han sov seg forresten gjennom hele festen, noe som egentlig var like greit. Da han våknet sutret han litt, men ga han litt melk, så satt han og snakket med seg selv mens vi fikk hjelp til å rydde lokalet. Nå sitter vi begge godt plantet i sofaen med beina på bordet og trykker i oss rester. Nam! ♥ Haha, må hive innpå med godsaker i dag i tilfelle jeg ikke klarer å spise stort mye til uka med tanke på at jeg skal til tannlegen i morgen. 

  Er dere interesserte i bildene fra dåpen og gavene han fikk?   // Alexandra ♥

 • Publisert: 09.06.2013, 21:16
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 7 kommentarer
 • Bordpynten til dåpen; detaljer.

 • Publisert: 04.06.2013, 10:55
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Måtte teste ut bordpynten hjemme siden jeg har så dårlig tid på dåpsdagen. Får lokalet kl. 08:00 om morgenen og skal være i kirka 10:30!!! Så dere kan tenke dere at det springer en suuper stressa mamma i lokalene på de 2 og en halv timene jeg har til å dekke på til 26 personer! Må ta med meg masse papir eller lommetørkle, for det kommer til å sprute blod ut nesen på meg pga stresset. Jeg begynner alltid å blø i nesen når jeg stresser. Må skrive ned på huskelista at jeg må ta med meg papir til nesa, hahah! Så gale er det faktisk. 

  Derfor må jeg forberede meg så godt jeg bare kan og ha alt klart til å bare slenge det rett på bordet og så gå igjen. 
  Synes det er sååå fint med lyseblått, sølv og hvitt sammen. Helt nydelig. Skulle gjerne hatt det sånn hjemme til vanlig, haha! 

  Tror du det blir bra?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 04.06.2013, 10:55
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 20 kommentarer
 • Dåpsforberedelser; pikekyss.

 • Publisert: 02.06.2013, 13:57
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Blir mye innlegg om dåpen nå, men nå er det kun en uke til den skal være, så jeg gjør ikke så mye annet enn å forberede meg. Alt må være perfekt! ♥ 

  Har kjøpt ferdige pikekyss som jeg har sprayet med en spiselig spray som jeg tenkte å ha som bordpynt i dåpen. Synes det ble veldig søtt, og håper det ser bra ut på bordet!   Hva synes du? Tror du det blir bra som bordpynt i dåpen?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 02.06.2013, 13:57
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 9 kommentarer
 • Prinsesko til dåpen

 • Publisert: 31.05.2013, 13:24
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Fant noen helt nydelige prinsesko som jeg skal bruke til bordpynt til dåpen. Falt helt for dem ved første øyekast! Så da måtte jeg bare bestille dem hjem. 
  Var ikke skoene nydelige?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 31.05.2013, 13:24
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 5 kommentarer
 • TRAVELT!

 • Publisert: 29.05.2013, 21:17
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Nå er det i underkant av 2 uker til dåpen, og planleggingen er i gang for fullt. I tillegg til dåpen er det så siiinnsykt mye annet som skjer rundt meg nå, så jeg sliter litt med å holde hodet over vann for tiden. Skulle gjerne fortalt dere alt, men ikke alt trenger å komme her på bloggen, men noen av tingene er at jeg skal operere ut visdomstennene dagen etter dåpen (jeg har siiinnsykt tannlegeskrekk) og så har vi jo Liam som må til manuell terapeut og 3 mnd kontroll og jeg skal på en del andre møter. Dette er bare litt av det så for å si det mildt så er det veldig mye som skjer nå, og jeg må bare fokusere på å holde hodet kaldt og hjemmet positivt. Derfor blir bloggen litt nedprioritert nå, men prøver så godt jeg kan å komme med noen blogginnlegg. 

  I dag har jeg testet ut bordpynten til dåpen for å se hvordan jeg vil ha det. Så slik tror jeg det blir:

   
  Hva synes du om bordpynten?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 29.05.2013, 21:17
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 12 kommentarer
 • Nettsider til dåp og pynt

 • Publisert: 21.05.2013, 10:34
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Nå som jeg er midt i dåpsplanleggingen er jeg inn og ut av disse nettsidene hele tiden, så jeg fant ut at det var veldig lurt å skrive dem ned slik at jeg slipper å google det hver gang. Og det som var enda smartere var jo å publisere det på bloggen, så kan jo andre som er i samme båt som meg også få bruk for det! :-)   Så her er et par nettsider med ting til dåpen:

  http://www.selskapsshop.no

  http://www.decorium.no

  http://www.pynttilfest.no

  http://www.partydesign.no

  http://www.temashop.no

  http://www.festpynt.no

  http://www.festservietten.no

  http://www.congratulations.no/

  http://www.borddekkdeg.no

  http://www.dreamparty.dk

  Håper det er til hjelp for noen! :-)

  Vet du om andre nettsider jeg ikke har fått med meg her?

