alexandramk

Sååå stor er jeg!

 • Publisert: 31.10.2013, 23:38
 • Kategori: Liam - utvikling
 • Hei dere! ♥

  I det siste har Liam blitt så flink til å vise hvor stor han er! Det er så sjarmerende synes jeg. Han er jo såå stolt når han viser, hihi. 

  Jeg tror han var litt treg med det, men han har liksom ikke forstått det før nå, men mamma er så stolt i alle fall! Søte flinke gutten min. 

  Han utvikler seg så fort nå at det er skremmende! I dag begynte han å reise seg selv også når han holder i ting! Det går fort fremover nå altså! 

    


  Når begynte deres barn å vise hvor store de var?

  #mammablogg #utvikling #baby #mamma #familie #familieliv 

 • Publisert: 31.10.2013, 23:38
 • Kategori: Liam - utvikling
 • 2 kommentarer
 • Det går for fort!

 • Publisert: 30.10.2013, 21:23
 • Kategori: Liam - utvikling
 • Liam utvikler seg fortere enn jeg klarer å følge med for tiden. Han er overalt, for det meste lavt men har begynt å utforske litt høyere også, så nå må alt passes på, og vi må virkelig gå til innkjøp av sikkerhetsting, som i stikkontaktene osv. Nytt bord skal også kjøpes inn så fort som overhode mulig. 

  Dagen før i går måtte vi da senke sengen hans, for da lå han med hele den ene armen over sengekanten, og jeg vet at han hadde klart å komme seg over om han bare ville, så da senket jeg sengen med en eneste gang. Tar ingen sjanser altså! 

  Så nå ser det slik ut på rommet hans:

  Må også senke lekegrinda, men det tar jeg i morgen.  

  Når senket du sengen til ditt/dine barn?

 • Publisert: 30.10.2013, 21:23
 • Kategori: Liam - utvikling
 • 14 kommentarer
 • Liam's first Christmas wishlist

 • Publisert: 29.10.2013, 19:35
 • Kategori: Uncategorized
 • Det er fortsatt bare oktober, men allikevel har jeg hele ønskelista til Liam klar allerede. Man må være tidlig ute vet du, hehe. Så her er det Liam ønsker seg til jul! ♥


  1. Veggdekor 

  Den ene veggen på rommet til Liam står fortsatt tomt. Den bak døra, så det hadde vært supert om jeg hadde klart å fylle den med noe veggdekor. Synes dette fra Jollyroom var supersøtt og passer inn hos Liam. Det fåes kjøpt HER for 129,- 

   

  2. Barneservise 

  Jeg trodde vi hadde nok barneserviser etter dåpen, men der tok jeg feil. Så jeg ønsker meg litt skåler eller tallerker fra Silly U til Liam. Fåes kjøpt på noen babybutikker eller på Jollyroom HER og HER for 49,- og 59,- Ellers er det jo veldig mange andre fine også jeg kunne tenke meg som disse under.
  De fåes HER, HER, HER og HER.

   

  3. Maileg 

  Disse bamsene synes jeg er så søte, så en liten sånnen kunne jeg tenkt meg til Liam. De fåes kjøpt på Vesla og Broremann i Stavanger vet jeg. 

   

  4. Disneyfilmer 

  Jeg vil begynne å samle på Disneyfilmene, og til slutt ha alle sammen. Det hadde nemlig jeg når jeg var liten. Vi har et par nå, men mangler mange! Så de vi ønsker oss først er blant annet Mulan, Aristokattene, Bambi, Bolt, Robin Hood, Peter Pan, Sjørøver Planeten, Oliver & Gjengen, Alladin, Bernard & Bianca, Bernard & Bianca i Australia, Ringeren i Notre Dame, Monsterbedriften, Biler 1 & 2, De Utrolige, Jungelboken og Oppdrag Nemo. Det er jo mange flere, men disse er de kjekkeste synes jeg og de jeg tror Liam hadde likt best når han begynner å forstå såpass og finner glede i å se på barneTV og slikt. De fåes kjøpt over alt. Både på lekebutikker, platebutikker, spillebutikker, ja til og med vanlige matbutikker. 

  5. Cotton Lights

   Synes disse hadde vært perfekt på barnerommet. Fåes kjøpt på Brødrene Pedersen og slike butikker for 299,- ca. Eller HER

   

  6. Matbokser 

   Det er jo greit å ønske seg når det ikke er så lenge til han skal begynne i barnehagen. Elsker disse matboksene og kommer definitivt til å kjøpe dem om de ikke er under juletreet i år, hehe. Fåes kjøpt på kidsparadise.no HER for 228,- for hele settet. 

