alexandramk

Takk til dere og takk for meg!

  • Publisert: 30.04.2014, 23:50
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hei herlige lesere! ♥

    Jeg har lenge merket at blogglysten har sunket helt ekstremt, og jeg har følt at jeg ikke fortjener dere gode lesere som kommer innom bloggen hver dag selv om jeg ikke oppdaterer dere. Samvittigheten min får gjennomgå for tiden for å si det mildt. Men nå sa det bare stopp. Jeg føler ikke bloggen er profosjonell nok, og jeg føler det er et eneste stort rot her, akkurat som på den gamle. Tror det er noe som går igjen at jeg blir lei av både bloggnavnet og at det blir for mye rot og for uoversiktlig etterhvert som bloggen blir fylt opp med innlegg. Jeg vil ha en inspirerende og oversiktlig blogg der det er lett og finne frem og der kun de viktigste og mest interessante tingene er med. Føler jeg blogger om alt for mye uinteressant som dere egentlig ikke bryr dere om i det hele tatt. DERFOR, kjære lesere, har jeg IKKE sluttet å blogge, men KUN byttet blogg (igjen...). UNNSKYLD, men jeg måtte ha en ny start for å få opp blogglysten igjen. 

    Jeg sa til meg selv når jeg begynte å blogge at jeg ikke skulle bli en av de bloggerne som slettet bloggen og skaffet meg ny hele tiden, men her sitter jeg og er på blogg nr. 3 nå.. Så mye for det løftet gitt. Huff, men håper dere forstår. ♥ Den nye bloggen heter mammahjem.blogg.no, så jeg håper dere vil følge meg videre der. ♥ Den bloggen kommer hovedsaklig til å handle om mammalivet, interiør, tips, DIY's, mat, oppskrifter og det som interesserer meg. Det samme som her egentlig, men med litt mer oversiktlige meny og innlegg. 

     


     

    Takk for meg, og tusen takk til alle som har følgt meg her, og en ekstra liten nuss til dere som kommenterer. Jeg setter uendelig stor pris på dere alle, det må dere bare vite! Og det er derfor jeg aldri har gitt opp bloggingen, selv om jeg har vært ekstremt nære mange ganger. Igjen, tusen takk, herlige mennesker! ♥

    Skal du følge meg videre? 

  • Publisert: 30.04.2014, 23:50
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 5 kommentarer
  • Malene jeg brukte til bursdagen!

  • Publisert: 30.04.2014, 20:36
  • Kategori: Dåp og bursdag
  • Hei på dere! ♥

    Jeg har brukt ekstremt lang tid på å få ut disse innleggene, men det har vært så mye som jeg måtte gjøre med de, og derfor har jeg aldri fått fingen ut og gjort alt som skal gjøres, men her er i alle fall malene så kommer det andre innlegget en dag når jeg har tid. Beklager. Dere er gode, dere som orker å vente på trege meg. ♥

    Bakgrunnen jeg brukte som jeg har laget selv. Her er i litt forskjellige farger! ♥
    Her er alle bokstavene man trenger til "Gratulerer med dagen" og "1 år". 


    Håper dere likte dem! Si gjerne i fra om dere ønsker flere slike innlegg, og gjerne forslag til hva dere ønsker som jeg kan lage på photoshop, men det må ikke være for vanskelig for jeg er langt i fra ekspert på photoshop! Men kom gjerne med ønsker. :-)

    #bursdag #barnebursdag #maler #mammablogg #interiør #hjem #interiørblogg #innredning #detaljer 

     

  • Publisert: 30.04.2014, 20:36
  • Kategori: Dåp og bursdag
  • 1 kommentarer
  • Hold orden på hverdagen!

  • Publisert: 28.04.2014, 10:04
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hei på dere!

    I 3 (?) år på rad nå har jeg hatt personlige almanakker for å holde orden på alle avtaler og ting jeg skal gjøre eller huske på. I år har jeg vært ekstremt treg med å bestille. Det er slutten på april og først nå har jeg bestilt for nå gikk det bare ikke lengre. Jeg har så mye jeg må huske på at jeg holder på å bli gal! Ja, jeg vet jeg kan bruke kalenderen på mobilen, men det funker ikke for meg. Jeg orker ikke å trykke inn på hver eneste dato å bla lengt frem i tid osv. Nei, jeg må ha en plass der jeg fysisk skriver ned avtalene mine og kan bla i sidene. Det er helt utrolig hvor mye lettere jeg blir til sinns når jeg ikke må memorisere alt i hodet mitt, for det blir mye å huske på gitt! Så det er deilig å endelig ha fått seg en ny almanakk, haha.

    Sånn ser den ut i år:

     
    Hvordan pleier du å huske på avtaler? Skriver du de ned noen plass? 

    #mammablogg #hverdag #personligalmanakk 

  • Publisert: 28.04.2014, 10:04
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 6 kommentarer
  • Svarene på spørsmålsrunden.

  • Publisert: 24.04.2014, 21:08
  • Kategori: Konkurranser og spørsmål
  • - Favorittprogram?

    Regner med det var på TV du mente? Helt ærlig så ser jeg nesten aldri på TV, men på kveldene ser jeg ofte på serier. Da ser jeg på Sons Of Anarchy, Vikings, The Client List, The Vampire Diaries, The Originals, Under The Dome, Pretty Little Liars, Hit The Floor, Reign, Suits og 90201. 

     

    - Hvordan går det med deg om dagene?

    Takk som spør! ♥ Det går ganske greit faktisk. Håper jo ting ordner seg etter hvert, men andre biter som har vært et problem før har i alle fall begynt å falle litt på plass, og det er deilig. 

     

    - Hva savner du mest med å være gravid?

    Det tror jeg må være bevegelsene før uke 35. Haha, i slutten var jeg så stor at det var ubehagelig hver gang han bevegde seg. Mistet også følsomheten på noen partier på magen. Helt merkelig følelse. 

     

    - Hva gjør du for å kose deg litt ekstra en lørdagskveld? 

    Spiser godteri og gjerne shopper litt på nettet, eller spiser god middag med Christoffer mens vi spiller kort. 

     

    - Hvilke småting gjør deg glad i hverdagen?

    Glade og fornøyde kunder på jobb, et smil fra en totalt ukjent, fint vær, shopping, små overraskelser som å komme hjem til et ryddig kjøkken eller en ferdig klesvask, eller gjerne blomster

     

    - Hvordan sminker du deg til hverdag? Hvilke produkter bruker du?

    Det kan jeg lage et eget innlegg om, for det blir litt mye å skrive om her tror jeg.  