   // Alexandra ♥

 • Publisert: 21.05.2013, 10:34
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 0 kommentarer
 • Ønskeliste til dåpen

 • Publisert: 18.05.2013, 15:57
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Har vært dårlig på bloggfronten de siste dagene. Ting har gått i ett og jeg har så vidt fått tid til å slappe av. Er såå mye som skjer nå, i tillegg til at det er suuper fint vær ute, så da må man utnytte det når solen og varmen først er her. Men nå har jeg fått fingen ut og laget ønskeliste i hvertfall. Jeg vet noen av tingene jeg får til Liam til dåpen fra før. Synes det er greit å si en ting jeg ønsker meg til Liam til hver person som kommer, slik at jeg ikke ender opp med 3 dåpsattestholdere og ingenting av noe annet. 

  Det jeg vet jeg får er armbånd med navn og fødselsdato inngravert, medlemskap i Obos og sølvskje med navn og fødselsdato inngravert (den øverst i venstre hjørnet).

  Dåpsattestholderen fåes HER

  Min første tann og hårlokk boksene fåes HER

   Sølvrammen fåes HER.

  Sølvsmykke med stjernetegnet hans (fiskene) fåes på de fleste gullsmeder.

   Lommekniv for barn fåes også hos gullsmeder. 

   Penger på sparekonto (har opprettet en til han i mitt navn). 

   Sparebøssa fåes HER

   Fotoalbumet  fåes HER

  Jeg vet ikke helt hva vi skal gi til Liam til dåpen enda, men jeg tror jeg venter til etter dåpen, så ser jeg hva vi ikke fikk av det jeg ønsker meg, så kjøper vi det til han. Pluss han får penger av oss som vi skal sette inn på kontoen hans og selskapet. 

  Har du andre tips til ting jeg kan ønske meg til dåpen hans? 

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 18.05.2013, 15:57
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 2 kommentarer
 • Bordkortene til dåpen.

 • Publisert: 27.04.2013, 12:47
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Det er jo enda litt over en måned til dåpen, men jeg liker å være tidlig ute. Så slik blir bordkortene til dåpen seende ut. 


  Ble veldig fornøyd selv. Synes det ble veldig enkelt. men søtt. ♥

  Håper dåpsbordet blir bra når alt kommer på! 

  Hva synes du om bordkortene? 

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 27.04.2013, 12:47
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 16 kommentarer
 • Begynt på invitasjonene!

 • Publisert: 10.04.2013, 13:41
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Husk spørsmålsrunden ang fødselen og tiden etter HER!

   


  Har endelig funnet ut hvordan invitasjonene til dåpen skal være, så jeg har fått begynt på dem nå. 

  Slik blir de seende ut:

  Ikke glem spørsmålsrunden ang. fødselen og tiden etter HER

  Hva synes du om invitasjonene?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 10.04.2013, 13:41
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 8 kommentarer
 • Lokale til dåpen - Check!

 • Publisert: 09.04.2013, 13:55
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • I går var lykkens dag da jeg fikk mail fra Midjord Bydelshus om at de egentlig var fullbooket hele sommeren, men hadde akkurat fått inn en avbestilling den 9 juni! GRISEHELDIG! Så da kjørte jeg bare på og booket lokalet til dåpen. Så i dag skal vi dra å se på det og finne ut hvordan bordene skal være osv. 

  Nå mangler bare maten og blomstene så er alt til dåpen i boks! Må bare få laget og sendt ut invitasjonene nå. 
  En som ble glad for at mammen fikset lokale til dåpen hans. 

  // Alexandra ♥

   

 • Publisert: 09.04.2013, 13:55
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 3 kommentarer
 • Dåpskake bestilt!

 • Publisert: 08.04.2013, 12:27
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Da har jeg bestilt dåpskake. Den blir seende slik ut ca.

  Synes den var såå nydelig at jeg måtte herme og ha nesten lik. Linken til hun som har laget den står på bildet. Men jeg har bestillt den fra et bakeri.

  Hva synes du om kaka?

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 08.04.2013, 12:27
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 28 kommentarer
 • Inspirasjon til dåp!

 • Publisert: 18.03.2013, 20:03
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Nå som Liam har kommet til verden er det på tide å begynne å tenke på dåpen. Synes det er litt greit å få litt inspirasjon før jeg begynner, så laget en collage med bilder jeg synes er fine. Har funnet dem for det meste på google.   Hvis du har blogget om dåpen til barnet ditt, skriv ned linken i kommentarfeltet så jeg kan ta en titt og få litt mer inspirasjon! :-) 

  // Alexandra ♥

 • Publisert: 18.03.2013, 20:03
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 6 kommentarer
 • hits