   

  7. Gåbil

   Dette har vi kjøpt til Liam selv. Vi synes at første julegaven skulle være litt spesiell, og denne har jeg hatt lyst til å kjøpe til han så lenge at jeg følte bare at jeg måtte. De har også sluttet å selge den i nettbutikker. Jeg finner den  i hvertfall ingen plass, så jeg måtte forte meg å kjøpe den i en lekebutikk her i Stavanger. Heldigvis hadde de den der.  

   

  8. Stokke Tripp Trapp stol

  Nå må dere ikke tro at jeg er kjempe bortskjemt og ønsker meg bare dyre ting, for det gjør jeg ikke altså. Jeg forventer ikke å få noe dyrt til Liam til jul, men jeg har skrevet disse tingene opp slik at folk eventuelt kan gå i sammen om ting vi trenger til han heller. Vi har jo en spisestol til han nå, men vi skal kjøpe nytt spisebord og stoler, og da er det greit med en skikkelig stol, og ikke bare en til 150,- på IKEA, som vi har nå i mellomtiden. Man får kjøpt den på diverse babybutikker, eller babyshop.no.

   

  9. Tinnkoffert 

  Det er gjerne veldig kjekt å ha på rommet til oppbevaring av småleker, eller hvis han skal ha med seg litt større matpakker på tur og sånt.

   De fåes kjøpt HER og HER

  10. Lekematte

   Lekematta vi har nå føler jeg ikke er noe bra. Den er så tynn og altfor myk på en måte, og den tåler veldig lite, så jeg ønsker meg denne lekematta fra XXL. (Eller HER)

   

  11. Ullklær fra Lillelam

   Ull er gull å få i julegaver altså! Vil ha masse ull til Liam til jul. Fra Lillelam må han nok ha størrelse 98, da kan han vokse litt i dem. De fåes kjøpt på omtrent alle babybutikker.

   

  12. Leker

   Leker generelt. Synes dette toget er kjempe søtt, men er også MASSE annet jeg vil ha av leker til han. Der setter bare fantasien grenser altså. Leker kan være alt fra duplo, ting han kan lære av som bøker, musikkinstrumenter, you name it!

   
  Lekene finner du her: Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5

   

  13. Ullklær fra Hust & Claire

   Igjen, ull er gull! Har falt skikkelig for hele denne kolleksjonen til Hust&Claire, og vil ha ALT derfra. Så jeg ønsker meg masse ullklær fra dette merket til Liam i 92 og 98. Både brunt og blått. Fåes forresten kjøpt på de fleste babybutikker.

   

  14. Sakkosekk

   Den er jo genial å ha til alt egentlig, men gjerne TV-titting før han skal legge seg og i helgene. Finnes kjempe mange fine, men jeg falt litt for den på bildet. Den fåes kjøpt HER

   

   

  Hvis noen i familien ikke vet hva de kan kjøpe til Liam til jul nå, nei da vet jammen ikke jeg, for mer detaljerte ønskelister skal man lete LENGE etter altså, haha!

  Hva ønsker dine barn seg til jul?

 • Publisert: 29.10.2013, 19:35
 • Kategori: Uncategorized
 • 5 kommentarer
 • Interiørwants

 • Publisert: 28.10.2013, 22:14
 • Kategori: Interiør
 • Det er så mye fint jeg har lyst på for tiden! Jeg blir helt gal av å se på interiørnettsider. Kjenner det klør i fingrene etter å få oppdatert litt her hjemme. Nå er det jo snart jul også, så jeg må prøve å få inn litt juleting etterhvert. Her er noe av det jeg sugler etter for tiden.

  Hjertet finner du HER

  Stjerna finner du HER

  Juleklokkene finner jeg desverre ikke igjen.

  Stigen finner du HER

  Lysene finner du HER

  Bordet finner du HER

  Vasen og greinene finner du HER

  Noe her du kunne tenke deg?

 • Publisert: 28.10.2013, 22:14
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Inspirasjon til 1årsdag!

 • Publisert: 27.10.2013, 23:38
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • Hei fine dere! ♥ 

  Det er jo fortsatt en god stund til Liam blir 1 år, men dere som kjenner meg vet at jeg alltid finner en god grunn til å begynne slike ting tidlig, og at jeg alltid har en god grunn til hvorfor jeg skal lage så mye utav ting, hihi. Det er jo litt ekstra spesielt med den første bursdagen, er dere ikke enige? 