     

    - Hva står høyest på din ønskeliste til deg selv akkurat nå? (Klesplagg, møbel, veske, bil eller lignende). 

    Hagemøbler (sittegruppe), veske fra MK, armbånd og øredobber fra MBMJ. ♥         - Hva tenker du om barnehagestart? Føler du at både du og Liam er klar for det?

    Nå er jeg ganske rolig når jeg tenker på barnehagestart. Det er ikke lenge til, men nå har vi handlet inn alt vi trengte, og jeg føler at både jeg og Liam er klar. Han kommer til å storkose seg i barnehagen, og vi har vært og møtt alle som jobber der og de virker som kjempe flotte mennesker - hele gjengen. Så dette skal gå bra. 

     

    - Hva er det mest sjarmerende Liam gjør?

    Det må være når han gliser så bredt han bare klarer mens han ser på oss og begynner å le etterpå fordi han synes selv at han er så morsom, eller når han er super ivrig og skal fortelle noe på babyspråk og er skikkelig seriøs. ♥

     

    - Har han begynt med morsomme rampestreker enda?

    Han har begynt med litt små rampestreker ja, men de er veldig uskyldige da. Det er å rive ut alt av kjøkkenutstyr i skuffen på kjøkkenet, åpne døra til fryseboksen, plaske i vannet oppi doen, trykke på oppvaskmaskinen, trykke på dataen (det er det MORSOMSTE han vet!) osv. Bare sånne småting. Han har heldigvis ikke begynt å gjemme ting for oss enda f.eks. 

     

    - Hva har vært vanskelig til nå med det å være mamma? Er det noe spesielt som har vært vanskeligere enn andre ting?

    Helt ærlig må jeg innrømme og si at jeg trodde det skulle være mye tyngre enn det det faktisk er å være mamma, men jeg tror jeg kan takke de rundt meg for det. Jeg hadde både leilighet, bil, jobb, kjæreste og alt det grunnleggende for å kunne nyte mammalivet til det fulle, og det er jeg veldig takknemlig for. Såklart er det litt tungt til tider, men det er bare sånne småting som irriterer meg. F.eks at det tar såå mye lengre tid å bare dra i butikken for å handle mat nå enn før og at jeg må planlegge hver gang jeg skal dusje osv. Men det er jo ikke de tingene jeg trodde skulle være vanskelig. Men utenom det tror jeg det må bli søvn som har vært det vanskeligste til nå. Det å ikke få nok søvn utgjør alt. Hvordan dagen blir, tålmodigheten din, humøret ditt, selvfølelsen osv. Så om man har fått for lite søvn er det jo klart at det påvirker det meste den dagen, men heldigvis har vi jo vært to om Liam og vi har hatt annenhver dag i helgene der den ene får sove mens den andre står opp med Liam. Det har fungert kjempe greit, så jeg vil nødig klage på noe som helst i mammarollen egentlig. 

     

    - Er det noe du ville gjort anderledes som mamma når neste mann kommer? 

    Nei, det er det egentlig ikke. 

     

    - Hvilke butikk eller nettbutikk liker du best å handle klær til Liam i? 

    Ååh, det er så mange! Burde nesten skrevet et eget innlegg om det. Favorittene er vel Zara, Next, KappAhl (Newbie) og H&M som jeg kommer på nå. 

     

    - Hva mener du om merkeklær til de minste? 

    Jeg mener faktisk ingenting. Er det noe jeg mener så er det at det er TULL å henge seg opp i hva andre velger å kle sine barn i. Det er fullstendig opp til hver enkelt person hva de velger å kle opp barna sine i, og det respekterer jeg uten å nøle eller å dømme, og det synes jeg alle andre også bør gjøre. :-) 

     

    - Hva skal du gjøre når Liam blir større og ser bilder av seg selv? 

    Litt usikker på hva du mener med dette spørsmålet. Tenker du på på internett? Jeg tror ikke jeg skal gjøre noenting, men etterhvert som han blir større og får sine egne meninger er det jo klart at jeg kommer til å spørre han om det er greit at jeg legger ut bilder av han, men jeg tror at han kommer til å være så vandt til det at han ikke kommer til å bry seg. Men om han skulle bry seg og ikke ønske at det blir lagt ut bilder av han kommer jeg såklart til å respektere det. 

     

    - Hvordan takler du rollen som alenemamma? 

    Faktisk så har jeg ikke erfart hvordan det er å være alene enda. Bor fortsatt hos Christoffer, og kommer til å fortsette med det en god stund fremover fordi han skal pendle til jobben, så han blir borte i ukedagene og hjemme i helgene, og da vil vi begge bruke tiden vår på Liam, så det er like så greit at jeg bare bor her i mens, så sparer jeg penger på det også. Så jeg har ikke fått kjent på den alenemamma-følelsen enda, men når Christoffer begynner å pendle kommer det nok til å bli utfordrende og da får jeg nok kjent på hvordan det er å være alene. 

     

    - Hvordan løser dere dette med at dere enda skal bo sammen, men det er slutt? 

    Vi er såpass gode venner, og det har vi egentlig vært det siste året, så det er på en måte slik vi har levd i ett år fra før. Så det blir egentlig ingen forandring. Forskjellen er bare at nå har vi gjort det offisielt, men vi håper jo at på den tiden han er borte at vi enten løser det eller at jeg flytter ut til han kommer hjem igjen. Men det beste hadde jo vært at vi fant utav det sammen for Liam sin skyld. 

     

     - Er det noe spesielt du anbefaler å "oppleve" før man blir mamma?

    Hmm... Jeg har reist litt før jeg ble gravid og fikk opplevd å være russ, så det er jo ting man ikke kan oppleve på samme måte etter at man blir mamma, men jeg ville ikke sagt at det er nødvendig å oppleve før man blir mamma, men det er ting jeg er glad for at jeg fikk oppleve før jeg ble mamma, for hvis jeg skulle reist nå eller vært russ så hadde det jo vært en helt annen opplevelse enn den jeg ville hatt før jeg ble mamma.

     

    - Er det noe du så gjerne skulle ønske at du selv opplevde før du ble gravid?

    Jeg skulle jo ønske at jeg hadde giftet meg før jeg fikk barn. Det var alltid planen min fra jeg var lita jente, men nå skjedde ikke det da. Og det er jo mye vanskeligere å spare til et eventuelt bryllup nå når man har barn enn det hadde vært før, så det skulle jeg ønske at jeg opplevde, men det er ikke verdens undergang fordet om.  

     

    - Hvilke ting/drømmer måtte du "gi opp" da du ble gravid? Dette må ikke tolkes som et negativt spørsmål, for jeg vet at det kommer så uendelig mye gøy og positivt ut av å bli mamma, men det endrer jo også ens prioriteringer med tanke på hva man bruker tiden sin og pengene sine på. 

