alexandramk

Har ett år gått så fort?!

 • Publisert: 06.06.2016, 08:57
 • Kategori: Alexandra
 • Hei og hopp! Håper dere har hatt en fin lørdag til nå. Her flyr dagene avgårde og dette innlegget skulle egentlig vært publisert for to dager siden, men det gjorde det altså ikke, så her kommer det; 

   

  Da jeg ble gravid med tvillingene var jeg helt ærlig livredd for hvordan den nye hverdagen kom til å bli. Jeg tenkte på alt som kunne gå galt. Kom begge til å få kolikk? Kom de til å være våkne annenhver gang slik at jeg aldri fikk sove? Kom jeg til å greie å amme? Hva med Liam da? Hvordan skulle det gå? Jeg så for meg det verste av det verste, og jeg grudde meg egentlig mer enn jeg gledet meg i begynnelsen. Det gikk heldigvis over etterhvert, og jeg greide å glede meg litt i slutten, men det var kanskje fordi jeg var så sliten og lei av å være gravid at alt annet var bedre enn å gå slik.

  For ett år siden den 2 juni kom dagen jeg hadde gru-gledet meg til. Dagen jeg skulle bli trebarnsmamma. Tvillingene kom til verden kl. 12:01 og 12:06 på dagen og jeg var rimelig utslitt etter en hard og brutal sete/sete fødsel uten smertelindring. Det er det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv og det har satt sine merker i meg for å si det sånn. Det å miste så kontroll over kroppen var ingen god følelse og jeg får nesten angst av å tenke tilbake på det. Dere kan lese fødselshistorien HER.

  Til tross for en vond og rask fødsel er jeg i dag evig takknemlig for at det var akkurat Lucas og Theo som kom til oss, og at det var TO og ikke ÉN baby. Det er så ufattelig gøy med tvillinger og jeg tror ingen kan forstå gleden av det før de får oppleve det selv. Tenk å bli født sammen med sin beste venn! Det må jo være som en drøm. 

  Hadde jeg visst det jeg vet i dag hadde jeg aldri gruet meg til tvillingene kom, slik jeg brukte store deler av graviditeten på å gjøre. Det har gått så mye bedre enn forventet, og faktisk synes jeg det har vært lettere å ha to babyer enn det var å ha én baby om gangen. Tro det eller ei, men så har jeg hatt verdens enkleste babyer også da, så vi har vært veldig heldige. 

  Jeg kan ikke fatte at det er ett helt år siden disse to kom til verden. Tiden har gått så ufattelig fort og det er faktisk helt sykt å se hvordan de har utviklet seg og hvor mye de har lært seg på ett år og hvor mye selskap alle guttene får av hverandre og hvordan de kjeder seg uten hverandre. Jeg er så stolt og lykkelig, selv om de også kan drive meg til vanvidd noen ganger. Det å være mamma kan nesten ikke beskrives med ord, for på mange måter er det det beste, men også det skumleste som har skjedd meg. Jeg har aldri før vært så redd for hva som skjer i omverdenen fordi jeg tenker at det er den mine barn skal vokse opp i og leve i, og en dag er ikke jeg her for å passe på dem lenger. Men jeg har aldri før følt enn sånn kjærlighet og glede før jeg fikk guttene mine, og den kan virkelig ikke måles med noe i hele verden. Jeg ville aldri byttet det bort mot noe. Jeg elsker å være mamma, og det beste er at jeg fikk være mammaen til Liam, Lucas og Theo. Noe bedre her i livet kunne jeg ikke fått. 

  Nå har jeg fått være mammaen til Lucas og Theo i ett år og tanken på alle de årene som venter på oss får meg til å smile. Alle minnene vi skal lage i sammen, alle tårene jeg skal tørke, alle klemmene jeg skal gi og få, all latteren jeg skal få høre og få selv, stoltheten jeg kommer til å få av nye ting de mestrer, ja, nei, det kribler i magen av å tenke på resten av livet. 

  Tenk at de er ett år allerede, jeg kan virkelig bare ikke forstå det. Ikke er jeg klar med noe bursdagsfeiring heller. Har ikke gjort noen forberedelser i det hele tatt og det er IKKE likt meg. Jeg må bare henge i og få ting gjort slik at det blir feiring av ettåringene våre neste helg. Til og med dette innlegget ble to dager forsinket, haha. Nei, altså.. Tiden kan gå litt saktere fremover nå, takk. 

  Så gjenstår det bare å si hipp hurra for Lucas & Theo!

  Håper dere får en fin lørdagskveld!

 • Publisert: 06.06.2016, 08:57
 • Kategori: Alexandra
 • 0 kommentarer
 • hits