  Men når sant skal sies, så er den største grunnen til at jeg begynner allerede nå fordi at jeg måtte bestille kaken nå. Hun jeg skal bestille hos er fullbooket store deler av neste år, så jeg måtte sikre helga til Liam, slik at vi har kake til den store dagen hans. Og jeg må jo vite hvordan kaka skal bli seende ut, så derfor må jeg planlegge selve temaet osv nå, men hadde ikke dette vært grunnen så skal jeg love dere at jeg hadde funnet en annen god grunn til å begynne så tidlig, haha. Crazy mama! 

  Så her er litt inspirasjonsbilder:


  Var ikke bildene nydelige?? Så gjennomført! ♥

  Jeg kommer ikke til å gjøre SÅ mye utav det som på bildene over, men det hadde vært drømmen da, det må jeg innrømme. Men alt koster penger, så jeg må begrense meg litt. 

  Synes ikke du det er litt ekstra spesielt med den første bursdagen? 

  Andre enn meg som elsker å planlegge slike ting?

 • Publisert: 27.10.2013, 23:38
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 2 kommentarer
 • Mobbingen tar jo helt av!

 • Publisert: 27.10.2013, 12:47
 • Kategori: Uncategorized
 • Det er helt vanvittig hvordan det har blitt den siste tiden. Overalt er det mobbing og drittslenging på nettet. Jeg føler nesten at 3 verdenskrig er kommet, bare at krigen er over internett. Det virker som om folk sitter hjemme og kjeder seg og derfor bare leter etter feil andre gjør slik at de kan være bedrevitende og slakte vedkommende og skjelle dem ut og fortelle hvor dårlig mor man er and so on. Det er tydeligvis ikke lov til å gjøre feil disse dager. Det er helt sykt! 

  Jeg får ikke mye stygge kommentarer på bloggen, men det hender at det kommer en stygg en i ny og ne. Jeg har ikke vært så veldig flink tidligere med å passe på hva jeg legger ut, men jeg har alltid vært flink til å tenke over hvordan jeg formulerer meg, men fremover kommer jeg til å passe veldig på hva jeg legger ut av bilder av Liam osv også. Jeg ser at folk som legger ut bilder av barna sine ofte blir rett og slett angrepet og blir fortalt hvor dårlig mor man er osv. Men herlighet, jeg er så stolt av sønnen min, og elsker å dele bilder av han med dere. Jeg vannmerker dem alltid, men jeg deler bilder av han. Jeg tar ikke bilder av han når han bader, er naken, eller andre sånne ting. Han har jo rett på privatliv han også, men noen bilder deler jeg, og jeg ser faktisk ikke hva som er galt i å dele noen bilder så lenge det ikke tar helt av og barnet blir tatt bilder av av alt den gjør og blir lagt ut. Men noen skrytebilder må være lov altså! 

   

  (Bare for å provosere, hehe)

  På disse populære "unge mødre" gruppene på Facebook kan man jo ikke spørre om hva som er feber på et barn en gang, da tror folk at man ikke er skikket til å være foreldre for man ikke vet det og folk ringer barnevernet og legger inn bekymringsmeldinger. Neida, så gale er det faktisk ikke, men det hadde ikke kommet som et sjokk om det hadde blitt en diskusjon utav det i alle fall. 

  Dekorerer man barnerommet og gjør det fint før man skal ta bilde av det får man slengt etter seg hvor dårlig mor man er, og hvor egoistiske man er og at barnet ikke får leke på rommet sitt. Det har blitt helt SINNSYKT i det siste. Det er mye dette som har gjort at jeg ikke gidder å blogge så mye, for folk er bare ute etter å ødelegge og lete etter feil og kritisere og faktisk MOBBE! 

  Det er så slitsomt å tenke over hvert eneste ord man skriver, hvert bilde man legger ut og hvordan man formulerer seg. Det er tydeligvis ikke lov til å gjøre feil i disse dager. Det er så mye drama overalt! Jeg skjønner ikke hvorfor det har blitt sånn! Forstår ikke hva folk oppnår med å rakke ned på andre og være bedrevitende og gi andre leksjoner og lange taler om hvordan man skal oppdra barnet sitt, hvordan det skal være hjemme, og at man ikke må gjøre ditt og datt! Herregud, det finnes ikke en håndbok om hvordan man skal være foreldre (det gjør sikkert det, men dere skjønner hva jeg mener). Ingen har det likt, og det skal heller ikke være likt hos alle. Folk oppdras forskjellig, og det er slik det BØR være. Hvorfor skal alt være så A4? 