    Det er jo en del ting jeg hadde drømmer jeg ville gjennomføre før jeg ble gravid, som å reise bort og gå på skole og utdanne meg til interiørarkitekt. Det har jeg absolutt ikke muligheten til lengre, så det er jo én ting jeg måtte gi opp da jeg ikke kan forlate Liam i 2 år for å gå på skole i en annen by og deretter 2 nye år i utlandet en plass, så det er helt uaktuelt for meg nå. Jeg hadde også lyst til å reise verden rundt, men det var jo bare en drøm jeg hadde, og jeg hadde jo absolutt verken råd eller tid til å gjennomføre den før jeg ble gravid. Det hadde også tatt mange herrens år å fått til det før jeg eventuelt fikk barn, så det er en drøm jeg ikke regnet med kom til å skje uansett. Men jeg kan jo for så vidt gjennomføre den en gang også, når Liam blir voksen og ikke bor hjemme og har sin egen familie, så det får være en fjern drøm foreløpig. Ellers er det ikke så mye jeg føler jeg har måttet gi opp. 

     

    - Hvor mange barn ser du for deg å få?

    Tror nok bare jeg skal ha 2, men man skal ikke se bort i fra at det kanskje hadde blitt 3 om jeg ikke føler meg "ferdig" etter at jeg har fått nr. 2. Time will show ;-)

     

    - Hva har vært det vanskeligste med å bli foreldre, med tanke på forholdet? Hva har tært mest på forholdet mellom deg og Christoffer?

    Det har nok vært det å ikke få nok alenetid med hverandre. Vi har nesten aldri hatt barnefri og funnet på koselige ting for å bare være kjærester også, og det har jo resultert i at vi har mistet følelsene for hverandre. 

     

    - Er det mer eller mindre travelt å være mamma enn det du så for deg før du fikk Liam? 

    Jeg tror det er slik jeg så for meg. Jeg regnet med at det ikke ble tid til meg selv lenger og at det ville bli travelt, så forventningene mine til det å bli mamma stemte ganske godt på den delen vil jeg si. 

     

    - Når våkner Liam i helgene? Går det greit å legge ham og våkner han om nettene? 

    Han våkner mellom klokken 6 og 8 til normalt, og slik er det i helgene også. Han har jo ganger der han våkner tidligere/senere, men det skjer sjeldent. Han er ganske vanskelig å legge, og han våkner litt om nettene enda faktisk. Jeg har alltid vært så misunnelig på de som har barn som bare sovner av seg selv og sover alene helt rundt, for her har det IKKE vært slik. Men jeg har en mistanke om at det er mye fordi han ikke tar verken tutt eller koseklut. 

     

    - Hvordan har du råd til å kjøpe så dyre klær til Liam når du kun har hatt deltidsjobb? 

    Jeg kjøper ikke så mye klær til han lenger føler jeg, så når jeg først kjøper noe så kjøper jeg gjerne litt dyrere klær til han. I tillegg har jeg jo ikke vært alene før nå. Christoffer har jo også vært med og kjøpt klær til han. 

     

    - Hvor mye penger bruker du på utstyr til Liam i måneden? 

    Jeg har faktisk ikke peiling. Har aldri tenkt over det. Det varierer vel også en del, for noen måneder trenger han ingenting utenom bleier, mesoft og mat mens andre måneder (sånn som denne), må det jo handles inn en del til barnehagestart. Så det varierer veldig. Men opp i mot 2000,- i måneden gjerne. Er ikke helt sikker jeg. Kan godt være det er mer eller mindre enn det også altså. 

     

    - Kan du skrive en liste over hva en 1 åring trenger i barnehagen?

    Det holder jeg faktisk på med, men venter til jeg har alt og har tatt bilder av det før jeg legger det ut. Mye kjekkere med innlegg som inneholder bilder enn et innlegg med bare en liste. Er dere ikke enig? :-)


     

         - Tre interiørting du er mest fornøyd med i hjemmet ditt, gjerne med bilde :) ?

    De tre interiørtingene her hjemme må vel bli rommet til Liam, spiseområdet og der den ene kommoden står. Tror også det blir veldig bra der konsollbordet vårt står, men det er ikke ferdig enda, så derfor er ikke det favoritten enda. 


    - Har du noen prosjekter på gang i hjemmet, i så fall, hvilke?

    Det er faktisk veldig mye jeg holder på med eller har planer om å oppgradere her hjemme. Nå holder vi på å sparkle og male over skruehull (totalt uinteressant, men men) og så maler jeg et speil. Mitt neste prosjekt er å lage egne hagemøbler, tapetsere veggen bak TV'en i stua, male/tapetsere den ene veggen på soverommet og henge opp ei hylle eller noen knagger der, beise verandaen vår og legge fliser og stener ved inngangspartiet vårt, både på bakken og veggen. Hvor fort dette blir gjort, eller om det i det hele tatt blir gjort er jo en annen sak, men det er i alle fall ting jeg ønsker å gjøre her hjemme. Legger så klart ut innlegg om det når og HVIS vi bestemmer oss for å gjøre det. 

     

    - Hvor henter du inspirasjon i fra når du innreder hjemmet ditt? 

    Jeg henter det fra overalt egentlig. Har mange jeg følger på Instagram som jeg får inspirasjon fra, men leser også i blader og blogger, fra jobb, internett, hos andre, ja overalt. Tenker på interiør konstant! Jeg tror jeg er riv ruskende gal til tider for jeg tenker på interiør konstant!  

          - Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?

    Bloggen må ha et fint, lyst og ryddig design. Store fine og klare bilder, minimalt med skrivefeil, varierte innlegg som fanger min interesse (barn, gravid, mat, klær, innkjøp, interiør osv.). Det er vel de tingene som får meg interessert i en blogg. Så må bloggen bli oppdatert ofte, og ikke skrike etter oppmerksomhet! Det blir jeg rett og slett bare irritert over og da orker jeg ikke å klikke meg inn på bloggen en gang. Et eksempel er denne overskriften som ofte går igjen: "JEG ER GRAVID!" så står det i innlegget "neida, jeg er ikke det altså...men..." DET irriterer meg, og andre som legger ut helt absurde ting bare for å få flere lesere og mer oppmerksomhet. Dette er ikke blogger jeg gidder å bruke tid og energi på å lese en gang. Haha - er jeg kravstor? 

     

    - Hva skal man gjøre for å bli en god blogger synes du?

    Oppdatere ofte, variere innleggene, ha et fint design, gjøre seg interessant av å skrive spennende ting på bloggen som ikke virker provoserende for andre bare for å få flere lesere, skrive saklig og minimalt med skrivefeil og smilyer, ta fine og lyse bilder... Ja egentlig det meste jeg nevnte over. Men jeg synes en god blogger må være flink til å svare på kommentarer til leserne sine også, eller man må ikke, men personlig synes jeg det er veldig koselig å lese blogger til folk som svarer. Da føler man at man blir satt pris på, og det får i alle fall meg til å besøke en blogg igjen. 

     

    - De tre kjekkeste bloggene du leser?

    Åå vanskelig! Men det må bli http://mariecottem.blogg.no, http://etmammaliv.blogg.no og http://julieaster.blogg.no. 

     

    - Har dere et budsjett dere forholder dere til i måneden? Vil du eventuelt dele noen erfaringer og tips? Gjerne legge ut deres? 

    Vi har faktisk ikke noe som ligner et budsjett en gang. Vi har prøvd. Opp til flere ganger, men vi får aldri til å sette oss ned og skrive et budsjett. Vi burde gjerne prøvd å gjøre det for vi hadde absolutt hatt godt av å spare litt ekstra i måneden, for vi bruker altfor mye penger på masse unødvendige ting! Kan legge ut om vi klarer å sette oss ned å skrive et budsjett. :-) 

     

    - Hvilken sang er din yndlingssang for øyeblikket? 

    ♥ Seven Lions with Myon & Shane 54 Tove Lo - Strangers (Paris Blohm Remix) ♥

     

     

     

    - Hva pleier du å gjøre i påsken? Har du noen tradisjoner?

    Jeg har faktisk ikke én eneste tradisjon i påsken, men jeg vil gjerne innføre noen tradisjoner nå som Liam begynner å vokse til. Jeg husker når jeg gikk i første klasse. Vi hadde en amerikansk gutt i klassen som hadde en heelt fantastisk mor. Hun var SÅ god mot alle, og jeg var bare 6(?) år og la merke til det. Men uansett. Hun lagde masse bittesmå påskeegg som hun gjemte rundt omkring i skolegården som hele klassen skulle jakte etter. Det var SÅ gøy, og det vil jeg gjerne ta med videre og la Liam gjøre hvert år. Enten om det er mange små med en liten ting i hver, eller et litt større. Det får vi se på, men det tror jeg han vil like. 

    Ellers blir det nok en tradisjon å reise på hyttetur. Det er så utrolig koselig å reise bort og lage til påskefrokost og finne på gøyale aktiviteter. Elsker sånne koselige høytider jeg. ♥

     

    - Hva er planen for sommeren, skal dere noe spesielt?

    Vi har ikke planlagt noe spesielt i sommer nei. Jeg har ikke så mye rett på ferie når jeg ønsker nå siden jeg har fått fast jobb regner jeg med, så jeg må nok jobbe en del. Så vi tenkte eventuelt å reise til Kristiansand og dra i dyreparken med Liam eller noe enkelt nå i sommer, men til høsten/vinteren derimot har jeg veldig lyst til å reise. Gjerne ta Liam med på hans første sydentur. Det hadde vært utrolig koselig. Men vi får se hvordan ting blir, og om det lar seg gjøre. Håper det. ♥ 

     

    - Liker du Justin Bieber?

    Det sies at enten hater man Justin eller så elsker man han. Jeg gjør ingen av delene, så her er det et bevis til dere som mener at det er enten eller. ;-) Han har noen bra sanger, og han er vanvittig fin å se på (bare litt for tynn/spinkel etter min smak), men ellers er jeg ingen blodfan.

     

    - Hva synes du om mammatilmichelle?

    Kjenner henne ikke personlig, men hun virker som en kjempe god mor for Michelle og det kommende barnet. Er veldig imponert over hvor bra hun har taklet mammarollen faktisk. Jeg hadde ALDRI klart å gjort en så god jobb som hun har gjort, som 14 åring, så all ære til henne. Hun virker som en veldig sprudlende og glad person også. Synes også hun virker som "min type jente", så jeg tror vi hadde kommet godt hvis vi hadde kjent hverandre. 

     

    - Hvor mange lesere har du pr dag/uke?

    Det varierer veldig faktisk. Noen ganger har jeg oppimot 600 lesere på en dag, mens andre dager ( i perioder jeg ikke blogger så mye) har jeg gjerne 150-200 per dag. På sidevisningene mine på en uke står det 2 784.

     

    - Hvordan promoterer du bloggen din?

    Legger bare ut link på Facebook hver gang jeg har skrevet et nytt innlegg. Jeg har ikke tid til å kommentere masse på andre blogger, og jeg gidder ikke å kjøpe blogshouts. 

     

    - Hva går en jobb som interiørkonsulent ut på?

    Det går ut på å hjelpe kunder med å innrede, enkelt og greit - hehe. Er ikke alle som har like stor interesse for interiør, og da er det jo greit å få litt hjelp av noen som er det. Da er det jo spesielt viktig å ta for seg rett målgruppe og lytte til kunden for at kunden skal bli fornøyd og føle seg hjemme og føle at det er rett stil og godt tilpasset livsstilen dems. Gjerne litt på tryne forklart, men jeg er utrolig dårlig til å forklare. 

     

    - Jobber du som interiørkonsulent? Evt hva jobber du som?

    Jeg jobber ikke som interiørkonsulent, jeg er bare utdannet det. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal kalle meg som nå. Er vel strengt tatt bare interiørmedarbeider, men skal jo også være medieansvarlig på en måte, så.. nei jeg vet faktisk ikke hva jeg er. 

     

    - Hvor ofte er dere sammen med foreldrene deres? Hvor ofte kommer de på besøk til dere og hvor ofte besøker dere dem? Hvem sin familie tilbringer dere mest tid sammen med? 

    Vi er mest sammen med Christoffer sine foreldre. Jeg har ikke så god kontakt med mine foreldre, men jeg har derimot ekstremt god kontakt med mormoren min og tanten min, så de tilbringer vi også mye tid sammen med. Christoffer sine foreldre kommer innom oss mange ganger til uken bare for å si hei til Liam, noe jeg synes er kjempe koselig. Da får han sett dem masse, og det synes jeg er viktig at han ofte får treffe familien sin. Vi er også på besøk hos mammaen til Christoffer ca. en gang i uken. Da spiser vi middag hos henne. Vi er blitt veldig dårlige på å holde det til en gang i uken i det siste, så det må vi bli flinkere til. Vi er å spiser hos pappaen til Christoffer ca en gang annenhver uke, og der også kunne det vært oftere, men det er ikke alltid tiden strekker til til alt man skulle ha gjort dessverre. 