  Jeg begynte å blogge for jeg synes det var kjekt at folk fant inspirasjon i ting jeg gjør og det jeg blogger om, men det er jo ikke gøy lenger når man bare blir kritisert for det og etter andres mening bare gjør feil. Det er jo aldri bra nok. Jeg tørr nesten ikke å legge ut bilder av ting jeg kjøper inn til Liam, for jeg får jo slengt etter meg at jeg er egoistisk for at jeg bruker for mye penger på utstyr til Liam, altså hallo... ?

  Det er så dumt at det skal være sånn! Kan ikke folk heller bare holde tankene sine for seg selv hvis de bare skal komme med negativitet, usaklig kritikk og rakke ned på andre? Det er greit med konstruktiv kritikk, men når jeg stadig vekk ser kommentarer andre bloggere har fått som "Du er ei dårlig mor! Stakkars barnet ditt! Du har et stygt barn!" osv. Da er det ikke greit lenger altså...

  Hvordan ser du på dette?

  Føler du det er mye mobbing og drittslenging for tiden?

  Del gjerne innlegget videre hvis du er enig med meg. 

  Utenom det, HA EN STRÅLENDE SØNDAG! ♥

 • Publisert: 27.10.2013, 12:47
 • Kategori: Uncategorized
 • 9 kommentarer
 • Er min tid over?

 • Publisert: 27.10.2013, 01:12
 • Kategori: Uncategorized
 • God kveld ♥

  Jeg har tenkt en del over noe i det siste. Jeg går rundt og har kjempe dårlig samvittighet for at jeg oppdaterer så sjeldent, men jeg har rett og slett ingenting spennende å blogge om for tiden. Ja, så var det den tiden. Den er også et av problemene. Den strekker liksom aldri til. Jeg får aldri tid til å finne på noe interessant å blogge om og rekker aldri å ta lyse og fine bilder mens det enda er lyst ute. Så jeg må spørre dere om det er noe dere vil lese om eller noe dere vil jeg skal blogge om? Jeg er rett og slett tom for ideer. Føler også at den dietten jeg går på nå stjeler mye av energien min, og det jeg har igjen bruker jeg på Liam, så når kvelden da kommer og han er lagt, sitter jeg her som en zombie og fungerer ikke i det hele tatt. Skal ikke gå på den så mye lenger heldigvis, da jeg kun har 4 kg igjen til jeg har nådd trivselsvekta mi. Og da blir det nok bedre, men til da må jeg ha litt hjelp til å komme på noe interessant å blogge om.

  Jeg har også tenkt en del på å slutte, men de gangene jeg faktisk har noe å blogge om synes jeg det er kjempe gøy å dele med dere. Så jeg vil jo ikke slutte heller, men jeg har faktisk lent veldig mot det alternativet i det siste. Rett og slett fordi jeg ikke kommer på noe å blogge om, og føler at jeg oppdaterer alt for lite. 

  I tillegg vil jeg spørre dere om dere er tilfeldig innom bloggen, eller om dere leser den fast? Er veldig motiverende å vite om det faktisk er noen som leser blogge min fast? ♥

  Så har dere noe dere vil lese om? Hva synes dere er interessant?

  Setter veldig stor pris på om du tar deg tid til å slenge inn noen forslag! 

  Ha en fortsatt fin helg kjære gode lesere som fortsatt stikker innom selvom jeg ikke oppdaterer så mye!  

 • Publisert: 27.10.2013, 01:12
 • Kategori: Uncategorized
 • 15 kommentarer
 • Kjøpt julegaven til Liam

 • Publisert: 24.10.2013, 20:53
 • Kategori: Babyshopping
 • Hei på dere! ♥

  I år ville jeg begynne litt tidlig med julegaver. Hater å være ute på sånn i siste liten shopping, så da starter jeg heller litt tidligere. 

  Den første gaven vi har kjøpt i år er til Liam. Jeg har sett på den lenge, og har egentlig ment å kjøpe den, men har aldri fått ut fingen. Men nå som det nærmer seg jul tenkte jeg at det er jo den perfekt julegave, så da slår jeg to fluer i en smekk. En annen grunn til at jeg er så tidlig ute med denne gaven er for at de skal slutte å selge den tror jeg. Jeg hadde egentlig først lyst på flyet, men det selges ikke lengre, noe jeg ble litt lei meg for, men da tenkte jeg i alle fall at jeg måtte slå til med bilen nå slik at ikke den også forsvinner før jeg rekker å kjøpe den. 

  Så da var julegaven til Liam i hus. ♥ Tror han kommer til å elske den! 

  Hva synes du om gaven?

  Hva skal du gi til ditt/dine barn til jul?

  Har du begynt å handle inn julegaver enda?