     

    - Hvordan er det å jobbe på Living? Kom du raskt inn i rutinene og arbeidsoppgavene? Er det noe som er vanskelig? 

    Det er kjempe gøy synes jeg. De andre som jobber der er så kjekke, og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Jeg føler jeg kom ganske raskt inn i rutinene og arbeidsoppgavene, men det er jo alltid noe nytt å lære og man er aldri helt ferdig utlært. Man lærer så lenge man lever. Det er jo ting som er vanskeligere enn andre, sånn som når det skjer komplikasjoner i kassen, da må jeg av og til be om hjelp osv. Men føler det går greit. Eneste jeg synes er vanskelig er hagemøblene. Det er så mye man må kunne der og man får ikke skikkelig opplæring i det, man må liksom spørre selv og lære av å feile rett og slett. Ganske flaut når man står med kunder og ikke kan svare på noen ting, men det er visst sånn man må lære det. Det synes jeg er litt dumt, for det er jo slik en butikk får dårlig rykte på seg når man ikke kan hjelpe kundene skikkelig, men heldigvis er de fleste der veldig flinke. Det er bare jeg som ikke har lært så masse enda. 

     

    - Får du noen personalrabatt på tingene du handler på Living?

    Ja vi pleide å få 30% på møbler og 40% på interiørvarer, nå får vi "bare" 30% på alt. Det er farlig med personalrabatter altså. Blir jo fattigere av å jobbe - haha. 

     

    - Hva spurte de deg om på jobbintervjuet?

    Åh, det husker jeg faktisk ikke. Det er jo de standard spørsmålene: Hva kan du bidra med? Positive og negative sider. Hvordan jobber du under press? Hvordan takler du forskjellige situasjoner. Osv. 

     

    - Hvor høy stillingsprosent har du?

    Nå har jeg egentlig bare ekstrahjelp stilling, men begynner i 100% stilling etter 1 mai. 

     

    - Hvordan ser du for deg at hverdagen blir når du begynner å jobbe 100%? Blir det kun dagvakter eller begge deler?

    Jeg tror det blir krevende og hektisk med tanke på at jeg er alene med Liam i hverdagene, og kun har meg selv til hjelp. Så jeg tror nok det kommer til å bli veldig tungt, men jeg må bare prøve så godt jeg kan. Det blir både dagvakter og kveldsvakter. Jeg jobber kveldsvakter på torsdager og fredager bare, og resten av uka blir det dagvakter.

     

    - Og så nevnte du at pappan også skal begynne å pendle, har han fått ny jobb da?

    Nei han har ikke fått ny jobb, men det er så lite prosjekter her, så de må reise bort for at de skal få jobbe og unngå permittering. Så i første omgang skal han pendle i et halvt år. 

    - Hva ser du for deg å jobbe med om 10 år?

    Jeg ser for meg at jeg jobber 100% med den prosjektstillingen jeg har fått nå (blogg, instagram og facebook osv). Det er det jeg håper på da, for dette er jo drømmejobben min. 

     

    - Kan du legge ut mer om bursdagen til Liam? Gjerne hvordan du lagde banneren og krona hans. 

    Det kan jeg. Jeg har faktisk laget klart litt andre innlegg om bursdagen, men har liksom aldri blitt ferdig med det, hehe. Men skal få lagt det ut så fort som mulig. Tenkte også å legge ut bokstavene og tallene jeg har brukt på banneren og krona slik at dere også kan bruke det. 

     

    Det ble et litt langt inlegg, men jeg håper dere kom dere gjennom det.

    Synes du det er gøy med spørsmålsrunder?

    Hva synes du om svarene?

    #mammablogg #spørsmålsrunde #svar #hverdag #interiør #barn #interiørblogg #jobb 

  • Publisert: 24.04.2014, 21:08
  • Kategori: Konkurranser og spørsmål
  • 5 kommentarer
  • Frokost og sykdom

  • Publisert: 24.04.2014, 11:42
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hallo.

    Dagene går i ett og det er full forberedelse til barnehagestart. Jeg jobber ganske mye for tiden også og snart begynner jeg å jobbe 100%. Så det blir ikke akkurat mindre travelt da, men da får vi litt rutiner på ting og jeg har faste vakter, og det skal bli deilig. Har savnet litt å vite når jeg skal jobbe til enhver tid, for nå har jeg jo ingenting fast før i mai, og da har alt gått i surr hele tiden. Så det skal bli ekstremt deilig. 

    Jeg hadde store planer om å nyte de siste dagene hjemme sammen med Liam, men nå har han blitt syk, og det har jeg også, så vi får gjøre det beste utav det. Har hatt den værste natten på lenge. Lå våken og bare duppet av hele tiden. Jeg pleier ALDRI å ha feber, men i natt hadde jeg 39 i feber, og det sier litt. Heldigvis har jeg fri i dag slik at jeg slipper fravær på jobben, men jeg skal på jobb i morgen, så jeg krysser alt jeg har og håper at jeg er god nok til å gå på jobb i morgen. Sykdom kommer alltid på et elendig tidspunkt, men det gjør det vel egentlig for alle. Det er vel ingen som liker eller har tid til å være syk? Men vi gjør det beste utav det og jeg prøver å gjøre koselige ting sammen med Liam nå de siste dagene før alt endrer seg. I går hadde vi en koselig frokost sammen, og i dag skal vi bare være hjemme og kose. Han er så ekstremt kosete for tiden og det er såå herlig når han kommer og koser og klemmer på oss hele tiden. Virkelig en kosegutt det her altså! ♥

         Skal forresten prøve å få lagt ut svarene på spørsmålsrunden i kveld, men lover ingenting siden både jeg og Liam er syk. Vi sover dårlig begge to, så det blir tidlige kvelder på oss, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Så nå er det siste sjangse å spørre spørsmål før jeg legger ut svarene. 

    Ha en fin dag dere! ♥

    #mammablogg #mammatilværelsen #hverdag #syk #sykdom #jobb #barnehage #barnehagestart #frokost #mat #måltid #barn #familie 

  • Publisert: 24.04.2014, 11:42
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 0 kommentarer
  • Påskesol!

  • Publisert: 21.04.2014, 23:02
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hallo dere!  ♥

    Har dere hatt en fin påske? Dagene går i ett her og vi har hatt så utrolig nydelig vær de siste dagene. Det har vi måttet utnytte til det fulle, så i dag har vi beiset verandaen her. Det var så varmt ute (22,5 grader i skyggen), at jeg ikke maktet å gå i noe mer enn singlet og shorts, men jeg glemte selvfølgelig solkremen, og da var det gjort. Men jeg overlever nok. 

    Vi har gjort ganske mye denne påsken egentlig. Vi har matet svaner sammen med Liam for første gang, vi har vært på hyttetur, vi har beiset verandaen, sparklet skruehull her hjemme som jeg har irritert meg over i en evighet, vært på tivoli med Liam for hans første gang, vært på en gård og sett på dyr og vært masse med venner. Så nå kan jeg endelig si at jeg har slappet totalt av. Vi har jo gjort ting hver eneste dag, men det har vært spontant og derfor ikke vært noe press over det, og derfor føles det så mye mer avslappende ut om dere skjønner hva jeg mener?

    Ellers har jeg så sinnsykt skrivesperre for tiden at det er helt latterlig! Får virkelig ikke til å skrive ned noen ting. Aner ikke hva som skjer, men håper det løser seg fremover. Så dette var det mest meningsløse innlegget på denne bloggen på så lenge jeg kan huske! Men jeg har så dårlig samvittighet at jeg bare måtte oppdatere dere, selv om det er tidenes mest uinteressante innlegg. 

    Ellers vil jeg bare minne dere på spørsmålsrunden jeg har gående HER, der dere kan spørre om det dere lurer på. Jeg svarer når det kommer inn litt flere spørsmål, så det er bare til å stille spørsmål!  

    Håper dere har hatt en fin påske. ♥

    #mammablogg #mamma #mammatilværelsen #hverdag #påske 

     

  • Publisert: 21.04.2014, 23:02
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 1 kommentarer
  • SPØRSMÅLSRUNDE!

  • Publisert: 18.04.2014, 11:45
  • Kategori: Konkurranser og spørsmål
  • Hei på dere! ♥

    Håper dere har en fin påske så langt. Her er været nydelig, og dagene blir fullt opp av masse men samtidig ingenting. Bare kos, med andre ord. Blogglysten er derfor litt fraværende, både pga at det er påskeferie og andre ting. Så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde, så kan dere spørre om det er noe dere lurer på. Enten om det er om barnehagestart, interiør, utstyr, meg, Liam, rutiner, mat eller hva enn det måtte være. Spør i vei! Er det noe dere vil jeg skal blogge om også? Trenger litt inspirasjon nå, så det er bare til å komme med forslag ♥

    Noe DU lurer på eller vil jeg skal blogge om? ♥


     
    #spørsmålsrunde #mammablogg #interiørblogg #interiør #mamma #klær #hverdag #inspirasjon #mammatilværelsen #familie #mat #kosthold #tattovering #bursdag 

  • Publisert: 18.04.2014, 11:45
  • Kategori: Konkurranser og spørsmål
  • 16 kommentarer
  • DEN STORE HEMMELIGHETEN!

  • Publisert: 15.04.2014, 00:44
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hallo fine lesere! ♥

    Beklager min dårlige blogging for tiden, men det er virkelig mye som skjer som har holdt meg ganske opptatt! Men nå kan jeg endelig meddele at jeg har fått meg fast jobb på Living! Jeg skal være litt nede i butikken, og så skal jeg drive bloggen, instagrammen og facebook siden til Living. Så det blir spennende! En perfekt jobb for meg, hehe. ♥ Jeg begynner så fort Liam har vendt seg til barnehagen, som blir rett etter 5 mai en gang. Christoffer begynner også å pendle til jobben da, så da blir jeg og Liam alene i ukedagene, men det skal nok gå bra. Alt mellom oss er heller ikke perfekt akkurat nå, så gjerne det bare er bra med litt avstand så vi får kjenne på hvordan det er å være uten hverandre. Jeg orker ikke å gå så veldig mye i detaljer, i alle fall ikke før det blir klarhet i alt. Men jeg håper alt ordner seg til slutt, og at vi finner en løsning på alt. Enten om det er uten hverandre eller sammen, men håper jo såklart at det blir sistnevnte. 

    Blogglysten er også på bunn for tiden etter alt som skjer, så kom gjerne med tips til hva dere vil lese om slik at jeg kan få litt motivasjon og inspirasjon igjen. ♥

    #mammablogg #drømmejobb #interiør 

     

     

  • Publisert: 15.04.2014, 00:44
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 11 kommentarer
  • Påskefrokost!

  • Publisert: 13.04.2014, 13:49
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hei og god morgen! ♥

    I dag fikk jeg sove lenge mens Christoffer stod opp med Liam, så jeg våknet uthvilt og klar for en ny dag. For å gjøre morningen enda bedre lagde jeg en koselig frokost til den lille familien min, så her ble det en enkel påskefrokost. Rundstykker, egg og salami sammen med et glass av den beste eplejuicen jeg vet. ♥ Så nå er påsken i gang dere! Det skal bli deilig med litt fri og tid med familien. Det tar faktisk litt på å jobbe om en annen og aldri se hverandre nesten, så denne ferien var litt etterlengtet. ♥

    Lagde rosa egg og greier!     Beste juicen som finnes! ♥

    Hadde du en god frokost i dag? 

    #mammablogg #påske #påskefrokost #fri #familie #frokost #interiør #interiørblogg #mamma #hverdag

     

  • Publisert: 13.04.2014, 13:49
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 7 kommentarer
  • En god gjerning.

  • Publisert: 11.04.2014, 12:32
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • Hallo! 

    Nå står påsken for tur, og det er mange som skal reise til hyttene sine. I den anledning handles det inn til hyttene, og derfor er det ganske travelt på jobb for tiden. Det er både gøy og får tiden til å gå fortere. Tror tiden er litt knapp for kundene også virker det som, for i går hadde jeg en kunde som glemte lommeboka si i farten. Jeg la ikke merke til det med en gang fordi det som sagt var en del kunder, så jeg rakk ikke å springe etter henne for å gi henne lommeboka. Men jeg fant førerkortet hennes og søkte opp nummeret og ringte henne. Hun ble SÅ glad da jeg ringte og det var så rørende å se hva så lite kan gjøre for å "redde" dagen til et annet menneske. Hun var så takknemlig at hun ville kjøpe blomster til meg! Jeg ble helt rørt, men sa høflig til henne at det var absolutt ikke nødvendig for jeg fikk nok igjen av å vite at jeg hadde reddet påsken hennes som hun sa, men hun stod på sitt og spurte hvilken farge jeg likte og gikk bort til blomsterbutikken. Hun kom tilbake med en nydelig bukett med rosa roser. Jeg var helt på gråten! For et herlig menneske. ♥ Jeg smilte fra øre til øre resten av dagen, og det gjorde min dag også så mye bedre. Det er så herlig at det finnes så snille og gode mennesker, og det er spesielt deilig å se at andre setter pris på ting du gjør for dem. ♥ 

     

    Jeg har mistet en del ting opp gjennom årene jeg også, og mange ganger har jeg fått ting tilbake, men det har aldri slått meg å gi noe til dem som finner det og er ærlige nok til å ringe og gi beskjed, men det skal jeg aboslutt gjøre fremover! Når jeg ser hvor mye jeg satt pris på den rosebuketten kommer jeg også til å ville gjøre noe fint for andre når uhellet er ute og jeg har mistet noe som blir levert tilbake. 