   

 • Publisert: 24.10.2013, 20:53
 • Kategori: Babyshopping
 • 8 kommentarer
 • Sweet Christmas

 • Publisert: 22.10.2013, 23:05
 • Kategori: Uncategorized
 • Hei skjønne dere! ♥

  Jeg vet helt ærlig ikke hvilken årstid jeg liker best. Det er så vanskelig å bestemme seg, for det er så mye flott med alle årstidene. Men det som også er så merkelig med årstider, er at i slutten av hver årstiden er jeg luta lei den og gleder meg til den neste inntreffer. 

  Men i år gleder jeg mer mer enn noen gang til jul. Grunnen er ganske enkel; det er Liam sin første jul. Åh jeg skulle ønske jeg kunne spole frem til 1 desember nå. Jeg elsker alt ved jul. Det er så koselig og jeg føler det er en tid som er ment å tilbringe masse kvalitetstid sammen med gode venner og familie. Det er så harmonisk og fantastisk. Nei jeg kan faktisk nesten ikke vente til jul jeg altså! Gud så kjekt det blir! ♥  Juletre, julepynt, julebakst med familien, snø og lys i gatene, votter og luer, pepperkakehus, Grinchen og alle de andre fantastiske julefilmene, pepperkakehjerter, tøfler, levende lys, dalende snø, kjærlighet, familie, innekos, varm kakao med krem og kjeks, julekaker, julekuler, gaver, krans, pakkekalender, snøkrystaller, varme klær, finstas, god mat og drikke og avslappende men hektisk på samme tid.

  Alt dette minner meg om jul. Kiler i magen av å tenke på det, hihi! ♥ 

  Gleder du deg til jul? ♥

  Hva er det første du tenker på når du tenker på jul?

  Hvilken årstid er din favoritt?

 • Publisert: 22.10.2013, 23:05
 • Kategori: Uncategorized
 • 2 kommentarer
 • Kveldstur

 • Publisert: 20.10.2013, 23:28
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • God kveld kjære lesere! ♥ 

  I kveld før Liam la seg tok vi han med ut på en bitteliten luftetur i bæreselen bare. Vi var rastløse hele gjengen, og så fristet det sånn med en liten luftetur, så da kledde vi på oss og gikk en liten tur i nabolaget før det var leggetid for Liam. Han er så blid og glad om dagene. Merker på han at han ikke er like frustrert lenger etter at han knakk krypekoden. Nå utforsker han og kaver seg avgårde og er litt mer selvstendig. Han stortrives med det. Må også rydde vekk alle pyntetingene snart også, for nå har han begynt å dra seg opp etter ting. Skummelt hvor fort det faktisk går når han har begynt å skjønne hva han kan få til hvis han bare vil. 

   

  Guttene mine er klare til å gå på tur! 

  Fine blidfisen min! ♥

  ♥♥♥

  Hva har dere gjort i dag?

  Har dere hatt en fin helg?

   

   

 • Publisert: 20.10.2013, 23:28
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 6 kommentarer
 • Lifestone

 • Publisert: 19.10.2013, 15:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • Nå har vi endelig fått Lifestonen til Liam i posten, og jeg må si meg meget fornøyd med den! Den var virkelig nydelig! Enda finere i virkeligheten, og avtrykkene er SÅ detaljerte. 

  Øverst står det "Liam 4 måneder" og nederst står fødselsdato, kl, vekt og lengde.


  Det var gaven Liam fikk til dåpen sin fra oss. For oss var ikke selskapet en gave, det var mer en selvfølge å gi han det og en gave i tillegg. 

  Jeg synes det er så merkelig med dåpsgaver, for egentlig er de jo til barnet, men det er jo foreldrene som tar vare på det og har det stående hos seg. I hvertfall er det slik her. Jeg hadde nok fått dem om jeg hadde spurt mamma om jeg kunne få dem, men jeg føler liksom at det er mamma sine ting og minner om meg, haha. Så jeg føler ikke at vi har kjøpt den til Liam for at han får så mye utav det, men det er gøy å ha når han blir stor, og han skal selvfølgelig få den når han en dag flytter ut, om han ønsker. Jeg har flere avtrykk som jeg skal ha som minner for alltid, så er denne Liam sin. ♥

  Har du Lifestone til ditt/dine barn? Eller har du andre avtrykk?

  Har du dine dåpsgaver, eller er det foreldrene dine som har dem enda?