    Har dere funnet noe og levert det tilbake noen gang? 

    #mammablogg #hverdag #blomster 

  • Publisert: 11.04.2014, 12:32
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 3 kommentarer
  • De første skoene!

  • Publisert: 09.04.2014, 22:05
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • God kveld ♥

    Etter å ha spurt om råd flere plasser fikk jeg anbefalt blant annet Ecco, Bisgaard, Kavat og en rekke andre sko. Vi endte opp med et par fra Ecco som jeg forelsket meg i. Det var et veldig spontant kjøp da vi egentlig bare skulle ut for å se om vi fant regntøy til Liam siden de hadde 50% på alle klær på Babyshop i dag, og så hadde vi litt tid igjen før jeg begynte på jobb, og da gikk vi bare for å se om vi fant noe, og så fant vi et par vi begge falt for. I tillegg var det venners venner salg på senteret, så vi fikk 20% av, og da måtte vi jo bare slå til. Har gjort masse kupp i dag altså! Her er de fine skoene han fikk ♥ :

    På Babyshop gjorde vi også litt kupp. Vi kjøpte den regndressen vi har fra før i 98, men denne gangen kjøpte vi den i 92. Jeg hadde jo planlagt at Liam skulle ha den til høsten, og da regnet jeg med at han hadde vokst litt, men siden han begynner i barnehagen om bare 3 uker så måtte vi kjøpe en som passet nå, og det var den eneste i butikken jeg faktisk kunne tenke meg, så da kjøpte vi den. 250,- er ikke værst pris for en regndress altså. I tillegg kjøpte vi en regnbukse utenom. Visste ikke om jeg skulle kjøpe heldress eller todelt regntøy til han, så jeg kjøpte en dress og en regnbukse, for av og til er det bare vått på bakken og da trenger man strengt tatt ikke jakken, kun buksa, så derfor gjorde jeg det på den måten. Skulle jeg se at jeg trenger regnjakke også, får jeg heller kjøpe inn det etterhvert. Man trenger ikke å kjøpe inn alt på en gang, takk og lov. Da hadde vi vært totalt ruinerte. 

    Utenom det kjøpte jeg en deilig selebukse fra H&C som jeg falt for og en lue med hals fra Lillelam. Har en i blå også, men man får aldri nok av luer føler jeg. Liam har minst et dusin med luer, men allikevel må jeg lete meg ihjel for å finne de når vi skal ut på ting. Skulle hatt litt større gang slik at vi hadde hatt plass til å oppbevare slike ting der altså. Irriterer meg grenseløst, menmen. 

    Hver gang vi er på Tvedt senteret blir Liam helt i hundre når han ser disse figurene av Tvettene rundt forbi. Det er så herlig å se på han når han er så gira! Kjenner sommerfuglene flakser inni magen min når jeg ser han er lykkelig og glad. ♥

    Men nå må jeg svare på litt mail, og gjøre litt praktiske ting før jeg finner sengen, så dere får ha en fantastisk natt! ♥ Sov godt og drøm søtt. ♥

    Hvilke første sko hadde du til ditt barn?

    #mammablogg #hverdag #førstesko #innkjøp #salg #kupp #tvettene #tvedtsenteret #shopping #klær #hustandclaire #ecco #lillelam

  • Publisert: 09.04.2014, 22:05
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 4 kommentarer
  • Barnehagestart!

  • Publisert: 09.04.2014, 00:15
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • God kveld folkens! 

    I dag fikk jeg telefon fra barnehagen der Liam skal begynne til høsten. Dama i telefonen sa at Liam kan begynne nå 1 mai i stedet. Så jeg fikk lettere panikk da det gikk opp for meg at om mindre enn en måned begynner Liam i barnehagen. Jeg har en million ting som må gjøres og forberedes før det blir 1 mai! Vi må kjøpe inn en ekstra vogn, sko, støvler, regntøy, ja you name it. Tenkte jeg kunne lage en liten oversikt over hva man trenger til barnehagestart om noen er interesserte i det? Er vel mest for min egen del, så gjør det nok uansett, men jeg har sett veldig mye på Malin (malinoglucas.blogg.no) sin liste, og vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den lista! Så jeg tenkte at siden jeg har fått så god bruk for hennes liste, så er det gjerne noen som kommer til å dra nytte av listen jeg legger ut? Så vi kjører på. Kommer jo til å ta utgangspunkt i hennes liste, siden jeg synes den var så bra, så det blir litt herming, men det får bare være. Dere vet jo at det er hos henne jeg har hentet den fra, så jeg har i alle fall informert dere om det og ikke latet som om det er jeg som har laget den og tar cred´en for det. Så all ære til Malin! ♥ Hater når folk tar æren for andres idéer jeg, haha! 

     

    Kjenner jeg har en klump i magen, men det tror jeg alle foreldre har når det kommer til barnehagestart. Tror alle foreldre er litt nervøse i forkant for hvordan det kommer til å gå, men samtidig tror jeg også at det er værst for oss foreldre å "forlate" barna våre i det som virker så ukjent. På en annen side vet jeg jo at Liam har godt av å være sammen med andre barn og kommer til å storkose seg der når han blir vandt til det, så det roer meg litt. Og det er jo en grunn til at de har tilvenning i barnehagen, slik at det blir en mykere overgang for de små. Og det hjelper på det også. Jeg tror nok det går bra, det er bare skummelt synes jeg. Han er tross alt det kjæreste jeg har! ♥

    Har du barn i barnehagen? Hvordan gikk tilvenningen? 

    #mammablogg #mammating #barnehage #barnehagestart 

  • Publisert: 09.04.2014, 00:15
  • Kategori: Mammatilværelsen
  • 12 kommentarer
  • Liam 13 måneder!

  • Publisert: 07.04.2014, 10:04
  • Kategori: Måned for måned
  • Hallo! 

    Dette innlegget kom litt sent, for det var jo den 3 Liam var 13 mnd, men jeg tror vi alle overlever det - haha! Er litt usikker på om jeg skal fortsette med disse månedsoppdateringene nå når han har blitt så stor, men samtidig er det jo gøy for min egen del å ha det til senere. Det er liksom blitt som en dagbok dette og da har jeg jo alt samlet på en plass. Så jeg tror nok jeg kommer til å fortsette, men jeg kommer nok ikke til å skrive så mye utenom den lista om det han kan og ikke. Blir litt voldsomt å skrive hvor fort tiden går i hvert innlegg, og hvor fantastisk alt er. Kan bli litt over the top, så jeg holder det kun til "Dette bør han kunne" listene tror jeg, og gjerne målene. Hvor stor han er, hvilken størrelse han bruker i klær og hvor mange tenner han har. Det er også greit å ha synes jeg. Eller hva tenker dere?

    Dette bør han kunne:
     
     Etter å ha lært å gå, kan han stanse opp og skifte retning.
    Det kan han.

     Vet at fargestifter er til å tegne med og ikke til å putte i munnen.
    Det vet jeg ikke. Har ikke prøvd på lenge, og sist ville han bare spise dem. 

     Kan bygge et tårn med to eller flere klosser.
    Han har aldri interessert seg for verken klosser eller bygging, så nei. 

     Kan klare å kaste en lett, middels stor ball.
    Det har vi ikke prøvd, men han kan sparke dem da om det teller - haha? 
     
     Prøve å synge sammen med deg.
    Han sitter å synger for seg selv av og til, men ikke sammen med meg somjeg har merket enda. 

     Liker å frembringe lyder med musikkinstrumenter.
    Ja det gjør han, og han eelsker å danse! 

     Kan med litt oppmuntring gjennomføre en enkel oppgave av en viss varighet.
    Litt usikker på den. Han henter ikke ting om jeg spør om det, men han putter ting oppi en boks, f.eks hvis jeg spør han om han kan gjøre det. Så ja, han kan vel det.

     Kan si flere ord selv og forstår meningen med hundrevis av andre.
    Den er jeg også litt usikker på. Han sier ikke så mange ord selv. Han sier "hadet", "mamma" og har begynt å si "hei", "se" og "pappa" men de klarer han ikke helt å uttale enda, men tror han forstår veldig mye. Mer enn vi vet, men om det er hundrevis vet jeg ikke. 


    MÅL: Har ikke fått målt han enda. Men på 1 årskontrollen var han 81 cm og 12 030 gram.
    TENNER: 8
    KLÆR: 92 og litt i 98. 
  • Publisert: 07.04.2014, 10:04
  • Kategori: Måned for måned
  • 6 kommentarer
  • Vinneren av konkurransen!

  • Publisert: 05.04.2014, 00:02
  • Kategori: Konkurranser og spørsmål
  • Hei og god kveld (natt) ♥

    Dagen i dag har vært helt fantastisk! Så det passet veldig fint at jeg skal få gjøre dagen/kvelden til en av dere lesere også litt bedre. ♥ Grunnen til at dagen min har vært så fantastisk skal dere nok få vite ganske snart, men nå er det på tide å trekke en vinner blant mine snille og gode lesere. Det var veldig bra respons på denne konkurransen, noe jeg synes er utrolig kjekt. Men så sitter jeg jo her i kveld da og skal trekke en vinner, og det er jo ikke like lett. Men det var et par stykker jeg la ekstra merke til som jeg synes gjorde en liten ekstra innsats, og det blir jo såklart ekstra pluss, pluss i boka mi! ☆ Vinneren skrev faktisk et så fint dikt at jeg må dele det med dere! 

    "Jeg er kjempestolt Mommo til 2 flotte små,

    og tulla mi er den jeg tenker på nå,

    HUn elsker å være prinsessefin,

    og her har hun nok drømmejakken sin.

    Våren er her, ja jeg kjenner det klø,

    Og Liva, hun har nok spist flaggstangfrø,

    for vips over vinter'n har hun blitt så lang,

    at fjorårets jakker sang sin siste sang,

    Men Reima de har jo så mye flott,

    jeg har kikket til øyet er stort og vått,

    Og falt helt pladask for nettop denne,

    det er så gøy å kunne glede henne,

    har akkurat lært seg å sykle,- gøy,

    og da trenger man godt og funksjonelt tøy,

    Hoppe strikk, plukke blomster, være rørlig og lett,

    samtidig som det for vinden er tett,

    JA denne jeg ønsker for jenta mi,

    Da vet jeg at hun vil bli SUPERBLID! :)"

     
    Tusen, tusen takk til alle som deltok! Skulle ønske jeg kunne dele ut en jakke til hver og en av dere ♥ Men fortvil ikke, det kommer en ny og spennende konkurranse allerede på søndag! Så følg med!

    #konkurranse #reima #barneklær #vinner #dikt #mammablogg #mamma #hverdag 

     

  • Publisert: 05.04.2014, 00:02
  • Kategori: Konkurranser og spørsmål
  • 1 kommentarer
  • Kommer seg!

  • Publisert: 02.04.2014, 22:42
  • Kategori: Interiør
  • God kveld, kjære lesere! ♥

    Jeg nevnte til dere for en stund siden at vi kjøpte litt nye møbler her hjemme, og nå har vi fått dem i hus.  Vi har ikke fått alt på plass enda. Vi mangler å sparkle og male veggen bak konsollbordet. Der hang det et vitrineskap før og ei vinhylle som vi ville bytte ut. Bak der var det jo såklart skruehull som må sparkles og deretter males, så det er vel det som gjenstår. Vil jo egentlig legge ny tapet på veggen bak TV'en også, men det får bli et sommerprosjekt sammen med soverommet vårt. Det ser heller ikke ut, så jeg håper vi får fikset noe der også. Men vi tar en ting om gangen, og nå har vi i alle fall fått gjort litt i stua, så får vi se hva sommerprosjektet blir. Har også veldig lyst til å lage mine egne hagemøbler faktisk! Haha syns jeg ser meg selv med snekkerbuksa og hamrer på verandaen, men det hadde vært sykt kult om jeg hadde fått det til! We'll see! 

    Det begynner å komme seg her og jeg kommer nærmere og nærmere noe jeg kan si meg fornøyd med. Gleder meg til alt er som det skal her hjemme. Gjerne jeg viser bilder av leiligheten da. Det har jeg vel strengt tatt aldri gjort, så om det er av interesse kan jeg legge ut bilder av leiligheten vår når alt er som det skal her? 

    #mammablogg #mamma #hverdag #interiør #innredning #hjem 

  • Publisert: 02.04.2014, 22:42
  • Kategori: Interiør
  • 4 kommentarer
  • hits