 • Publisert: 19.10.2013, 15:58
 • Kategori: Dåp og bursdag
 • 5 kommentarer
 • Inspirasjon til nytt stuebord

 • Publisert: 17.10.2013, 20:24
 • Kategori: Interiør
 • Nå når Liam har knekt krypekoden er det jammen blitt fart på sakene i heimen. Han synes stuebordet vårt er så interessant, men siden det er så utrolig skarpe kanter på det er vi nødt til å bytte det ut. Dette er det vi har fra før: 

  Alle kantene på dette bordet er helt utrolig spisse. Altså det har sånn 12 spisse kanter i tillegg til at hver lange kant også er spiss. Så det må byttes ut fort som f... 

  Slik ser bordet ut i stua vår:

  Det er jo utrolig fint, men vi kan bare ikke ha et med så spisse kanter nå når Liam har blitt så mobil og kommer seg rundt selv. Så jeg har ssett på litt andre bord nå:

  Nr. 1 elsker jeg. Nr. 2 hadde vært utrolig greit egentlig bare for at vi ikke har plass til å oppbevare DVD'ene våre, og inni bordet hadde vært supert.

  Nr. 3 Ser så fint og enkelt ut, men har liksom ikke falt for det. Nr. 4 synes jeg også er fint, men liker bedre nr. 1. 

  Jeg troor det kommer til å bli bord nr. 1, for det er det vi begge liker best, men bord nr. 2 hadde geniale oppbevaringsmuligheter.
   

  Hvilket bord tror du passer best inn i sta vår?

 • Publisert: 17.10.2013, 20:24
 • Kategori: Interiør
 • 16 kommentarer
 • Liam har knukket krypekoden!

 • Publisert: 15.10.2013, 17:34
 • Kategori: Liam - utvikling
 • I går var første dagen hjemme i pappapermisjon for Christoffer, og siden jeg enda ikke har fått meg jobb er jeg også hjemme sammen med dem. Liam synes det var så stas at han fant ut at han skulle knekke krypekoden! Jeg er såå stolt av gullet mitt! ♥

  Jeg og Christoffer satt på gulvet med han og spilte kort, og da han så kortene fikk han fart på seg gitt! Skulle trodd han har visst lenge hvordan han kryper, sånn som han plutselig bare føk avgårde når kortene kom frem, haha. Flinkingen min. Det var veldig stas at vi begge var hjemme og fikk det med oss. ♥

  Så nå blir det nok enda travlere her hjemme! I tillegg må vi nok ut å kjøpe nytt stuebord fortere enn svint. Stuebordet vårt er så skarpt, og nå når han kommer seg rundt er bordet av en eller annen grunn veldig interessant. Så nå begynner det å haste litt med nytt stuebord, men jeg vet ikke helt hvilket bord jeg vil ha enda! Det er SÅ vanskelig å finne stuebord synes jeg! 

  Når begynte deres barn å krype?

 • Publisert: 15.10.2013, 17:34
 • Kategori: Liam - utvikling
 • 3 kommentarer
 • Girls night out!

 • Publisert: 11.10.2013, 14:28
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • I dag skal jeg faktisk ut med jentene mine! Dere kan kalle meg dårlig mor om dere vil, slik som i forrige innlegg, men jeg synes det er viktig at man ikke glemmer seg selv bare for at man har blitt mamma. Man trenger ikke å fyke rundt på byen hver helg, men nå har jeg bare vært ute 2 ganger etter at jeg ble mamma. Den ene gangen var 21 årsdagen min og den andre var i bryllup. Jeg synes jeg fortjener litt fri av og til jeg også og bare være meg selv og slippe håret litt løs. Og i kveld skal nytes sammen de to beste jentene mine. ♥

  Hva er dine planer for kvelden? 

  Ha en strålende fredag! ♥

 • Publisert: 11.10.2013, 14:28
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 8 kommentarer
 • Mammapermisjonen over!

 • Publisert: 10.10.2013, 21:18
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • Jeg har gruet meg ihjel til denne dagen, og nå er den her allerede i morgen! Min siste dag i permisjon sammen med Liam. Det er helt utrolig at 7 måneder kan gå så fort. Jeg skulle virkelig ønske at jeg fikk gå hjemme lenger med Liam, men det er desverre ikke en mulighet jeg har. Men han skal kose seg med pappaen sin til januar, og deretter skal han begynne i barnehage hvis han får plass, noe jeg også gruer meg ihjel til. Han er ikke året en gang når han skal begynne i barnehagen, noe jeg synes er helt sinnsykt egentlig. 

  Det å sende unger under 1 år i barnehagen synes jeg egentlig ikke burde vært lov. Nå er jeg verken utdannet barnepedagog, psykolog eller noe som har med dette å gjøre, så ikke halshugg meg om jeg skriver noe som ikke stemmer, for dette er bare mine meninger og mitt syn på ting. Men jeg synes helt ærlig at barn burde fått være hjemme med foreldrene til de er store nok til å forstå at foreldrene kommer tilbake og ikke forlater dem og at de klarer å uttrykke seg selv litt. Jeg kan ikke se for meg hvordan det hadde vært å f.eks. vært lam og blitt forlatt i et annet land der de snakker anderledes språk enn meg og jeg ikke hadde klart å uttrykke meg selv om mine behov. Jeg hadde vært livredd. Ser for meg at det er nesten slik små barn også har det med en gang de begynner i barnehagen. 

  Nei, det gjør vondt i mammahjertet bare av å tenke på at jeg skal sende Liam avgårde i barnehage før han klarer å uttrykke seg selv og bare tanken på at han tror vi forlater ham knuser meg! Jeg kommer til å gråte 3 ganger mer enn Liam når jeg skal levere han i barnehagen i starten. Jeg kommer til å føle at jeg svikter han som mamma... Nei huff, jeg mener helt klart at barn burde fått være lenger hjemme sammen med foreldrene. Synes det er helt på tryne at foreldre er nødt til å velge kortere permisjon for at det skal gå greit økonomisk. Jeg synes at staten burde gjort det likt for alle og at alle fikk like lang permisjon uavehengig av lønn og økonomi. 

  Skulle så virkelig ønske at jeg kunne være hjemme lenger med Liam. Han er jo enda så liten og er bare en baby ! Blir helt dårlig jeg. Var IKKE klar for at mammapermisjonen skulle ta slutt enda, men han kommer nok til å kose seg med pappaen sin hjemme til januar, så får vi krysse fingrene for at barnehagestarten går bra. Han forstår nok litt mer enn jeg tror også om 3 mnd, men allikevel synes jeg det er fælt! 

  Hva mener du om at barn begynner i barnehagen så tidlig?

 • Publisert: 10.10.2013, 21:18
 • Kategori: Mammatilværelsen
 • 17 kommentarer
 • BETATAN

 • Publisert: 07.10.2013, 10:43
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • Etter et langt svangerskap uten noen form for sol på kroppen er den så blek som det går an å bli. I sommer var vi jo i Danmark, men jeg må være ærlig og si at Danmark gir ikke like god effekt på hudens brunfarge som det syden gjør. Prøvde å ta litt sol når jeg kom hjem igjen for å gjøre et tappert forsøk på å bevare den lille brunfargen jeg fikk, men uten hell. Tiden strekker bare ikke til. Det er ikke til å legge skjul på at det er vanskeligere å ta vare på seg selv nå etter at jeg ble mamma. Jeg har alltid en prioritering som kommer før meg selv, og det er Liam. Det kommer aldri til å forandre seg at han er min første prioritet, og at jeg alltid kommer i andre rekke, men man kan jo være kreative og finne andre alternativer og løsninger som gjør det lettere for meg å ta litt mer vare på meg selv. 

  Jeg kom nemlig over dette settet som heter BETATAN fra Fleurdesante, som gjør at man får en gyllen solbrun farge, i tillegg til å tilsette huden fukt. Den inneholder også Vitamin C, E og Astaxantin.

  Jeg vurderer sterkt å prøve disse kremene for å se om det er noe for meg, men jeg liker ikke produkter som lukter sånn som selvbruningskremer pleier å gjøre, så derfor spør jeg dere lesere om det er noen av dere som har prøvd dette settet og vet om det lukter av det?
   

  Det er faktisk på salg også nå fra 647,- til 349,- så jeg lurer på om jeg skal slå til nå når det er så bra tilbud! 

  Er det noen av dere som har prøvd denne serien?  

  I såfall, hva synes du om den?

 • Publisert: 07.10.2013, 10:43
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Høst wants for mams

 • Publisert: 05.10.2013, 23:37
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • Nå som høsten har meldt sin fulle ankomst er det på tide å tenke på varmere klær. Og jeg som mange andre har vel et par plagg vi drømmer om å eie nå i høst. Har lyst på ALT dette under, men noe er litt dyrere enn andre ting, så lommeboka sier desverre nei til mye av det, men vi har jo alltids jul vi kan ønske oss de dyre tingene til, hihi. 

  Det er vel ikke vanskelig å se hvilke farger som kommer til å dominere i min høstgarderobe?

  Noe her som fristet deg?

   

 • Publisert: 05.10.2013, 23:37
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • Gullkorn Design

 • Publisert: 05.10.2013, 00:13
 • Kategori: Babyshopping
 •  

  Deler av produktene under er sponset.


   

  God kveld kjære lesere! ♥

  I går fikk jeg noen aldeles nydelige klær i posten. Disse er spesiallagd etter mitt ønske og jeg er bare helt forelsket i dem! De er laget av Rebecca Widerøe som er designeren bak Gullkorn Design! En utrolig koselig jente som lager helt nydelige barneklær. Hun har også begynt på et spennende prosjekt nå; nemlig å åpne egen nettbutikk! DET blir spennende, og jeg gleder meg ihjel til den åpner. For jeg virkelig ELSKER klærne hun lager. Skulle virkelig ønske at hele garderoben til Liam var derfra, men foreløpig får det holde med en body og bukse, så får jeg heller kjøpe mer etter at nettbutikken hennes har åpnet. 

  Gå inn på bloggen hennes HER for å se hva hun har laget og for å følge med når nettbutikken hennes åpner. Jeg gleder meg!

   

  Var ikke klærne nydelige?? ♥ Skal prøve å få tatt noen bedre bilder en dag, dette var tatt i full fart før Liam skulle i seng. 

  Har du handlet hos gullkorndesign? 

  Synes du hun lager fine klær?

 • Publisert: 05.10.2013, 00:13
 • Kategori: Babyshopping
 • 7 kommentarer
 • Liam 7 måneder!

 • Publisert: 03.10.2013, 20:19
 • Kategori: Måned for måned
 • Da var det den 3 igjen, noe som betyr at Liam rundet 7 måneder i dag. Om bare 11 korte dager er mammapermisjonen min over, noe jeg synes er kjempe trist. Desverre, men den dagen måtte komme. Så nå må mamsen få seg en jobb ASAP! 

  Liam vokser og lærer nye ting for hver dag som går, og det er nesten skummelt å se han på gulvet nå. Jeg føler han nettopp ble født! Det er ikke lenge siden han lå ved siden av meg på sofaen og bare sov hele dagene, og nå ligger han ikke i ro i et sekund! Farter rundt på gulvet og prøver så godt han kan å knekke krabbekoden. Skjer nok veldig snart tenker jeg. 

  Dette bør han kunne:

  - Kan komme seg opp i sittende stilling og sitte selv en kort stund. Han setter seg ikke opp selv, men sitter alene om jeg setter han opp. 

  - Benmuskulaturen er blitt sterkere, liker nå å stå på egne ben når han blir holdt. Ja.

  - Kan rulle fra rygg til mage. Ja.

  - Bruker peke- og tommelfinger sammen i et pinsettgrep. Ja.

  - Begynner å etterligne handlinger som å vinke. Ja.

  - Synet er fremdeles under modning, og vi antar at babyen kan se ting ned til en erts størrelse. Ja, han ser i hvertfall små brødsmuler på bordet.

  - Blir nå mer opptatt av ting rundt seg og mindre av mennesker enn før, er nysgjerrig på nye gjenstander. Ja.

  - Kan forstå at en gjenstand eksisterer selv om den er skjult og vil forsøke å se etter den. Ja. 

  - Leker med to eller flere ting samtidig. Ja.

  - Begynner å forstå ord. Det vet jeg ikke. 

  - Kan besvare enkle spørsmål med ansiktsuttrykk, kroppsbevegelser og lyder. Har ikke merket noe til det foreløpig.

  -Gjentar lydkombinasjoner gang på gang. Ja.

   

  MÅL: 76 cm lang og 11 020 g

  KLÆR: 80-86

  TENNER: 1! Den fikk han 12 september.

   Hvor stor var ditt barn ved 7 mnd alderen?

  Hadde din fått tenner da? 

 • Publisert: 03.10.2013, 20:19
 • Kategori: Måned for måned
 • 12 kommentarer
 • Mole - Little Norway

 • Publisert: 01.10.2013, 12:35
 • Kategori: Babyshopping
 • I går fikk jeg pakke i posten. Har begynt å kjøpe inn litt ull til vinteren til Liam, og siden det er så dyrt med ull kjøper jeg litt og litt. Buksa jeg fikk i posten var kjempe god, og jeg gleder meg til han skal bruke den. 

  Mole har så ekstremt mye fint til barn! Er helt forelsket jeg! Kunne brukt ull til Liam året rundt.

  Har du noe fra Mole til ditt/dine barn?

  Hvilket ull kan du anbefale nå til vinteren til våre søte små? 

 • Publisert: 01.10.2013, 12:35
 • Kategori: Babyshopping
 • 4 kommentarer
 • hits